Ersun Yanal Jabiyi bırakmaz bence
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Daouda Jabi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
diline şeker.İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaklisin.ama jabi den kötü oynamiyordu.rize ,manisa ve kasimpasa maclarindaki performansi ortada tayfun un.bence bu jabiye yattaranin vatandasi oldugu icin hosgörüyle bakiliyor.hicbir arti özelligi bulunmayan bir jabiye gelecek sezon da trabzonsporu layik görenlerin baska bir mantikla hareket ettiklerini sanmiyorum."İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"
Yorum
-
umarım...İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal Jabiyi bırakmaz bence
çünkü jabi takımda iyi işler yapabilicek kapasitede bir oyuncu.
Yorum
-
jabi sanırım sen sağbeck adamı değilsin...
iyi şeyler yaptığını söyleyemicem...
ama boş değilsin...
Yorum
-
sanirim sen de anladin artik jabi den bir cacik bile olmayacagini.bu adam trabzonspora yakismiyor!hangi takimda oynadiginin farkinda bile degil bence!İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülejabi sanırım sen sağbeck adamı değilsin...
iyi şeyler yaptığını söyleyemicem...
ama boş değilsin..."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
farkındaysanız ''boş değilsin'' dedim.İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesanirim sen de anladin artik jabi den bir cacik bile olmayacagini.bu adam trabzonspora yakismiyor!hangi takimda oynadiginin farkinda bile degil bence!
sadece bugün sağ beckte iyi işler yapamadı.buna değinmek istedim.çünkü kayseride genelde göbekte görev yapıyordu.sağda başarılı olamamamısı normal.
tekrar söylüyorum;boş adam değil!!!En son Cem Balcı tarafından düzenlendi; 29.03.2008, 18:40.
Yorum
-
Defansta basit bir çalım yapıp topu kaptırıyorsun 1 değil 2 değil bu kaçıncı. Her maç aynı hata. Yanından 2 adam süzülüp gidiyor sen arkalarından izliyorsun. Başlıyım senin yeteğine hep yetenek olsan ne olur oynamadıktan sonra. Bavulunu toplarsın sende sezon sonu.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
bu oyuncu bence trabzonspor formasının ona ağır geldiğini ispatlamıştır.
ikinci defa kendisini izliyorum staddan ikinci defa saçma salak hatalarla ayağındaki topu rakibe verip kendi kalesine yoktan yere pozisyon yaratıyor.
ülkesine her gidişinde bir aksaklık çıkarıyor.dönmüyor,laubalilik yapıyor.
sahada hiç bişey yapmadan bu kadar gayriciddilik,bu kadar lakayıtlık olmaz.burası TRABZONSPOR,küme düşen erciyesspor değil.HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum