Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Daouda Jabi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben pek begenmedim ama yinede fena degilidi...sanki cok agir kaliyor gibi. Ileriye dogru iyi oynuyor fakat defans yönü biraz kötü gibi geldi...

Ise bak ya bu adam sezon basindan beri bizde ama biz daha yeni yeni taniyoruz
    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Çok kilo almış, ama istekliydi bugün. Yine de sağbekte en kaliteli oyuncumuz o. Seneye kadar bütün maçlarda oynasın ve eğer kendine çeki düzen vermeye başlarsa yeni kadromuzda yer bulabilir...
      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• sağlam adam kim ne derse desin sağlam yattaranın arkasında süper oynuyor adam akıllı transferler geldikden sonraa daha da iyi olur tabi birazda disipllin gerek
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sağbekte Tayfun ve Ferhat'a oranla daha başarılı olduğu ortada...
          katilmiyorum.jabi su ana kadar nededen oynatilmadigini bugün ispatlar nitelikteydi.bu adamda istek yok,hirs yok,bindirme yok,heyecan yok.yok oglu yok.albayragin biraktigi transfer saheserlerinden biri.sezon sonunda kesinlikle gönderilmelidir.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Takımda sağ bekte oynaması gereken kişidir jabi.Disiplinsiz tavırlarını bırakırsa Yattarayla beraber çok iş yaparlar sağ tarafta bugün iyiydi bence.
            "Ben çocukken fakirdim.İki kuruş elime geçince,bunun bir kuruşunu kitaba verirdim.Eğer böyle olmasaydım,bu yaptıklarımın hiçbirisini yapamazdım"
            M.KEMAL ATATÜRK

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sağbekte Tayfun ve Ferhat'a oranla daha başarılı olduğu ortada...
              haklısın hocam
              Eski kullanıcı adı: olikos61
              Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
              Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak olikos61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                haklısın hocam
                ne basarisini gördün bugün jabinin.oyunda kaldigi süre icinde düz pas vermekten baska bir is yapti mi?oyunda kaldigi süre icinde kanadindan kac defa bindirme yapti?jabi trabzonsporun futbolcusu degildir.onun gibi yabanci bir futbolcuyla oynayacagmiza ferhat ve tayfunun oynatilmasi cok daha mantiklidir.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sağlam adam kim ne derse desin sağlam yattaranın arkasında süper oynuyor adam akıllı transferler geldikden sonraa daha da iyi olur tabi birazda disipllin gerek
                  +1967...

biraz da takımla sürekli ilk 11 çıkmalı.
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ne basarisini gördün bugün jabinin.oyunda kaldigi süre icinde düz pas vermekten baska bir is yapti mi?oyunda kaldigi süre icinde kanadindan kac defa bindirme yapti?jabi trabzonsporun futbolcusu degildir.onun gibi yabanci bir futbolcuyla oynayacagmiza ferhat ve tayfunun oynatilmasi cok daha mantiklidir.
                    ferhat ve tayfun düz pas yapmaı da bilmio
                    Eski kullanıcı adı: olikos61
                    Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                    Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Normal oynadı ne eksiği var ne fazlası. Kullanıldığı takdirde teknik özelliklerinin işimize yarayacağını düşünüyorum zira Yattara ile iyi de anlaşabilirler

Tek eksisi vatandaşı Yattara gibi disiplinsiz olması. Var bu Ginelilerde birşey.
                      A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tayfun bence kesinlikle sag bek oyuncusu degildir..
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Abi yattaranın olduğu kanattaki defans oyuncusunun bindirme yapmasına gerek yok.Defans yapsın yeter.Yattarayı orda durduracak adam yok zaten(örneğin bugun kayserinin solu neye uğradığını şaşırdı)

Yorum

• Suanki sag beklerden en iyisi, mac eksigi olmasina ragmen cok siritmiyor insallah sezon sonuna kadar san verilir ve sag kanatimizi gelicek sezon 2 Ginelileye emanet ederiz pardon bi Sürmeneli bi gineliye

Yani saka bi yana Jabi nin milli olmasi zaten baska bi avantaj ama bide diszipline edilebilirse oynamasina bi sebep kalmaz insallah bu hafta geri gelmekte sikinti cekmezler.

Yorum

• Ben Jabi için ne diyeceğimi bilmiyom adam bazen iyi bazende kötü oluyo bu da maç eksiğinden kaynaklanıyor heralde umarım daha iyi olur.
                              TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tayfun bence kesinlikle sag bek oyuncusu degildir..
                                haklisin.ama jabi den kötü oynamiyordu.rize ,manisa ve kasimpasa maclarindaki performansi ortada tayfun un.bence bu jabiye yattaranin vatandasi oldugu icin hosgörüyle bakiliyor.hicbir arti özelligi bulunmayan bir jabiye gelecek sezon da trabzonsporu layik görenlerin baska bir mantikla hareket ettiklerini sanmiyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X