Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Daouda Jabi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bence çok iyi oynadı.....adam 10 maç sonra oynadı....bu adamı nasıl oynatmadılar anlamak mümkün değil valla....orada oynayabilecek tek adam jabi

Yorum

• Genelde iyiydi ve yerini hiç yadırgamadı.Bu sezon ilk defa mevkisinde oynayan biri olarak rakip kaleye şut çeken ilk topçumuzda o oldu zannederim.Gerçi top ağları buldu amma yan taraftan.Geçen dönemde onu onsekize bile almayanlarda umarım oynadığı futbolu görmüşlerdir.Gerçi son golde Yusuf'a o fırsatı vermeyebilirdi diye düşünüyorum.
      Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
      Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
      Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• eldekilerin en ıyı sı oldugu kesin sezon sonunda durumu gosden gecırılmelı ama 10 mac aradan sonra ıyı gorundu

Yorum

• Bir bek icin teknigi ve hucuma katkisi mukemmel, Yattarayla rakibin sol kanadini koridora cevirebilirler. Defansif anlamda biraz daha iyi olursa bir daha yedek kalmaz sanirim...

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dün maçı seyrettiğim yerde yaşlıca bir adamın söylediği şeye katılıyorum:
            -Hay ben bu bu herifi bunca zamandur oynatmayanun...
            ben de bu lafı keçeliye bakıp musampayı, ceyhuna bakıp marcelinho'yu arayan amcalardan duydum

Yorum

• iyi oynuyorda satmasalar bari hemen arda satabilirler iyi onuyorya ne işi var bu adamın bizde kalmaması lazım yararı olur olmaz keçeli kalsın jabi gitsin der bayrakkkbey inşallah kalır sağlam kapı gibi adam derlerya öyle işte
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Başkent ekibinin hocası Bülent Korkmaz, Erciyes'ten tanıdığı Jabi'yi, Trabzonspor ise Gençlerbirliği'nin oyuncusu Eren'i istiyor. Son karar devre arasında
                10.11.2007

Geldiği günden bu yana bir türlü bekleneni veremeyen, bu süreçte iki kez kadro dışı kalan Jabi, çok uzun bir aradan sonra tekrar kadroda yer buldu. En son ligin
                2. haftasındaki Gençlerbirliği Oftaş karşılaşmasında takımdaki yerini alabilen Gineli, Denizli maçına ilk 11’de çıktı. Ersun Yanal tarafından verilen son şans niteliğindeki fırsatları değerlendirmek için mücadele eden Jabi ile ilgili olarak Trabzonspor ile Gençlerbirliği’nin de temasta olduğu bildirildi. Gençlerbirliği ile anlaşan teknik direktör Bülent Korkmaz’ın Erciyes’ten tanıdığı bu futbolcuyu istediği öğrenilirken, Bordo-Mavililer’in de ona karşılık Eren’i
                talep ettiği belirtildi. Bu transferin Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda şekillenmesi bekleniyor. Forma bulamayan Adnan’ı da Kayseri’nin istediği ileri sürüldü.

eğer bu haberin aslı varsa adama yazık olcak aslında takımda faydalı olacak oyuncu.
                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• yau usaklar kizmamiza gerek yok,beles sirke bu kadar tatli olur.parami verdik sanki bedava geldi ne bekliyoruz.bence satilsin yerine lemi oynasin bundan kötü olamaz.
                  Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var

Yorum

• Bu mac ilk maci sayilir cok ta fena degildi ben begendim..
                    Saldırın Seferoğulları
                    Bordo Mavi . Net

Yorum

• Doğru düzgün maç oynamamasına rağmen özellikle ilk yarıdaki çıkışlarda iyiydi. Taktik gereği ikinci yarı biraz defansda kaldı. Denizli maçındaki Jabi'ye özellikle yedek kulübesine bakınca bir hayli ihtiyacımız var.
                      Trabzonspor √
                      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                      İki Renk ve Asalet √
                      BordoMavi.Net √

Yorum

• ilk golde jabiyi suçlayanların ne maksatla jabiyi suçladıklarını merak ediyorum çalım yemedi yusufun karşısında dimdik durdu yusuf ondaki direnci görünce çalımı hiç denemedi bir defans oyuncusunun yapması gerekeni yaptı da ondan sonrakiler ne yaptı onu anlamadım ortanın geleceği kesin tolga sen nereye gidiyorsun tayfun kafa vuracak adamı niye rahatsız etmiyorsun kaleci niye çıkmıyorsun belki kalecinin suçu azdır ama tolga ile tayfun ikilisi yüzünden golü yediğimizi görmek istemeyenler var galiba...maçta jabi sahanın en iyisiydi biraz kondisyon eksikliği var kimse bilemezki belki musampada sol açığa ilaç olacaktı veya jun forvete kimse denemedi ki...
                        UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Serkan'dan sonra takımın en iyisiydi.Gerçekten bizim sağ kanadı götürebilicek bir oyuncu.Şu Ziya nasıl oynatmadı bu adamı.Resmen harcadı bu adamı.
                          Colmandante

Yorum

• kesin satılır idddasına var mısınız?
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• satilma listesinde zaten kardesinm.. birak gitsin neriye giderse... zaten aglari delmekten baska bir ceviz yemiyor muhaha!

Yorum

• bence kalması için kaleciye ve geriye daha fazla oynaması lazım. yok bu ziya doğan içindi başımızda hala ziya doğan belası var hissettim bir anda allah korusun bir daha mı
                                Ey Türk Gençliği!
                                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X