Nasıl beğendiniz anlamadım valla.Ferhat'tan hiç bir farkını göremedim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Daouda Jabi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
sağ tarafta cok iyi işler cıkardı dünkü maçta özellikle ilk yarıda Yattara ile iyi bir uyum yakaldı kanısındayım"Beş sene evvel ilk defa Samsun'a ayak bastığım zaman bana kuvvet-i kalp veren vatandaşlarımın ilk safında kahraman Trabzonluların bulunduğunu asla unutmayacağım."
Mustafa Kemal Atatürk - 15 Eylül 1924
Yorum
-
ben jabiyi hiç beğenmedim. ne dün akşam ne nceki maçlarında. sanki altyapıdan a takıma çıkmış heyecanlı topçu gibi. doğru düzgün olumlu pası yok. ya dışarı ya rakibe. bizim sağ kanatımızı emanet edeceğimiz kişi o olmamalı.
gidip paftan birini koysunlar oraya en az onunkadar oynar2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
abi ben katılmıorum sana olumlu pas belki olmayabilr bu da daha yeni olmasına baglanabilr heycanda yeni olmasındandr ama mucadelesi sogukkanlılıgına laf soyletmem paf taki oyuncuyla jabiyi kıyaslamanda yanlısİlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben jabiyi hiç beğenmedim. ne dün akşam ne nceki maçlarında. sanki altyapıdan a takıma çıkmış heyecanlı topçu gibi. doğru düzgün olumlu pası yok. ya dışarı ya rakibe. bizim sağ kanatımızı emanet edeceğimiz kişi o olmamalı.
gidip paftan birini koysunlar oraya en az onunkadar oynarİstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
evet 40 yıllık trabzonlu gibiydi güzel top tutuyo çok güçlü yattaralan iyi ikili olacaktı ama yattara trabzon spor sevdasını bitirdi dün akşam çünkü oyunda kaldığı sürece bi yeri acısa merak eden devam lı tezafurat yapan seven taraftar geldiğinden beri ilk defa onu yuhaladı oda taraftara hadi be der gibiydiii....Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Dünkü maçta Tayfunla beraber en güzel oynayan oyunculardandı. Çok soğukkanlı ama bu soğukkanlılık biraz yavaşlığa dönüşüyor bazen. Ayağına hakim gözüküyor. Daha yeni olmasına rağmen Tolga tüm topları onla başlattı. Ben umutluyum kendisinden...Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
Bence Harun abi;İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl beğendiniz anlamadım valla.Ferhat'tan hiç bir farkını göremedim.
Eksileri:
Daha çok top kaybetti.
Daha fazla çalıma girerek risk aldı.
Artıları:
Ferhat sağ back oynayınca anca Ayman ve Hüseyin'e pas atıyor. Jabi ise hep ileriyi düşündü çok iyi de yaptı bence. (Çoğunlukla Yattara ve Gökdeniz'i)
Sorumluluk aldı.
Daha güçlü.FxY
Yorum
-
İyi bir transfer olduğunu düşünüyordum nitekim öyle.. Jabi sağ backte oynayan diğer topçulardan daha iyiydi bence.. Yukarıda arkadaşların dediği gibi toplar kaybetti ancak özellikle rakibi bastırdı, kademede çok yerinde müdahaleler yaptı, sağlam oynuyor.. İleride performansı artarsa yerinde kalıcı olur..Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum