Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eren Evren Elmalı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Üçüncü gole kadar yine sahanın yıldızıydı. O pozisyonda biraz bozuştuk kendisiyle ama yükselişi devam ediyor.

Sezonun kazanımı olacak.

Yorum

Eren iyi mucadele ediyor hatta asist var iste,neredeyse diyecegim ki ya eren iyiymis ben yanilmisim,,,
      Lakin oyle olmadigina bu arkadasin kalite olarak yetersiz olduğuna ve Avrupadan teklif varsa direkt satilmasina....

Yorum

Mücadele iyi..Bindirmelere de başladı.Ama birader 3. golde adamını göre göre kaçırıyorsun.O golü önlesen kahraman olacaksın..

Yorum

İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mücadele iyi..Bindirmelere de başladı.Ama birader 3. golde adamını göre göre kaçırıyorsun.O golü önlesen kahraman olacaksın..
          O golde Benkoviç sorumlu... 2 metre ofsayt olan adamin ofsaytini bozdu yaa
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

eren'i eeeh bulsam da bizim şartlarımızda iyidir en azından çaba göstermekten geri kalmayacağına eminim. sağda mehmet bir daha ofansif ve performansını da iyi şekilde devam ettirirse bekler arası bir denge yakalarız ki bu da eren'in de bir tık rahatlamasını sağlayabilir

penaltı noktasına doğru çıkardığı paslar tehlikeli olabiliyor ondan faydalanmak lazım. bugün teklic'e çıkardığı bir top iyiydi ama teklic'in ayağına oturmadı kötü yerde sekti

Yorum

halen daha yere bakarak orta açıyor. kafanı kaldırsana aga.
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Kaliteli yerlilerden
                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

uzun zamandır gordugumuz en iyi sol bek takımda

Yorum

Eren Elmalı tribünü online.

Sezon başından beri en iyi, en istikrarlı iki oyuncumuzdan beri.

Geçen sezon sinyali vardı ama doğrudan kendisini göstermekte kendisini sıkıntı yaşıyordu, bu sezon o da başladı. Maşallah.

Yorum

baskı yediğinde içe oynama. kusursuz adamsın, maşallah sana.

Yorum

Geçen seneki performansının üzerine koyduğu kesin. Larsen de solbekte fena iş yapmadığından maçların son bölümünde değişmeli oynayabilirler...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          baskı yediğinde içe oynama. kusursuz adamsın, maşallah sana.
                          Şunu yapmasa hakikaten idare edecek, fizik kalitesi üst düzey. Baskı altında doğru alana oynayamıyor, gelişebilecek bir şey gibide durmuyor.
                          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şunu yapmasa hakikaten idare edecek, fizik kalitesi üst düzey. Baskı altında doğru alana oynayamıyor, gelişebilecek bir şey gibide durmuyor.
                            idare etmek mi ) gerçekten erenden daha diri daha komple bir bek izlediniz mi yav, sol bek demiyorum sağ bek de dahil. bu çocuk baya baya topçu, Allah sakatlık vermesin.

Yorum

İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              idare etmek mi ) gerçekten erenden daha diri daha komple bir bek izlediniz mi yav, sol bek demiyorum sağ bek de dahil. bu çocuk baya baya topçu, Allah sakatlık vermesin.
                              Sağ bek sayarsak liste bitmez. Bek oyuncusundan ne beklediğinize bağlı. Ben oyun kuran, baskı altına doğru yere oynayabilen bek istiyorum. Mehmet Can, Bosingwa, JP ekolleri. Sen dersen fiziksel olarak diri, yıkılmayacak birini arıyorum profil değişiyor. Eren in normal şartlarda bir pozisyonda doğru tercihi yapma olasılığı hep düşük. Larsende öyle bu arada.
                              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Hep boyle, devam Eren

Yorum

Çalışıyor...
                                X