Miili Takımına her gittiğinde geç geldiği söyleniyor.Eğer doğruysa önce uyarırsın bir daha yaparsa ceza verirsin bir daha yaparsa da güle güle deyip yollarsın.Bu kadar basit,bir de Jabi'nin kaprislerini mi çekeceğiz.Hadi Yattara olsa neyse...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Daouda Jabi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
aynenİlk olarak cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJabi çok iyi futbolcu.. defansa ilaç oldu.. Şimdi ziya ya sormak lazım... Oynatmayınca Jabi mi cezalandırılıyor Trabzonspor mu?

ceza vereceksen verirsin ağır para cezası
kadro dışı ne demek takım cezalndırılıyor o zamanElveda Trabzon Merhaba Ankara
Yorum
-
bu cezalar aslında futbolcuya değil kulübe kesilmiş oluyor. vereceksen para cezası ver. tekrarlasa daha ağırını ver.
düşünsenize kadro dışı bırakılıyolar. TS belkide puan kaybediyor. sonra affediliyorlar. olan Trabzonsporun puanlarına oluyor.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
bencede boş bir transferİlk olarak celilmuhcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaw ben bu adamda hiç bi varlık göremiyorum sıradan bir şahısİmzam yok parmak bassam olurmu ?
Yorum
-
Adamı herkes yaptığı hata ile hatırlıyor ama ilk maçında sağ tarafta fena değildi. iyiydi demiyorum. Sol tarafı görünce hiç de fena değildi diyorum. Ama o da Ziya Doğan'ın cezalarıyla tanıştı. Haklı mıdır haksız mı? Cezanın ne kadar süreceğine bağlı. "Kazanılabilir" de!..
Hoca Yattara'ya duyduğu öfkeyi vatandaşından da çıkarıyor olmasın!
Yorum
-
haklısında abim ama bence onun yerine ne adamlar alınabilirdi. bu anlamda gereksiz sadece yoksa tabiki artıları olacaktır. Ama ziya doğan varken ne kadar faydalı olur burası zaten bi muammaİlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamı herkes yaptığı hata ile hatırlıyor ama ilk maçında sağ tarafta fena değildi. iyiydi demiyorum. Sol tarafı görünce hiç de fena değildi diyorum. Ama o da Ziya Doğan'ın cezalarıyla tanıştı. Haklı mıdır haksız mı? Cezanın ne kadar süreceğine bağlı. "Kazanılabilir" de!..
Hoca Yattara'ya duyduğu öfkeyi vatandaşından da çıkarıyor olmasın!İmzam yok parmak bassam olurmu ?
Yorum
-
yaw adam geldi geleli bi doğru düzgün izleyemedim yine bence gereksiz transferlerden biri hala ortasahaının ortasına transfer yapılıyo adamakıllı forvet alın kardeşim forvet ersen martin falan bunlar boş adamlar bu adamlarla anca ligde vasat bi takım olarak kalırsın ilerisi olmaz şampiyonluk hayal.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum