Orta ne oldugunu bilmiyem bek. Gecensene kiraladimiz oyuncu bundan iyiydi. Kasimpasa çöpü
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eren Evren Elmalı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
asist yaptığını sanıyordur bu şimdi ama herkes gördü attığı taca gidecek olan sallama şuta umut ayağına soktu da gol oldu. ama buna sorsan asist yaptım der. yenilen iki golde de yine payı var. ikinde adamın karşısında öylesine duruyor hayret bu sefer sırtını dönmedi oraya yalandan bi ayağını oynattı. ikinci golde de adam önünden kafayı vuruyor bu izliyor. neyse bjelica bunu oynatıyorsa göndermez de. seneye bununla bu iş olmaz
Yorum
-
Nenad hocayla toparlanma belirtileri var alternatifsiz olması da tüm sezon kötü oynamasında etkili olmuştu, daha genç bence olur bu çocuktan bakalım hoca ne karar verecek sol bek istemez gibi geliyor bana ama görücez.
Yalnız sigara kullanıyor gibi bir önsezim var nedense bir maçta gol sevinci sırasında ellerini dizlerine koyup dinlenmeye çalışıyordu o günden beri böyle düşünüyorum nargileci gibi bir tipi de var bana sigara çağrıştırıyor bu çocuk hadi hayırlısı..10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
40ac oynayip gelismiyen bir cop orta yapmasini bilmez ama kendi kalesine gol atar ya buna verilen sans Arif verilse en azindan bizi odare edecek solbek olurdu bu halinle Arif erenden iyiYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
Yorum