Tel reis temposunu da arttırıyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
-
videolarını izleyip çok lakayt olduğunu düşünmüştüm ve geldiğinde eleştirmiştim, meğer adam garantili dalga geçiyormuş, bu ne ya! ben 5 maçtır şoktayım, top ile kaleye dönse rakibe acıyorum, sırtı dönük olsa 3 kişiyi başına toplayıp aralarından topu çıkartıyor, hücumda yerleşmemizi sağlıyor, kafa zehir tam bir pratik zeka abidesi bu konuda yattara ile yarışır, seneyede bu seviyede giderse yaşadık, aldığı paradan daha büyük topçu..İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adamin transfer hikayesini ogrenmek isterim.
Arap kuluplerine yuksek bedelle satabilecegimiz bir futbolcumuz var artik.
Ama bu takimda kalmali.
Buyuk bir futbol akli var.
Sezon basi cogu kisi elestirirken bu adama sahip cikan 3 - 5 kisiydik forumda.
Yanilmamak guzel.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBir Güneş Doğar Neler Değişir!
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleligin sonunda 19 gol asiste ulaşamadı diyelim. başkan yine de versin 100 bin euro ya da 50 bin. en sorunlu zamanda sırtladı takımı, hak ettiğini vereceksin. bir de neden 19 anlamadım, niye 20 değil. hesapladı mı ne yaptı ulaşacak hedefe heralde.Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu ana kadar çıktığı maç sayısına bakınca yaptığı gol asisti alkışlamaktan başka bir şey gelmiyor aklıma. Daha ligin bitmesine 9 maç daha var. 8 gole direkt katkı verecektir muhakkak. Zaten o vermezse duman olduk demektir
Yorum
-
Ön sayfalari bi gezelim.
Adama ne laflar etmisiz yahu, birde Trabzonspor taraftari futbolu cok iyi biliyor diyorlar*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
novak'a attığı pası çok beğendim. bundan daha çok bekliyorum. bazen topu fazla tutuyor. son dönemde top tutmamız gerektiği için her hareketi faydalı oluyor ama hızlı ve tempolu oynadığımızda daha çabuk alıp vermesi lazım. ona da uyum sağlayacağına eminim.
ilk geldiğinde yapılan eleştiriler normaldi. adam temposunu artırdı her pozisyonda defansa geldi alanını kapattı, sezon içinde seviyesini yükseltti çünkü düşük bir ligden gelmişti. şimdi de takımı taşıyor. seneye bir üst seviyeye de geçer.En son artvints tarafından düzenlendi; 16.03.2019, 18:14.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum