isteyerek oynasa inanıyorum ki müthiş bir futbolcu ama yapısından mıdır nedir çok isteksiz görünüyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Daouda Jabi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yanlış adama yapmışız iyi mi?
En son Ömer SEVİNÇ tarafından düzenlendi; 29.03.2008, 22:51.Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
Varın farkına!..
Arkadaşım jabi bugüne kadar ne yaptı ki? bi musa kadar?! Bir maç ta dedin mi ki ? bu maçıın adamı işte jabidir? yok dimi ama bunu musa için demişizdir. Ve bir çok maçtada musanın büyük etkisi vardı! En son oynadığı maçta sakatlandıktan sonra daha hiç şans vermediler ve artık unutulmuş isimlerin arasında yer aldı malesef! Umarım bu böyle sürmez Ersun hoca farkına varır da takıma katkı sağlar! Bordo mavili günler dileğiyle...İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemusa çok zafır jabi kadar sağlam olamazBi trabzon'um gerisi YALAN!!..
Yorum
-
potansiyeli olan fakat bu potansiyelin büyük bölümünü göstermeyen,göstermeyede niyeti olmayan,gösterecek gibide durmayan oyuncu ...sezon sonu hiç beklenmeden gönderilmelidir...yazık halbuki benim çok şey beklediğim bir futbolcuydu fakat jabi güzel kardeşim, ben bile halı sahada maç yaparken daha bi hırs yapıyorum...THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
bu adama sezon sonunda ciddi bir kulübün talip olacagini sanmiyorum.ona ancak bülent korkmazin calistirdigi bir takim talip olur.keske sezon basinda bülentin istedigi bursaya gitseydi.umarim bülent korkmaz yeniden is bulurda oraya postalariz.yoksa elimizde kalacak."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
ayağı iyi ama çok hantal sağ beki asla götüremez bize yakışmıyorUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
KUTADGU
Bizim takımın en profesyonel futbolcularından (!)
Paramı alırım, sahada da keyfime takılırım prensibini kendine şiar edinen oyuncu...
Vurdumduymazlık yanından duydumvurmazlık aşamasına gelen nadide çiçeğimiz...
Göbek kaslarına olan düşkünlüğü ile garip adale yapısını gösteren yiğit oyuncu...
Beyaz hayranlığı neticesinde komşularını da bunaltan ve de bu beyaz hayranlığı sonucu çoğu zaman yürümekten aciz kalan gineli yol cambazı...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum