Cok gol kacirdi, ama son dakika da bu sezonun en önemli golünü atti, zemin hic ona göre bir zemin degildi, o yüzden bu maclik pek birsey demiyorum ama cok basit golleri kaciriyor, macin basinda o golü atsa hersey belki cok daha kolay olacakti.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
İlk iki şutu arkasından gelenlere çıkarsa maç 20de kopardı.
Ama artık alışalım. Bu adam geç form tutuyor. Geçen sen bu haftalarda tribünde oturuyordu. Sebebi de düşük formuydu.istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.
Yorum
-
Bir hafta daha geçti. Kazanmak güzel ama Nwakaeme'yi biraz konuşmak lazım.
Maalesef geçen yılın çok altında bir oyun oynuyor. Maç içerisinde çok kayboluyor. Aksiyon yapmıyor.
Girdiği pozisyonları geçen yıl olduğu gibi temiz bitiremiyor. Mesela bugün üçüncü net pozisyonu gol yapabildi.
Bu sezon yeterince gol atamadığından olsa gerek ara sıra bencillik de yapıyor. Toparlanması gerek.
Oyunun içine daha fazla girmesi gerek. Mesela koca bir ilk yarı hiç görünmemesi can sıkıyor. Alışkanlık edindi.
Bu sene pek çok maçta 70 dk. adını dahi zor duyduğumuz anlar oldu. Maalesef son 20 dk. oynuyor.
Böyle oynaması takımı sahada eksik bırakıyor. Sol tarafta sıkıntı yaşanıyor. Geçen yılki seviyesine ulaşması lazım.
Bu küçük eleştiriyi Nwakaeme'ye sezon başında beri yapıyorum. Hala bir toparlama emaresi göremiyorum.
Umarım geçen yıl olduğu gibi geç form tutma sıkıntısı yaşıyordur. Yoksa bu hali ile tabela yapamazsa çok eleştirilir.
Kaliteli oyuncu, kanatta aradığımız tarz ve istediğimiz yeteneğe sahip fakat lütfen geçen yılki o haline dönüver. Lütfen!
Yorum
-
Erdal abinin dedigi gibi, adamin rakibi yok 75 dakika ortada yok son 15 dakika oyuna dahil oluyor.
Dün izlerken ne hakaretler yedi ama geldi taaak diye atti golünü*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum