Onemli bir sakatligi oldugunu sanmiyorum. Depara kalkarken olsa cok daha endiselenirdim ama ikili mucadelede olunca kasilma en kotu hafif bir yirtigi vardir. Bu arada saglil ekibi buz bile uygulamadiysa ki gozumden kacirmia olabilirim buyuk sikinti yoktur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
Yunus Emre gece bağlantısında 3 hafta bilgisini sağlık kurulu başkanına sorduğunu ve doğru olmadığını söyledi. Nihayetinde MR çekilmeden ezbere süre verilemez. Hatta kasığında ödem varsa MR bile çekilmeyebilir. Açıkası havaalanındaki görüntülerde zor yürüdüğünden dolayı biraz endişem var ama yine de belli olmaz. İnşallah ciddi bir durum yoktur ve hafif bir gerilmedir...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Yahu arkadaş ben anlamıyorum gerçekten.Bir futbolcu yürürken nasıl sakatlanır.Depar falan atsa neyse dicem öyle bir durum da yok.Düşük tempoda yürür adımlarla çalım atarken bir futbolcunun kasığında ciddi bir sakatlık oluyorsa o adamın o bölgede sakatlığa yatkınlığı var demektir.Bu kadar basit sakatlık mı olur.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSol kasigindan sakatlandi heralde, maçlarin son 15 dakikasinda oynasa yeter, iğneyle falan zorlasın, sağ ayağiyla atacak şutlari, zaten sakatmiş gibi koşuyor, çok fark edeceğini zannetmiyorum.
Yorum
-
Kolay kolay sakatlanmiyordu zaten orada gustavo'nun müdahalesiyle birşey oldu sanki. Gereksiz pozisyonda zorlamasiyla sakatlanmasi daha can sıkıcı oldu.İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu arkadaş ben anlamıyorum gerçekten.Bir futbolcu yürürken nasıl sakatlanır.Depar falan atsa neyse dicem öyle bir durum da yok.Düşük tempoda yürür adımlarla çalım atarken bir futbolcunun kasığında ciddi bir sakatlık oluyorsa o adamın o bölgede sakatlığa yatkınlığı var demektir.Bu kadar basit sakatlık mı olur.
Yorum
-
Pozisyonun sonunda Gustavo'nun önüne ayağını uzatınca kasığında bir problem oldu gördüğüm kadarıyla.İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu arkadaş ben anlamıyorum gerçekten.Bir futbolcu yürürken nasıl sakatlanır.Depar falan atsa neyse dicem öyle bir durum da yok.Düşük tempoda yürür adımlarla çalım atarken bir futbolcunun kasığında ciddi bir sakatlık oluyorsa o adamın o bölgede sakatlığa yatkınlığı var demektir.Bu kadar basit sakatlık mı olur.
Attığı çalımla ilgisi yok sakatlığın.Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum
-
Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ederek finale yükselen Trabzonspor'da Nwakaeme moralleri bozdu. Trabzonspor'un yıldızı Nwakaeme, Fenerbahçe mücadelesinde 34'te sakatlanarak oyundan çıktı. Dirar ve Gustavo ile girdiği mücadelede sol kasığını tutan Nijeryalı oyuncu, kendini yere bıraktı. Kasık bölgesinde ağrıları olduğu bildirilen 31 yaşındaki futbolcunun durumu merak konusu haline geldi. NWAKAEME YARIN MR’A GİRECEK 61saat’in edindiği bilgilere göre Nijeryalı oyuncunun sakatlığının basit bir sakatlık olmadığı ciddiyetinin durumunun ise ödemlerinin dinmesiyle birlikte yarın çekilecek MR’dan sonra belli olacağı öğrenildi. Ayrıca Bordo Mavili takım bugünü izinli olarak geçireceği öğrenilirken hafif sakatlığı bulunan oyuncuların bugün öğlenden sonra tesislere gidip buz tedavisi uygulayacağı gelen bilgiler arasında.İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖleceğim meraktan. hadi uyandırın kahvaltısını yaptırın hemen MR 'a götürün şu adamı
61saat.com*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Sivas macindaki sakatliga benzettim. Galiba sonraki hafta oynamamisti ama ciddi bir sey degildi. Ayni sakatliksa belki Ankaragucu macina yetisir ama yerel muhabirler hep olumsuz konusuyor. Tıp dunyasini seferber etsinler bu adam en fazla 2 mac kacirmali.
Predator gibi adamsin sihirli merhem sür bir sey yap iyilestir kendini Ankaragucu macinda kulubede olmalisin."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum