Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Daouda Jabi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ziya bu adamı oynatmıyodu.gördünüz adam da ki hocalık mantıgını aklıllara zarar.bunu oymatmıyor sanki yerinde m.chel salgado varda.

saygılar....
    SAVAŞA HAYIR.....

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kesin satılır idddasına var mısınız?
      ben varım transfer haberlerine rağmen satılmicak diyorum.nesine?
      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• bu ocakda değilse bi dahaki yaza satılır iyi oynyorsa satılır abicim iyiyse bizde oynayamaz ne demiş ziya doğan inadına celo alayına musa
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu ocakda değilse bi dahaki yaza satılır iyi oynyorsa satılır abicim iyiyse bizde oynayamaz ne demiş ziya doğan inadına celo alayına musa
          artık doğan devri kapandı yanal dönemi başladı jabi iii topçu ve takımda kalacağından eminim.
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• doğanı unutun arkadaslar...o olsa satılırdı eyvallah ama yanal bu oyuncuyu satmaz...adam o kadar oynamadı kadro dısı kaldı ziyankarın elinde ezildi yine çıktı ve bence babalar gibide oynadı....daha da iyi olacagından eminim....ve iyi olursa ersun hoca onu bırakmaz...bırakın idda işlerini..takımızıla gırgır geçer gibi....
            volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• İlk olarak ucan_teneke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              doğanı unutun arkadaslar...o olsa satılırdı eyvallah ama yanal bu oyuncuyu satmaz...adam o kadar oynamadı kadro dısı kaldı ziyankarın elinde ezildi yine çıktı ve bence babalar gibide oynadı....daha da iyi olacagından eminim....ve iyi olursa ersun hoca onu bırakmaz...bırakın idda işlerini..takımızıla gırgır geçer gibi....
              yaw Allah aşkına ne takımla gırgır geçmesi öle espiri sadece nereye getiriyosun konuyu.ne alaka...

Yorum

• imkanı yok satılmaz takımında en iyi 3-4 adamından biri olur ersun hocanın gözünde..

çünkü atağada çıkabiliyor çalımda atabiliyor ve topu şişirmek yerine olumlu paslarla oyuna sokuyor. tam ersun hocama göre..

keşke birde sol bekte jabi miz olsa

sol uçtada bir yattaramız daha olsa..

sivrisinekler saz çalsa, kulağımızı hiç ısırmasa )
                Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

• Denizli maçında sahanın en iyilerinden biriydi.(Yusuftan yediği çalımı saymıyorum

Yorum

• şimdiye kadar sağ kanadımızda oynayan en iyi adam bence gönderilmesi çok büyük hata olur...

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şimdiye kadar sağ kanadımızda oynayan en iyi adam bence gönderilmesi çok büyük hata olur...
                      ewt katılıyorum.büyük ihtimal kalacak.

Yorum

• Böyle bir adam nasıl olur da haftalarca ilk 18'e bile alınmaz?
                        Ne dedim ben yahu?
                        Tövbe...

Yorum

• jabi yetenekli faydalı olcak inş...

Yorum

• Bence başarılı...Hatta stoper de oynasa daha iyi olur bence çünkü o bölge daha büyük zaafımız..
                            A.Ersoy...Tutkumuz,heyecanimiz,vazgeçilmezimiz.....

Yorum

• İlk olarak alix_1967_06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yaw Allah aşkına ne takımla gırgır geçmesi öle espiri sadece nereye getiriyosun konuyu.ne alaka...
                              geçene diyorum sana degil...gırgır geçen sustu sesini çıkartmadı anladı hatasını demekki...de sana ne oluyor.... Saygılar
                              volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• Hadi bakalim Jabi, daha guzel ve Trabzonspor icin faydali bir futbol bekliyoruz senden

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X