Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Daouda Jabi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    neden affedilmelidir sence?
    jabi ye zerre kadar ihtiyacimiz yoktur.
    aksine sözlesmeli futbolcumuz olmasindan cok büyük rahatsizlik duyuyorum.
    ayni görüsteyim bundan sonra affetme gibi olay olamaz...
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Gineli Jabi'nin Affı Gündemde

Trabzonspor'da Ersun Yanal'ın Ankaraspor maçından sonra yönetime, "Bir takviye yapılırsa iyi olur" raporunu sunduğu, ancak bu teklife sıcak bakılmadığı öğrenildi. Ersun Yanal'ın orta saha veya savunmanın sağına bir takviye yapılmasını istediği, ancak transfer konusunda ısrarcı olmadığı kaydedildi.

Öte yandan Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda sezon sonu kadro dışı bırakılıp kendilerinden kulüp bulmaları istenen Hasan, Erdinç ve Yusuf'la birlikte çalışmalarını Trabzon'da sürdüren Gineli Jabi'nin antrenmanlarda oldukça hırslı olduğu dikkati çekti. Dört futbolcuyu çalıştıran antrenör Cemil Canalioğlu'nun Jabi konusunda yönetime olumlu rapor verdiği belirtildi. Bu nedenle Jabi'yi affedebileceği öğrenildi.

Yorum

• eğer sağ bek alınmayacaksa ki bana göre takımın en eksik mevkisi ortanın soluyla sağ bektir (ve kesinlikle bu 2 mevkiye de oyuncu alınmalıdır) en azından iyi bir sağ bek oyuncu takıma kazandırılana kadar mevkisi olmayan serkan ve tayfunuda bu alana hapsetmektense jabi affedilsin ama maç anlaşma yapılacak yeni bir sözleşme şartıyla tabii
        Saygilarimla,

Yorum

• Gineli Jabi'nin Affı Gündemde
          27 Ağustos 2008 / 13:44
          Jabi antrenmalarda oldukça hırslı.

Trabzonspor'da Ersun Yanal'ın Ankaraspor maçından sonra yönetime, "Bir takviye yapılırsa iyi olur" raporunu sunduğu, ancak bu teklife sıcak bakılmadığı öğrenildi. Ersun Yanal'ın orta saha veya savunmanın sağına bir takviye yapılmasını istediği, ancak transfer konusunda ısrarcı olmadığı kaydedildi.

Öte yandan Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda sezon sonu kadro dışı bırakılıp kendilerinden kulüp bulmaları istenen Hasan, Erdinç ve Yusuf'la birlikte çalışmalarını Trabzon'da sürdüren Gineli Jabi'nin antrenmanlarda oldukça hırslı olduğu dikkati çekti. Dört futbolcuyu çalıştıran antrenör Cemil Canalioğlu'nun Jabi konusunda yönetime olumlu rapor verdiği belirtildi. Bu nedenle Jabi'yi affedebileceği öğrenildi.
          Kaynak:

Yorum

• Jabi'yi hiç izleyemedim. İzleyen arkadaşlarım yetenekli olduğunu söylediler.

Affedilsin, neden olmasın ki?
            "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
            Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• Jabi affedilsin bence ... Sağ bek'te işe yarar diye düşünüyorum..!
              .

Yorum

• Jabi ne yaptıda affedilsin veya affedilmesin diye tartışılıyor.bir hata falanmı yaptı da ben kaçırdım bilgilendirirseniz sevinirim..
                ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• Ceza almışsa affedilmesin.
                  Ne affedilecek, taviz tavizi doğurur. Yemişim yeteneğini...

Yorum

• Affedilmesini gerektirecek sebepler şunlardır;
                    Gittiği milli takım kamplarından "Yattara'dan dahi" geç dönmesi, (Ciddi bir kıstastır)
                    Ve son olarak Yattara tarafından "özel hayatına artık çeki düzen ver" şeklinde uyarılmıştır.. (Yattara'dan bu uyarıyı alabilen birinin yorumunu sizlere bırakıyorum.. )
                    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Abi bu haberlere nasıl vakıf olabiliyorsun
                      "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                      Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• Hacısalihoğlu'nun basında açıklaması var:Bu oyunculara (Erdinç,Hasan,Jabi) kesinlikle af gündemde değil.Zaten hoca yararlanamayacağını düşündüğü için kadro dışı bırakmış şimdi tekrar kadroda görmek ister mi ???
                        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Her ne kadar Sağ bekde sıkıntımız olsada affedilmesi taraftarı değilim...
                          bazen affedilsin diye aklımdan düşünceler geçsede gerçeği yansıtmamaktadır
                          Jabinin bu takıma vereceği hiçbirşey yok bu saatten sonra...Yapabileceği en güzel şey..çüzzi bir miktar bonservis bedeliyle Trabzon il sınırları dışına çıkmaktır...
                          Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                          Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak İsmail Çavuşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Jabi ne yaptıda affedilsin veya affedilmesin diye tartışılıyor.bir hata falanmı yaptı da ben kaçırdım bilgilendirirseniz sevinirim..
                            zaten kendisini trabzonspora almak en büyük hatamizdi.
                            kurtulmak icin anlasilan o ki cok ama cok sikinti cekecegiz.
                            bülent korkmaz bir yerde is bulsada jabi yi takimina aldirsa....
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• bjk gibi olmayalım yaa...sölediklerimiz ve yaptıklarımız arasında bi uyum olsun...ayrıca jabi sorumsuz bi futbolcu..hiçbi yararı dokunmaz...hayatımda gördüğüm en disiplinsiz oyuncu..kesinlikle affedilmemeli...sağ bekde buğrayı denemekde fayda var...serkanla olucak iş değil..ayrıca abdurrahman dereli sağ bekimize ilaç olur transfer edilirse eğer..kendisi trabzonludur

Yorum

• Gökdeniz konusunda da af edilsin edilmesin diye çok tartışıldı. çoğunluk affedilmemesi yönündeydi.ancak gökdeniz çıktı oynadı bu takıma 7.5 milyon€ kazandırarak gitti.

Ceza da af ta bu işin içinde var.Cezayı hakettiğinde nasıl ceza verilmesi doğalsa affı hakkettiğinde de affedilmesi o kadar doğal olur.Ayrıca ceza suçlunun topluma tekrar kazandırılması amaçlıdır.Tabi idam cezaları ve ömür boyular hariç.

Eğer düzelmişse şartlı olarak affedilebilir.Bu TS nin lehinedir.Eğer Futbolcu kazanılabilirse TS de kazanır. bedelsiz göndereceğimiz adam kulübemizdeki eksikliği giderebilir.

Düşünün Ankara Maçı Yedek kulübemizde kim var.Tayfun, Ceyhun,Barış,Giray,Onur,Adnan,Ferhat

Bu yedek kulübesi Zirveye oynayan Takım için yeterli olabilirmi.Yedek kulübemizin seviyeside yükselmeli

Ayrıca ne Serkan ne de Tayfun Sağ bek değil iyi bir sağbek takımın şu andaki önemli 3 (Kaleci, Sağ bek, 10 numara) eksiğinden biri değilmi?
                                Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X