Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eren Evren Elmalı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bu kadar kötü bir bek performansı şu Kadir Keleşler zamanında falan izlemiştim en son.
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

Gömüldüğü kadar kötü olduğunu düşünmüyorum ama özellikle defansta ciddi zaafları var.Gelişime açıkmı yoksa kapasitesi bumu bilemedim..
      THE NORTH REMEMBERS

Yorum

1 tane asisti varmış abdüşün hataya attığı golden önceki pası asist saymışlar onun dışında sıfıra sıfır ismail köybaşından fazası yok eksiği var

Yorum

Iyi orta açamıyor bu net. Fakat daha çok ben heyecanlı buluyorum kendisini. Top ayağına geldiği zaman düşündüğü ilk şey topu kaptırmamak ve topun ayağından bir an önce çıkması oluyor. Bu Eren'e özel bir şey de değil. Takımdaki herkesin topu kaptırma düşüncesinden ödü patlıyor. Bu çocuk o kadar yani gömüldüğü kadar kötü bir oyuncu değil. Ceza sahasında çoğalsak çizgiye yakın yerden geriye paslar denesek çok şeyi çözeceğiz ama ödümüz patlıyor olur da orada top kaptırırız da kontra yeriz diye. Bu yüzden öyle veya böyle atak sonlandırma derdine düşüyor herkes. Bu karşı olduğum bir şey değil ama yöntemi böyle olmamalı. Takımda kimsenin ama kimsenin özgüveni yerinde değilse ben bunu asla oyunculara bağlamam.
          OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Iyi orta açamıyor bu net. Fakat daha çok ben heyecanlı buluyorum kendisini. Top ayağına geldiği zaman düşündüğü ilk şey topu kaptırmamak ve topun ayağından bir an önce çıkması oluyor. Bu Eren'e özel bir şey de değil. Takımdaki herkesin topu kaptırma düşüncesinden ödü patlıyor. Bu çocuk o kadar yani gömüldüğü kadar kötü bir oyuncu değil. Ceza sahasında çoğalsak çizgiye yakın yerden geriye paslar denesek çok şeyi çözeceğiz ama ödümüz patlıyor olur da orada top kaptırırız da kontra yeriz diye. Bu yüzden öyle veya böyle atak sonlandırma derdine düşüyor herkes. Bu karşı olduğum bir şey değil ama yöntemi böyle olmamalı. Takımda kimsenin ama kimsenin özgüveni yerinde değilse ben bunu asla oyunculara bağlamam.
            3-4-1-2 (5-3-2) seklinde ypani arkasinda 3 stoperle anca is yapar bu gidisle

_____________________formdabirUgurcan

___________Bartra_________Hugo________Denswill

diriVisça________diriDorukhan______Abdüs__________ _Eren

________________________Bakasetas

_____________MaksimumGomez______Trezegol
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

defansı olmayan bek olmaz olamaz gelen geçen rahat rahat paslar atıyor elemanın yanından önünden her yerinden geçiyorlar

hücumda da hiçbir varlığı yok nasıl olacak daha

larsen sol beke geçsin peres sağda idare etsin bari biraz bekler,

bu oyuncu eziyet olmaya başladı artık
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                3-4-1-2 (5-3-2) seklinde ypani arkasinda 3 stoperle anca is yapar bu gidisle

_____________________formdabirUgurcan

___________Bartra_________Hugo________Denswill

diriVisça________diriDorukhan______Abdüs__________ _Eren

________________________Bakasetas

_____________MaksimumGomez______Trezegol
                Valla bilmiyorum üçlüde mi dörtlüde mi beşlide mi faydalı olur ama 3.6 milyon euro verdiğim adamdan öküz gibi performans beklerim ben. Resmen İstanbul tipi transferler bunlar deli oluyorum o yüzden. Ulan şu verdiğimiz paraya gözlemci ekibi kurarız anasını satayım. Dünya para veriyorum adama bir de istediği olsun diye götümü yırtacağım. Fundamentali düşük adamı almayacağız kardeşim bu kadar basit ya. Alıyorsak da bu kadar para vermeyeceğiz. Çok merak ediyorum alt ligleri falan izleyen ama gerçekten izleyen bir ekibimiz olacak mı bir gün? Yabancı ülkelerin maçlarını takip eden icabında yerinde izleyen bir ekibimiz olacak mı? Süper ligde isim yapmış iki tane sol bek vardı biri bize girdi diğeri gs ye. Sağ beki de fenere girdi. Hadi bunlar kafasız hadi bunlar öğütme fabrikası. Biz niye bu yola girdik ben anlamıyorum
                OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

Bi' de armutlu mu denesek.

Yorum

3,6 Milyon € yaziklar olsun

Yorum

Bunun torpili nerden geliyor, ağaoğlunun bişeyi falan mı bu eleman.

Yorum

Stoperde Hüseyin'e razıyım o dereceye geldi artık

Yorum

Geçmiş olsun. Kırk fırın ekmek yemesi lazım. Yaşı, bonservisi ve enerjisi olmasa 1 dk forma şansı bulamaz.

Yorum

Sahada gördükçe sinirlerim ust seviyede buna buna hala nasil forma veriliyor hala
                            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

Bugüne kadar izlediğim en leş futbolcu olabilir. Sezonun başındaki düşüncelerim 180 derecede değişti.
                              2010-2011 Sezonu Tertemiz Şampiyonu Trabzonspor !

Yorum

İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Valla bilmiyorum üçlüde mi dörtlüde mi beşlide mi faydalı olur ama 3.6 milyon euro verdiğim adamdan öküz gibi performans beklerim ben. Resmen İstanbul tipi transferler bunlar deli oluyorum o yüzden. Ulan şu verdiğimiz paraya gözlemci ekibi kurarız anasını satayım. Dünya para veriyorum adama bir de istediği olsun diye götümü yırtacağım. Fundamentali düşük adamı almayacağız kardeşim bu kadar basit ya. Alıyorsak da bu kadar para vermeyeceğiz. Çok merak ediyorum alt ligleri falan izleyen ama gerçekten izleyen bir ekibimiz olacak mı bir gün? Yabancı ülkelerin maçlarını takip eden icabında yerinde izleyen bir ekibimiz olacak mı? Süper ligde isim yapmış iki tane sol bek vardı biri bize girdi diğeri gs ye. Sağ beki de fenere girdi. Hadi bunlar kafasız hadi bunlar öğütme fabrikası. Biz niye bu yola girdik ben anlamıyorum
                                Valla haklisin, ama bu kadar berbat degildi bu usak, sene basinda da iyi isler yapiyordu, bu ne hal yaa futboldan mi sogudu nedir, Ishak Dogan gibi olma yolunda ilerliyor
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Çalışıyor...
                                X