Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Daouda Jabi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kardeşim bu adam ligin en iyi sağ beki olur yeterki güvenelim
    tayfun cora'dır bence sağbekin oyuncusu
    "53"

Yorum

• bence jabi aksam iyidi birde serbest vurus kullandiki kaleciyi saktaladi
      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        haklisin.jabi güclü fizigi ile bize faydali olmasi gereken bir futbolcu.ama benim elestirdigim bu futbolcunun kendisini nedense oyuna tam anlamiyla verememesidir.futbolcu futbolu oynadigi kadar da yasamali.bu her iste böyledir.jabi ise sadece oynamaya calisiyor.bu nedenledir ki simdiye kadar 4-5 macta oynatildi.
        Buna katılıyorum bizde %100 verim alamıyoruz hatta %70 alsak bile tamam ama maçlarda sanki böle bi eksiği varmış bi huzursuzluğu varmış gibi gözüküyor. Yoksa Erciyes - BJK maçını izlemiştim mahvetmişti sağ kanadı Jabi.
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak dancu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          tayfun cora'dır bence sağbekin oyuncusu
          allah için şu futboldan anlayan 3 yaşında çoçuk Tayfundan bi .... olmıyacağını 2 maç izlese anlar.
          Ne teknik ne yetenek ne zeka ne pas hiç birşey olmayan adam trabzonun sağ bekinde oynayacak ancak gider sebatta oynar. Saçları uzatmakla artislik yapmakla olunmuyor topçu.Carlos 35 yaşında hala it gibi sahada koşuyor. Tayfun efendi de 2 metreden topu veremiyor adama kapırıryor gol yiyoruz.
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            allah için şu futboldan anlayan 3 yaşında çoçuk Tayfundan bi .... olmıyacağını 2 maç izlese anlar.
            Ne teknik ne yetenek ne zeka ne pas hiç birşey olmayan adam trabzonun sağ bekinde oynayacak ancak gider sebatta oynar. Saçları uzatmakla artislik yapmakla olunmuyor topçu.Carlos 35 yaşında hala it gibi sahada koşuyor. Tayfun efendi de 2 metreden topu veremiyor adama kapırıryor gol yiyoruz.
            sözlerine dikkat et, edep öğretmeyeyim sana yaşın 18!
            bu konuda da senle tartışmayacağım çünkü takip, analizin sıfır
            sana cevap da yazmayacağım istersen uzatma...
            "53"

Yorum

• Takip analiz 0 öylemi benim kadar takip et sen ondan sonra gel gör su tayfunun Kayserisporda oynadığı 1 Bursa 1 de Sakarya sanırım 1 de bize karşı oynadığı maçta; o 3 maçı iyi oynadığını gördüm başka hayatımda iyi oynadığı maçını görmedim adamın sen kalkmış adamı bizim sağ beke koyuyorsun.bide bana takip analizin 0 diyorsun gülüyorum...
              Şu attığı gol bile bize yakışmayan bir oyuncu olduğunu gösteriyor.O vurusu hiç futboldan anlmayan birini koysan daha iyi vurur o topa yahu bu bir futbolcu değilmi o topa nasıl öyle iğrenç değişik bir tabirle kız gibi vurursun.Sağ bek oynarsın 1 kez ileri çıkıp adam akıllı 1 ortan yok 1 kez orta yapta bizim adama gelsin nerdee öyle bişey yok. Değişik bir mevkide oynuyor biz 4 lü defans oynuyoruz bu 4 lü defansın en sağındaki bek oynayacağına sanki biz 3 lü defans oynuyoruz gibi buda 3 lü defansın en sağındaki stopper gibi oynuyor.

Jabi ile Tayfunu kıyaslamam bile. Hocayla bir alaka yok Fildişinin Gineyi yenmesi çok doğal birşey.
              Fildişinden burda 10-15 tane adam sayarsın ama Gineden 2-3 en fazla olsun 5 kişi avrupada oynayan oyuncu sayısı kaç zaten.Çok büyük güç farkları var.Jabi orda milli takımda oynuyor bizim tayfunu bırakın şu gineyi benin in sağ bekine koymazlar.
              Ey Türk Gençliği!

Yorum

• İlk olarak dancu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                vay be ne topçumuz varmış da habertimiz yokmuşş? adam sanki yeni transfer oldu yapma arkadaşım

abicim böyle konuştuğuna göre kayseride galiba jabi yi izlememişsin.

serkan ve jabi;ikiside oynatılmalıdır;takımdan kesilmemelidir.
                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• bence jabi cok iyi bi sag bek oyuncusu faydalanmak lazim...
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bence jabi cok iyi bi sag bek oyuncusu faydalanmak lazim...
                    iyi güzel söylüyorsunda trabzonspor jabiden faydalanmak istedigi kadar ,jabi de trabzonspordan faydalanmak isteseydi takimimiza daha faydali olurdu.hersey karsiliklidir.sürekli gec gelmeler,maclarda herseyiyle sahada olmak gibi unsurlar jabide olmadigi icin su ana kadar basarili olamamistir.sezon sonuna kadar da olacagina inanmiyorum.
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

iyi güzel söylüyorsunda trabzonspor jabiden faydalanmak istedigi kadar ,jabi de trabzonspordan faydalanmak isteseydi takimimiza daha faydali olurdu.hersey karsiliklidir.sürekli gec gelmeler,maclarda herseyiyle sahada olmak gibi unsurlar jabide olmadigi icin su ana kadar basarili olamamistir.sezon sonuna kadar da olacagina inanmiyorum.

jabi için böyle bir yorumun erken olduğunu düşünüyorum.hele bi milli takımdan dönsün ondan sonra bahanesi kalmayacaktır ve görev verildiği sürece oynayacaktır.

2. devre tam anlamıyla jabiyi tanıtacağımıza inanıyorum.
                      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Jabi bilinerek alindi gec gelmeler felan bilinmiyor mu....hem Böyle ülkelerden gelen oyuncu herzaman gec gelir....her yerde aynidir bu olay....100 kisi sec böyle ülkelerden brezilya felan dahil ancak 10 kisi saglam cikar...
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Jabi bilinerek alindi gec gelmeler felan bilinmiyor mu....hem Böyle ülkelerden gelen oyuncu herzaman gec gelir....her yerde aynidir bu olay....100 kisi sec böyle ülkelerden brezilya felan dahil ancak 10 kisi saglam cikar...
                          örnek1-jefferson.örnek2-marcelinho.ikiside brezilyadan.sürekli gec gelen ,disiplinsiz bir oyuncu oldugunu biliyorsan almayacaksin.gerci jabiyi büyük ihtimalle ziya dogan aldirmisti.

Yorum

• Jabi nerelerde neden hala dönmedi?
                            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Jabi nerelerde neden hala dönmedi?
                              huylu huyundan vazgecermi?bu adamin bir kerede zamaninda ülkesindan döndügünü gördükmü?görecegimizide zannetmiyorum.bu seferki gec kalma bahanesini simdiden düsünebiliyorum.kupadan elendik ama kampimiz devam ediyordu diyecektir.bos yere yabanci kontenjanimizi kapliyor.sezon sonu gitmesi gerekenlerden biridir kendisi.kimse cikipda hala bu adami savunmasin.

Yorum

• tayfun coranin en iyi yaptigi is fenerbahce amigolugu aslinda onu fenerin alt yapisina gondermemiz lazim bu sayede moruk carlostan bolbol forma alir belesten

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X