Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Daouda Jabi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun Yanal Jabiyi bırakmaz bence

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      haklisin.ama jabi den kötü oynamiyordu.rize ,manisa ve kasimpasa maclarindaki performansi ortada tayfun un.bence bu jabiye yattaranin vatandasi oldugu icin hosgörüyle bakiliyor.hicbir arti özelligi bulunmayan bir jabiye gelecek sezon da trabzonsporu layik görenlerin baska bir mantikla hareket ettiklerini sanmiyorum.
      diline şeker.
      "İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"

Yorum

• İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ersun Yanal Jabiyi bırakmaz bence
        umarım...

çünkü jabi takımda iyi işler yapabilicek kapasitede bir oyuncu.
        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Bir insanda yetek olur ama hırs yok mücadele yok denince akla jabi gelir. Çok yetenekli inş. fazla kilolarından kurtulup sağ beke hırsı ve mücadelesiyle monte edilir.
          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• jabi'den iyisi alınamazsa kesinlikle kalmalı,yere sağlam basıyo ve fiziği çok güçlü...ayrıca elimizdeki bütün sağ beklerden daha teknik...
            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Bu sene Jabiden iyi alınmassa yada olağanüstü bir futblcu bence jabi kalmalı.Fiziği iyi.Güzel Paslar atıyor.Yattarayla anlaşıyor.
              Més Que Un Club

Yorum

• ya jabi süper oynuyor ama şu defansın önünde çalım yapmakdan vazgeçemiyor hemde çok saçma çalımlar deniyor sarı kart gördü ama jabi muhteşem oynuyor
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• jabi sanırım sen sağbeck adamı değilsin...

iyi şeyler yaptığını söyleyemicem...

ama boş değilsin...
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    jabi sanırım sen sağbeck adamı değilsin...

iyi şeyler yaptığını söyleyemicem...

ama boş değilsin...
                    sanirim sen de anladin artik jabi den bir cacik bile olmayacagini.bu adam trabzonspora yakismiyor!hangi takimda oynadiginin farkinda bile degil bence!
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• bence çok sağlam adam disiplin sorununu hallettiği anda trabzonda banko oynar

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sanirim sen de anladin artik jabi den bir cacik bile olmayacagini.bu adam trabzonspora yakismiyor!hangi takimda oynadiginin farkinda bile degil bence!
                        farkındaysanız ''boş değilsin'' dedim.

sadece bugün sağ beckte iyi işler yapamadı.buna değinmek istedim.çünkü kayseride genelde göbekte görev yapıyordu.sağda başarılı olamamamısı normal.

tekrar söylüyorum;boş adam değil!!!
                        En son Cem Balcı tarafından düzenlendi; 29.03.2008, 18:40.

Yorum

• Defansta basit bir çalım yapıp topu kaptırıyorsun 1 değil 2 değil bu kaçıncı. Her maç aynı hata. Yanından 2 adam süzülüp gidiyor sen arkalarından izliyorsun. Başlıyım senin yeteğine hep yetenek olsan ne olur oynamadıktan sonra. Bavulunu toplarsın sende sezon sonu.
                          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• jabiye destek sonuna kadar 1-2 hatası olabilir takılmamak lazım hata arıyorsanız hüseyinle aymana gidin

Yorum

• aynı hatayı bir kez daha yaptı ...

bizim takımda eksik yönü olmayan futbolcu bulunmadığından ... buna alışığız...

Yorum

• bu oyuncu bence trabzonspor formasının ona ağır geldiğini ispatlamıştır.
                                ikinci defa kendisini izliyorum staddan ikinci defa saçma salak hatalarla ayağındaki topu rakibe verip kendi kalesine yoktan yere pozisyon yaratıyor.
                                ülkesine her gidişinde bir aksaklık çıkarıyor.dönmüyor,laubalilik yapıyor.
                                sahada hiç bişey yapmadan bu kadar gayriciddilik,bu kadar lakayıtlık olmaz.burası TRABZONSPOR,küme düşen erciyesspor değil.
                                HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X