Bu kadar kötü bir bek performansı şu Kadir Keleşler zamanında falan izlemiştim en son.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eren Evren Elmalı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Iyi orta açamıyor bu net. Fakat daha çok ben heyecanlı buluyorum kendisini. Top ayağına geldiği zaman düşündüğü ilk şey topu kaptırmamak ve topun ayağından bir an önce çıkması oluyor. Bu Eren'e özel bir şey de değil. Takımdaki herkesin topu kaptırma düşüncesinden ödü patlıyor. Bu çocuk o kadar yani gömüldüğü kadar kötü bir oyuncu değil. Ceza sahasında çoğalsak çizgiye yakın yerden geriye paslar denesek çok şeyi çözeceğiz ama ödümüz patlıyor olur da orada top kaptırırız da kontra yeriz diye. Bu yüzden öyle veya böyle atak sonlandırma derdine düşüyor herkes. Bu karşı olduğum bir şey değil ama yöntemi böyle olmamalı. Takımda kimsenin ama kimsenin özgüveni yerinde değilse ben bunu asla oyunculara bağlamam.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIyi orta açamıyor bu net. Fakat daha çok ben heyecanlı buluyorum kendisini. Top ayağına geldiği zaman düşündüğü ilk şey topu kaptırmamak ve topun ayağından bir an önce çıkması oluyor. Bu Eren'e özel bir şey de değil. Takımdaki herkesin topu kaptırma düşüncesinden ödü patlıyor. Bu çocuk o kadar yani gömüldüğü kadar kötü bir oyuncu değil. Ceza sahasında çoğalsak çizgiye yakın yerden geriye paslar denesek çok şeyi çözeceğiz ama ödümüz patlıyor olur da orada top kaptırırız da kontra yeriz diye. Bu yüzden öyle veya böyle atak sonlandırma derdine düşüyor herkes. Bu karşı olduğum bir şey değil ama yöntemi böyle olmamalı. Takımda kimsenin ama kimsenin özgüveni yerinde değilse ben bunu asla oyunculara bağlamam.
_____________________formdabirUgurcan
___________Bartra_________Hugo________Denswill
diriVisça________diriDorukhan______Abdüs__________ _Eren
________________________Bakasetas
_____________MaksimumGomez______TrezegolTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
defansı olmayan bek olmaz olamaz gelen geçen rahat rahat paslar atıyor elemanın yanından önünden her yerinden geçiyorlar
hücumda da hiçbir varlığı yok nasıl olacak daha
larsen sol beke geçsin peres sağda idare etsin bari biraz bekler,
bu oyuncu eziyet olmaya başladı artıkBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3-4-1-2 (5-3-2) seklinde ypani arkasinda 3 stoperle anca is yapar bu gidisle
_____________________formdabirUgurcan
___________Bartra_________Hugo________Denswill
diriVisça________diriDorukhan______Abdüs__________ _Eren
________________________Bakasetas
_____________MaksimumGomez______TrezegolOMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla bilmiyorum üçlüde mi dörtlüde mi beşlide mi faydalı olur ama 3.6 milyon euro verdiğim adamdan öküz gibi performans beklerim ben. Resmen İstanbul tipi transferler bunlar deli oluyorum o yüzden. Ulan şu verdiğimiz paraya gözlemci ekibi kurarız anasını satayım. Dünya para veriyorum adama bir de istediği olsun diye götümü yırtacağım. Fundamentali düşük adamı almayacağız kardeşim bu kadar basit ya. Alıyorsak da bu kadar para vermeyeceğiz. Çok merak ediyorum alt ligleri falan izleyen ama gerçekten izleyen bir ekibimiz olacak mı bir gün? Yabancı ülkelerin maçlarını takip eden icabında yerinde izleyen bir ekibimiz olacak mı? Süper ligde isim yapmış iki tane sol bek vardı biri bize girdi diğeri gs ye. Sağ beki de fenere girdi. Hadi bunlar kafasız hadi bunlar öğütme fabrikası. Biz niye bu yola girdik ben anlamıyorumTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
Yorum