Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Daouda Jabi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bugün ilk 11 de olacak insallah iyi oynar...
    Sağlam istihbarat almışsın.
    En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 09.11.2007, 19:31.
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bugün ilk 11 de olacak insallah iyi oynar...
      alınmışmı kadroyaaa??
      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• oftaş macında 1-2 disiplinsiz top kaptırma hareketi vardı inş bugun delilik yapmaz
        En son yns61 tarafından düzenlendi; 09.11.2007, 19:47. Sebep: yazım hatası
        Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• görelim bakalım şu adamı bi...
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak byunus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kasımpaşa macında 1-2 disiplinsiz top kaptırma hareketi vardı inş bugun delilik yapmaz
            Hocam ne Kasımpaşa'sı adamın son oynadığı karşılaşma 3 ay önceki Oftaş maçı...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hocam ne Kasımpaşa'sı adamın son oynadığı karşılaşma 3 ay önceki Oftaş maçı...
              karıştırmışım oftaş macıydı 2 si çömez takım oldugu için karıştırdım oftaş macıydı

Yorum

• Bugün iyi futbol oynadı.Hücuma da yeterli destek verdi,kademeye de iyi giriyor...Bu performansının devam etmesi dileğiyle...

Yorum

• Hücuma çok destek verdi.İyiydi.Her geçen maç daha da iyi olacağına inanıyorum.
                  -1461 TRABZON-

Yorum

• keçeliyede ögret bu kademe işini

Yorum

• Ziya bu adamı neden 18 kişilik kadroya almıyordu, bir açıklaması olan varmı?

Yorum

• Jabi evet iyiydi.Ama yazılanları görüyorum da insan üstü yaptınız adamı.Şimdi "sen ne anlarsın futboldan" diyenler çıkacaktır ama Jabi'yi Sivas maçında da canlı izledim bu adam çok başımızı yakacaktır savunmada.Ben nacizane uyarıyım da hayal kırıklığına uğramayalım...

Yorum

• İlk olarak oktay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ziya bu adamı neden 18 kişilik kadroya almıyordu, bir açıklaması olan varmı?
                          milli takimdan gec gelmis güya

Yorum

• Açıkçası bana, bir zamanlar Galatasaray' a gelen Prates' i anımsattı..

Hızlı, çabuk, ayağına hakim, çıkışları gayet iyi, orta ve şut özelliği de var ama defansif yönü biraz zayıf gibi..

Bence onu sağ bekte oynatmak yerine önliberoda denemek çok daha yararlı olabilir..

En azından Hüseyin' in tempo olarak tamamen bitirdiği ortasahaya Serkan ile birlikte büyük bir canlılık getirebilir..

Tabii ki çok iyi bir sağbek bulmak şartıyla
                            "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• mükemmel kardesim mükemmel ben ilk geldiginde bu forumda dedim bu adam türkiyenin en iyi sag beki diye ve hakli cikmaya baslyiorum süperdi valla...helal olsun mac eksigine ragmen...
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• aslında iyiydi bi kaç hatası dışında...umut var faydalı olcak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X