bence çok iyi oynadı.....adam 10 maç sonra oynadı....bu adamı nasıl oynatmadılar anlamak mümkün değil valla....orada oynayabilecek tek adam jabi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Daouda Jabi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Genelde iyiydi ve yerini hiç yadırgamadı.Bu sezon ilk defa mevkisinde oynayan biri olarak rakip kaleye şut çeken ilk topçumuzda o oldu zannederim.Gerçi top ağları buldu amma yan taraftan.Geçen dönemde onu onsekize bile almayanlarda umarım oynadığı futbolu görmüşlerdir.Gerçi son golde Yusuf'a o fırsatı vermeyebilirdi diye düşünüyorum.Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
-
ben de bu lafı keçeliye bakıp musampayı, ceyhuna bakıp marcelinho'yu arayan amcalardan duydumİlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün maçı seyrettiğim yerde yaşlıca bir adamın söylediği şeye katılıyorum:
-Hay ben bu bu herifi bunca zamandur oynatmayanun...
Yorum
-
Başkent ekibinin hocası Bülent Korkmaz, Erciyes'ten tanıdığı Jabi'yi, Trabzonspor ise Gençlerbirliği'nin oyuncusu Eren'i istiyor. Son karar devre arasında
10.11.2007
Geldiği günden bu yana bir türlü bekleneni veremeyen, bu süreçte iki kez kadro dışı kalan Jabi, çok uzun bir aradan sonra tekrar kadroda yer buldu. En son ligin
2. haftasındaki Gençlerbirliği Oftaş karşılaşmasında takımdaki yerini alabilen Gineli, Denizli maçına ilk 11’de çıktı. Ersun Yanal tarafından verilen son şans niteliğindeki fırsatları değerlendirmek için mücadele eden Jabi ile ilgili olarak Trabzonspor ile Gençlerbirliği’nin de temasta olduğu bildirildi. Gençlerbirliği ile anlaşan teknik direktör Bülent Korkmaz’ın Erciyes’ten tanıdığı bu futbolcuyu istediği öğrenilirken, Bordo-Mavililer’in de ona karşılık Eren’i
talep ettiği belirtildi. Bu transferin Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda şekillenmesi bekleniyor. Forma bulamayan Adnan’ı da Kayseri’nin istediği ileri sürüldü.
eğer bu haberin aslı varsa adama yazık olcak aslında takımda faydalı olacak oyuncu.
Yorum
-
Doğru düzgün maç oynamamasına rağmen özellikle ilk yarıdaki çıkışlarda iyiydi. Taktik gereği ikinci yarı biraz defansda kaldı. Denizli maçındaki Jabi'ye özellikle yedek kulübesine bakınca bir hayli ihtiyacımız var.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
ilk golde jabiyi suçlayanların ne maksatla jabiyi suçladıklarını merak ediyorum çalım yemedi yusufun karşısında dimdik durdu yusuf ondaki direnci görünce çalımı hiç denemedi bir defans oyuncusunun yapması gerekeni yaptı da ondan sonrakiler ne yaptı onu anlamadım ortanın geleceği kesin tolga sen nereye gidiyorsun tayfun kafa vuracak adamı niye rahatsız etmiyorsun kaleci niye çıkmıyorsun belki kalecinin suçu azdır ama tolga ile tayfun ikilisi yüzünden golü yediğimizi görmek istemeyenler var galiba...maçta jabi sahanın en iyisiydi biraz kondisyon eksikliği var kimse bilemezki belki musampada sol açığa ilaç olacaktı veya jun forvete kimse denemedi ki...UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
muhaha!
Yorum