Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eren Evren Elmalı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Abi her hangi bir sıradan vatandaşın maç kondisyonu olsun, yani nefesi yetsin, yemin ediyorum bundan kötü olamaz.
    Elin topçusu sürekli gelişir bu da sürekli geriye gidiyor,
    Her maç bi önceki maçtan daha kötü oluyor nası yapıyorsa.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Olmasını, gelişmesini çok istedim ama proje tıkandı. Avrupa konusunda önünü açmak şart.

Yorum

İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Olmasını, gelişmesini çok istedim ama proje tıkandı. Avrupa konusunda önünü açmak şart.
        Bunu kim alır Avrupa'dan yaa
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Saçını renkli boyayıp Araplara falan satsak keşke Berat hesabı
          Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

Bir pozisyon var soldan kaleye iniyor. Kaleye en yakın adam kendisi. En yakın rakip bile ondan daha uzak Musleraya. Ama Eren topu sürüp solla kaleye zımbalamak yerine topa bastı ve kaybetti sonra da. Kalitesiz süper ligde dahi en az 10 solbek o pozisyonda topu kaleye zımbalardı. He gol olur olmaz ama kaleye isabetli şutu atarlardı. İşte bu Eren'İn kalitesi ve görüşü bu kadar.

Yorum

Herkes kaçırmış ama penaltı pozisyonun da topu aptalca uzaklaştırayım derken
              Barış Alper e pas attı resmen. Akabinde de penaltı oldu.
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

hiç kimse yoksa o kanadı boş bıraksak maça 10 kişi çıksak daha faydalı olur..
                sen ileri çıkma .. ortasahayı bile geçme.. ofsaytı bozacak kadar geriye gömülme .. ortada başı kesik tavuk gibi dolan defanstan uzakta oyna ne oynayacaksan..
                ***GeNÇ***

Yorum

penaltı öncesi yaptığı uzaklaştırmaya bakın bu adam defans oynuyor her maç var bi asisti rakibe
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Milli takıma çağırılmazsa kimse yangın yapmasın.Bu çocuktan olmaz.
                    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Önündeki topu uzaklaştırmaya çalışıyorsun orta sahayı bile geçiremiyorsun valla yazık.

Bomboş pozisyonda kendi açını daraltıp kimsenin olmadığı yere çıkardı topu. Özette yok, topa bassa önü apaçık olacak. Böyle kazma sol bek görmedim. Ziya Erdal Marcelo bunun yanında

Toplu oyunda yoksun, o zaman köpek gibi topsuz koşacaksın ileri. Yeteneği yok, bol tekrarla iki tane ezber kazandırmak lazım. Robot gibi yapsın. Başka türlü olmayacak.
                      ( ゚д゚)

Yorum

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Önündeki topu uzaklaştırmaya çalışıyorsun orta sahayı bile geçiremiyorsun valla yazık.

Bomboş pozisyonda kendi açını daraltıp kimsenin olmadığı yere çıkardı topu. Özette yok, topa bassa önü apaçık olacak. Böyle kazma sol bek görmedim. Ziya Erdal Marcelo bunun yanında

Toplu oyunda yoksun, o zaman köpek gibi topsuz koşacaksın ileri. Yeteneği yok, bol tekrarla iki tane ezber kazandırmak lazım. Robot gibi yapsın. Başka türlü olmayacak.
                        Bu pozisyonu cok iyi hatırlıyorum, kosmaya baslayinca acaba nasil bir salaklik yapacak derken kahkaha attim. Aynisini pesinde oldugumuz Onyemachi gol yapti

Yorum

Geldiğinden beri söylüyorum bundan topçu olmaz.

Yorum

Arif tam forma almışken sakatlandı.

Bodrum maçında da Eren'e talim
                            Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

İlk olarak Erhan Sezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arif tam forma almışken sakatlandı.

Bodrum maçında da Eren'e talim
                              Brasiç var
                              En büyük Trabzon

Yorum

Başlığa girip yine penaltı öncesi uzaklaştıramadığı pozisyon geldi aklıma.
                                Delirmelik !!!
                                *
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Çalışıyor...
                                X