Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Daouda Jabi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bizim takımın en profesyonel futbolcularından (!)

Paramı alırım, sahada da keyfime takılırım prensibini kendine şiar edinen oyuncu...

Vurdumduymazlık yanından duydumvurmazlık aşamasına gelen nadide çiçeğimiz...

Göbek kaslarına olan düşkünlüğü ile garip adale yapısını gösteren yiğit oyuncu...

Beyaz hayranlığı neticesinde komşularını da bunaltan ve de bu beyaz hayranlığı sonucu çoğu zaman yürümekten aciz kalan gineli yol cambazı...
    jabi yi ne de güzel tarif etmissin.biz bu oyuncunun bos oldugunu basindan beri savunduk ama ne hikmettir ki bu oyuncudan halen daha performans bekleyenler var.bence en gec sezon sonuna kadar bekleyecekler.ondan sonra zaten bizimle olacagini düsünmüyorum.
    En son Cafer Bulur tarafından düzenlendi; 03.04.2008, 21:26.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• jabı herkesi yanlıttı bence oda gıdecekelr lıstesınde coktan yerını almıstır

Yorum

• Kötüydü.Sezon sonu gönderilecek oyuncular arasında galiba.
        -1461 TRABZON-

Yorum

• zaten sorunlu bi topçu
          bulunmaz hint kumaşı da değil
          yeri çok rahat doldurulabilir. hatta daha iyileri de alınabilir rahatça
          yabancı kontenjanını boşa meşgul etmesin

Yorum

• malesef gidici performansindan baya uzak gözüküyor ama kalsa bile seneye sag bek SERKAN BALcinin...
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              malesef gidici performansindan baya uzak gözüküyor ama kalsa bile seneye sag bek SERKAN BALcinin...
              ne jabi ne de serkan dan sagbek olmaz.serkanin yeri orta saha,jabi ninki ise zaten belli.trabzondan bilmem nereye giden yolcu ucaginda en garanti bilet.

Yorum

• ben jabiyi beğendim herşeye rağmen sağlam adam yattarada böyleydi ilk başlarda düzelir yattara ile iyi ikili olur...!

Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk yarıdaki performansı hiç de kötü değildi..

Özellikle tel tel dökülen Çağdaş ve Ferhat' a oranla..

Kritik hiçbir hata yapmadığı gibi bugün inanılmaz kademe hataları yapan stoperlerimize de yardım etmeye çalıştı..

Daha iyisi transfer edilmediği sürece kalması taraftarıyım..

Milli bir oyuncu ve futbolu da bildiği her halinden belli..
                  "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İlk yarıdaki performansı hiç de kötü değildi..

Özellikle tel tel dökülen Çağdaş ve Ferhat' a oranla..

Kritik hiçbir hata yapmadığı gibi bugün inanılmaz kademe hataları yapan stoperlerimize de yardım etmeye çalıştı..

Daha iyisi transfer edilmediği sürece kalması taraftarıyım..

Milli bir oyuncu ve futbolu da bildiği her halinden belli..
                    evet,futbolu biliyor ama yasamiyor.sanki trabzonsporda degil halisaha da top oynuyor.bir tayfuna baki,birde jabiye.birisi milli degil,senin begendigin ise milli.sen milli olani terci etmeye devam et.ben ve benim gibi düsünen yöneticilerin bu takimda jabiyi tutacaklarini sanmiyorum.futbolcunun ismi degil cismi milli olacak.jabi gibi milli yerine 1 kez milli olmamis trabzonlu tayfunu tercih ederim.sanirim cogunlukta bu fikirdedir.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      evet,futbolu biliyor ama yasamiyor.sanki trabzonsporda degil halisaha da top oynuyor.bir tayfuna baki,birde jabiye.birisi milli degil,senin begendigin ise milli.sen milli olani terci etmeye devam et.ben ve benim gibi düsünen yöneticilerin bu takimda jabiyi tutacaklarini sanmiyorum.futbolcunun ismi degil cismi milli olacak.jabi gibi milli yerine 1 kez milli olmamis trabzonlu tayfunu tercih ederim.sanirim cogunlukta bu fikirdedir.
                      İyi de arkadaş BANA NE

Bana ne çoğunluğun ya da senin fikrinden?

Ben adamın ilk yarıdaki performansını beğendiğimi yazdım; Dünya Yıldızı olduğunu iddia etmedim..

Gönderilecek olursa Trabzonspor tesislerinde açlık grevine gireceğimi de taahhüt etmedim..

E daha ne?

Gözümüzle izlediğimiz maçın kritiğini de senin ya da bir başkasının futbola bakış açısına göre mi yorumlayacağız?

Ben bugün beğendim Jabi' yi; bu kadar basit..

Sen de aylar boyunca burada Yattara' ya sallayıp durdun; biz sana bir şey mi dedik yani

GW

Yorum

İyi de arkadaş BANA NE

Bana ne çoğunluğun ya da senin fikrinden?

Ben adamın ilk yarıdaki performansını beğendiğimi yazdım; Dünya Yıldızı olduğunu iddia etmedim..

Gönderilecek olursa Trabzonspor tesislerinde açlık grevine gireceğimi de taahhüt etmedim..

E daha ne?

Gözümüzle izlediğimiz maçın kritiğini de senin ya da bir başkasının futbola bakış açısına göre mi yorumlayacağız?

Ben bugün beğendim Jabi' yi; bu kadar basit..

Sen de aylar boyunca burada Yattara' ya sallayıp durdun; biz sana bir şey mi dedik yani
                        ben yattaranin neyine sallamistim.disiplinsizliklerini elestirecekdik herhalde.yine de elestiririm.ben yattara degil trabzonspor hayraniyim.benim icin önce trabzonspor daha sonra futbolculari gelir.trabzonsporu önemli avrupa maclarinda yalniz birakan oyuncuyu elestirmeyecktikde kimi elestirecekdik?birde sende dikkatimi ceken nokta yazdigin seyleri cevap verdigimizde hemen parliyorsun.ben sana hakaret etmeden ve kücük düsürmeden bakis acini elestiriyorum.sen ise bu benim görüsümdür diye isin icinden cikmak istiyorsun.rahatsiz oluyorsan bir daha yazdigi seylere alinti yapip yazmam.ne dersin?

Yorum

• Jabide iyi Yattara'da
                          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                          Real Madrid
                          Manchester United
                          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ben yattaranin neyine sallamistim.disiplinsizliklerini elestirecekdik herhalde.yine de elestiririm.ben yattara degil trabzonspor hayraniyim.benim icin önce trabzonspor daha sonra futbolculari gelir.trabzonsporu önemli avrupa maclarinda yalniz birakan oyuncuyu elestirmeyecktikde kimi elestirecekdik?birde sende dikkatimi ceken nokta yazdigin seyleri cevap verdigimizde hemen parliyorsun.ben sana hakaret etmeden ve kücük düsürmeden bakis acini elestiriyorum.sen ise bu benim görüsümdür diye isin icinden cikmak istiyorsun.rahatsiz oluyorsan bir daha yazdigi seylere alinti yapip yazmam.ne dersin?
                            Bak şöyle açıklayayım o zaman

Nasıl bu kadar yanlış anlayabiliyorsun bilmiyorum ama gene de izah etmeye çalışayım..

Öncelikle şunu açıklıla belirteyim ki ben her konuda tartışmayı severim..

Ayrıca bana burada itiraz eden ilk ve tek kişi de sen değilsin; takdir edersen

Ama yukarıdaki gibi herhangi birimizin haklı ya da haksız çıkabilmesi imkansız bir konu hakkında tartışma yapmayı bırak, fikir ayrılığını eleştirmek dahi kusura bakma ama saçmalıktan başka bir şey değil..

Ben detaya girmeden performansını beğendiğimi yazdım sadece..

Sen de altına beğenmediğini yazarsın olur biter..

Ben kalkıp da sana "Nasıl beğenmezsin kardeşim?" diye sorarsam o zaman haklısın işte

Ama sen kalkıp da "Sen Jabi' yi Milli olduğu için beğeniyorsun ama Tayfun' a bakmıyorsun asıl" gibi alakasız şeyler yazmaya kalkarsan orada sana dur derim tabii ki..

Alıntı yapmana gelince..

Benim aklıma bile gelmezdi açıkçası birisine alıntı yapmayı yasaklamak

Burası forum değil mi kardeşim?

İstediğin kişiden dilediğin kadar alıntı yapabilirsin tabii ki

Neyse.. Çok gereksiz bir tartışma oldu, kusura bakmasınlar arkadaşlar..

GW

Yorum

Neyse.. Çok gereksiz bir tartışma oldu, kusura bakmasınlar arkadaşlar..
                              Alıntı yaptım.

Baktık kusura
                              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                              Real Madrid
                              Manchester United
                              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• great white kardesim son cevabin bazi bölümleri haric doyurucu idi.beni biraz olsun sasirtan konu hemen hemen herkesin sezon sonunda gitmesi gerekir diye fikir beyaninda bulundugu jabiye burada sahip cikman idi.daha iyisi alinmadigi sürece kalmali dedigin jabiden bank asya liginde bile daha kaliteli sagbekler oldugunu düsünüyorum.tabiiki görüsüne saygim var ama sezon basindan beri oynadigi maclar icinde mustafa keceli kadar bile bindirme ve orta yapamamis olan bir oyuncuya sahip cikman beni sasirtti.tabiiki senin görüsün baska olabilir.ama görüslerinin neye dayandigini sormak da cok fazla bir sey olmasa gerek diye düsünüyorum.saygilarimla...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X