Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ya Marlon'un sana ne yaptığını ya da neden ISRARLA ona neden pas atmadığını açıklamanı bekliyoruz.
    .

Yorum

• Kızamıyorum adama üç gün önce içinden geçti milletin
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Bu adama laf söylemeyin bak. Manyak munyak bir şeyler yapar tavşandan şapka çıkarır hatta rezil eder sizi
        "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Reis, Marlon ne yaptı sana yahu?

Yorum

• Ya adamım kendini yoruyorsun futbol takım oyunu adam mahalledeki abiler gibi. Böyle oyuna vücut mu dayanır. Akıllı hücum etmemiz lazım waka tsubasa oyununda gibi hep tekbasina yardırıyor.
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Halısaha da hep ben atayım golü hep bana pas atın dur bi kaç kişinin arasına dalıyımcı bencil abilerden farkı yok
              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Belki Marlon yaptigi kosular sayesinde alan aciyor ve Waka her zaman yaptigi gibi bosluk bulup pozisyon yaratmaya calisiyordur ? Pas atmasi gerekiyorsa atar, takinti haline getirmeyin.

Yani topu surekli Marlon'a da verir ve sol kanattan bol bol orta acilmasini izleriz ama bu konuda Abdullah Avci'nin Caner ornegi uzerinden bir yorumu var, sol beke pas verilmemesi uzerinden elestiri yapanlar o aciklamalari bulup dinlesin derim.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Djaniny'nin ilk yarı sonlarina dogru marlona pas attığı poziyonu izlerseniz aradığınız cevaba ulaşırsınız

Yorum

• Djaniny'nin asistlerini yedigi yetmiyor, birde adama asist yapmiyor

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk geldiği yıl kendini ıspat yılıydı ve çok iyi oynadı. Az top kaybı yaptı. Bay beyin lakabını aldı.

Ne zaman yasama, yürütme, yargı, emniyet ve orduyu ele geçirdi, keyfi davranmaya başladı.

Yorum

• Waka ligin üstünde oyuncudur, sağ bekleri bitirir evet ama son maçlarda fazla serbestlik verdik. 50 metreden vuruyor, önü kapalı vuruyor, yanında arkadaşı boşken vermek yerine topu kendi saklamaya çalışıp kaybediyor. Yorgunluğa bağlı olduğunu sanmıyorum. Biraz daha takım oyunu oynamalı.
                        30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                        8.KUŞATMA

Yorum

• Beşiktaş maçında altı pasta boş bekleyen oyuncumuza pas vermeyip kendi vurunca saç baş yoldum. Tamam çok özel bir oyuncu ama benim için artık eskisi kadar değerli değil. Bazı pozisyonlardaki bencilliği saçmalık düzeyine ulaştı, uyarılması gerekiyor, hiç kimse kendisini takımın üzerinde göremez, o pası vermen daha mantıklıysa vereceksin. yeteneklerini takım oyununda göstermeli, özellikle bu sene kendi impartorluğunu kurmuş gibi oynuyor
                          Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

• İyi dinlen ilk iş günü etkili olman lazım.

(UEFA)

Yorum

• Bir an önce sözleşme yenilemeliler yoksa fb alacak

Yorum

• Çok top eziyor, kulağı çekilmeli.
                                Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim