(: Haydi ozaman Waka 18 ay yok öldük bittik (:
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
-
Kesinse geçmiş olsun haydi Ekuban başlığına duaya.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir şeyi yok dinlendiriyoruz dedikleri adam 1 ayda zor döndü.
Ben sezonu kapattı gözüyle bakıyorum.Yazılabilecek bir şeyi daha ne kadar açık yazabilirim bilmiyorum.İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu bmn yöneticilerinin negatiflik üzerlerine yok cidden ya.
bişey biliyorsanız söyleyin yöneticisiniz zaten.
bilmiyorsanız siz yöneticisiniz ortama daha da - enerji vermeyin yöneticilik bu değil
Sonuç ortada.
Orada bir sorunu olmasa olacak bir şey değil o sakatlık.İlk olarak Emre Veli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo kadar lüzumsuz zorladı ki o pozisyonda, hâlâ anlam veremiyorum, NEDEN ?
O pozisyonda zorlamasa bir sonraki deparda yaşayacaktı bunu.En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 18.06.2020, 14:38.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Trabzonspor #SekizinciKuşatma #BizB1riz [MENTION=6309]trabzonspor[/MENTION]
Nwakaeme’nin sağlık durumuyla ilgili açıklama
Fenerbahçe maçında aldığı darbeler sonrası sakatlanarak oyundan çıkan oyuncumuz Anthony Nwakaeme’nin yapılan muayene ve MR kontrolü sonucu sol addüktör kas gurubunda grade iki tear (yırtık) tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum