Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Eren iyi mucadele ediyor hatta asist var iste,neredeyse diyecegim ki ya eren iyiymis ben yanilmisim,,,
Lakin oyle olmadigina bu arkadasin kalite olarak yetersiz olduğuna ve Avrupadan teklif varsa direkt satilmasina....
eren'i eeeh bulsam da bizim şartlarımızda iyidir en azından çaba göstermekten geri kalmayacağına eminim. sağda mehmet bir daha ofansif ve performansını da iyi şekilde devam ettirirse bekler arası bir denge yakalarız ki bu da eren'in de bir tık rahatlamasını sağlayabilir
penaltı noktasına doğru çıkardığı paslar tehlikeli olabiliyor ondan faydalanmak lazım. bugün teklic'e çıkardığı bir top iyiydi ama teklic'in ayağına oturmadı kötü yerde sekti
Şunu yapmasa hakikaten idare edecek, fizik kalitesi üst düzey. Baskı altında doğru alana oynayamıyor, gelişebilecek bir şey gibide durmuyor.
idare etmek mi ) gerçekten erenden daha diri daha komple bir bek izlediniz mi yav, sol bek demiyorum sağ bek de dahil. bu çocuk baya baya topçu, Allah sakatlık vermesin.
idare etmek mi ) gerçekten erenden daha diri daha komple bir bek izlediniz mi yav, sol bek demiyorum sağ bek de dahil. bu çocuk baya baya topçu, Allah sakatlık vermesin.
Sağ bek sayarsak liste bitmez. Bek oyuncusundan ne beklediğinize bağlı. Ben oyun kuran, baskı altına doğru yere oynayabilen bek istiyorum. Mehmet Can, Bosingwa, JP ekolleri. Sen dersen fiziksel olarak diri, yıkılmayacak birini arıyorum profil değişiyor. Eren in normal şartlarda bir pozisyonda doğru tercihi yapma olasılığı hep düşük. Larsende öyle bu arada.
Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum