Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Daouda Jabi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Top ayağına yapışıyor âdeta dandun oynamıyor ve Yattara ile çok iyi anlaşıyor. Sağbekte Ferhat ve Tayfun'dan çok daha yararlı olduğu açık. Yalnız defansif yönde eksiklikleri var...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• bu aksam jabı mukemmele yakın oynadı yaw oynayanlara bakıoz onlardan hıc 1 farkı yoktu tbrkler jabı bence takımda kalıcı olacak gıbı mı ne?
      Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        mükemmel kardesim mükemmel ben ilk geldiginde bu forumda dedim bu adam türkiyenin en iyi sag beki diye ve hakli cikmaya baslyiorum süperdi valla...helal olsun mac eksigine ragmen...
        mükemmel öylemi.ilk golde yusuf u yeterince rahatsiz etmeyen ikinci golde calim yerken adeta beli kirilan jabi mükemmel oynadiysa vay halimize.devre arasinda gitmesi gerekenlerden.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• bbu maçta fazla olmasada beğendim kendisini...ilerleyen haftalarda daha net konuşabiliriz...
          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            mükemmel öylemi.ilk golde yusuf u yeterince rahatsiz etmeyen ikinci golde calim yerken adeta beli kirilan jabi mükemmel oynadiysa vay halimize.devre arasinda gitmesi gerekenlerden.
            ikinci gole kadar ileri geri ne kadar koştuğunu bi kendisi bilir sağ bekte ferhatı mı istersiniz yoksa tayfunu mu efendim
            Bordomavi.net

Yorum

ilk golde hata tayfunun jabi orda arkasinda duruyor topu biraksa rahat bi sekilde vuracak ama sagolsun tayfun yusufa verdi ve pas atti daha ne yapsin yapabilecegin en iyisini yapti...2.golde hatasi var ama önemli degil...jabi cok iyi oynadi mükemmele yakin...ama dünyada calim yemegen oyuncu varsa ozaman baska hocam...
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• bence serkandanda tayfundanda ferhattan da sağ bek de iyiydi.
                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İdeal sağ bekimiz olup olamayacağı tartışılır ama şu an mevcutlar içinde en iyisi.

Yorum

• dün çok iyiydi ben hayret ettim bu yetenekteki bi adam niye bu kadar yedek bekletilir diye.
                    tekniği de iyi aldığını dan dun vuran bi adam değil oyun kurdu top çaldı bence çok iyiydi.gerçi dün takımda zaten bi Jabi bide Serkan vardı gerisi hikayeydi.

Yorum

• çok çok iyiydi...uzun zamandan beri oynamamasına karşın fazla sırıtmadı...10 üzerinden 9

Yorum

• harikasın jabi..bu adamı g.birliğine verip eren i alcaklar yazıyo gazete..ama böyle bi saçmalığa ersun hoca asla izin vermez..ziya olsa hemen yollardı..dan dun vurmayan ayağa pas yapan hücuma da çıkan bi sağ bek jabi..daha ne istiyoruz beyler............???????????

Yorum

• Dün maçı seyrettiğim yerde yaşlıca bir adamın söylediği şeye katılıyorum:
                          -Hay ben bu bu herifi bunca zamandur oynatmayanun...

Yorum

• Aynısından bir tane sola, 2 de stopere.

Yorum

• ben baska maci izledim galiba.kötü degildi ama kesinlikle mükemmel oynamadi.yusuf tan cok kötü calimlar yedi.birinci golde kismen.ikinci goldede yedigi calimlarla payi var.bu mu mükemmel oynamak?
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

ben baska maci izledim galiba.kötü degildi ama kesinlikle mükemmel oynamadi.yusuf tan cok kötü calimlar yedi.birinci golde kismen.ikinci goldede yedigi calimlarla payi var.bu mu mükemmel oynamak?

alala ilk golde hatasi yokdu mac bopyunca yusufdan 1-2 calim yedi bi tanesi zaten 93. dk... adam parcalanmisdi simdi o parcalar yavas yavas yapistiriliyor yine...ilk macina göre cok iyi oynadi bana göre sahanin en iyilerinden di...
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X