Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Güzel analiz olmuş tebrikler. İlk geldiğinde bende fm profiline bakıp yok ya bu kadar değildir demiştim ama aynısı çıktı gerçekten

Gerçekten arayıp bulunca başarılı transfer yapılıyor işte. Örnek Nwakaeme örnek Ndiaye. Osmanlı Ndiaye'yi getirdi anında performans aldı. Sonradan geldiği takımdaki performansı nasıl acaba diye videolarını izledik, birebir aynı oyun vardı. Adamlar izlemiş bulmuş getirmiş. Nwakeme yine geldiği takımlarda da istatistik olarak hep belirli katkıyı vermiş burada da performansına devam ediyor. Scouting deyince çoğunluğun aklına 15-16 yaşında çocuk bul 2-3 yıl sabret Messi'ye dönüşsün geliyor ama 30 yaşında alıp 2-3 yıl tam performans verecek bir oyuncu da scouting başarısı olabiliyor.
    Bu Yattara ile kıyaslanması konusuna gelecek olursak üzülüyorum gerçekten. Tony 100 gol 100 asist yapsa dahi benim gözümde Yattara hep üstün olacak. Küçükken mahallede roleplay yaptığım topçuyu nasıl satayım şimdi. O zamanlar 3 favori topçum vardı. Trabzonspor maç yaptığında Yattara olurdum, barçanın şampiyonlar ligi maçlarından sonra da eto'o veya Ronaldinho.
    Vallahi billahi şu algıyı yıkmak atomu parçalamaktan daha zor. Ayrıca artık birçok pazar keşfedildi. Özellikle bizim ligi liglerde boy gösteren düşük kalibreli takımlar Brezilya, Afrika gibi pazarlardan 3-5 kuruşa yetenekli futbolcu çıkarmayı unutsunlar artık.O pazarlar paylaşıldı bile. Bizim yapmamız gerkeen 25-29 yaş aralığında ederini tam anlamıyla yakalayamamış oyunculara yönelmek olmalı. Bu bağlamda Chelsea'den getireceğimiz yardımcı hocanın büyük katkısı olacaktır diye düşünüyorum.
    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Cezalı mı oldu şimdi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      trabzonspor

Yorum

• nazara gelir işte bu kadar överseniz
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bakalım yönetim cezâyı iptal ettirmek konusunda güç gösterebilecek mi?

Yorum

• Sarı kartlıyken aldatmaya yönelik hareketten atılsaydı, kartın iptali söz konusu olabilirdi. Ancak karar yanlış bile olsa itirazla gelen kartın iptali söz konusu olmaz. Nwakaeme zaten savunma stili itibariyle faul yaparak kart gören bir oyuncu değil ama şalteri attı mı tutmak zor. Belki de Malatya maçında kart görüp FB maçını kaçıracaktı bilemeyiz...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bugün şerefsizliğe kurban verdik Anthony'i.

Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
              FIRTINAİHTİLALEFSANE
              we the north

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sarı kartlıyken aldatmaya yönelik hareketten atılsaydı, kartın iptali söz konusu olabilirdi. Ancak karar yanlış bile olsa itirazla gelen kartın iptali söz konusu olmaz. Nwakaeme zaten savunma stili itibariyle faul yaparak kart gören bir oyuncu değil ama şalteri attı mı tutmak zor. Belki de Malatya maçında kart görüp FB maçını kaçıracaktı bilemeyiz...
                Kulüp yarın sabah itiraz dilekçesi verecekmiş TFF'ye. Emsal karar var mı bilmiyorum ama bendeki de bir umut...

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bazen en basit pasi bile veremiyor, cildirmamak icin kendimi zor tutuyorum sonra bir bakiyorum muhtesem sag ayagiyla muhtesem gol atiyor...
                  ne diyim, yine sacma bir pas ile gol yedirdi, bu kez ama kurtaramadi.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Oynasaydın iyi olacaktı. Neyse dinlen enerji depola
                    TRABZONSPOR
                    iyi ki varsın Eren Bülbül...
                    İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Valla bu adam tüm hakemlerden hak alacak ahirette. Adam resmen lig boyunca gördügü her kart itirazdan, hepsinde de sonuna kadar hakli. Hakem olarak insan der kendi kendine „bu adam itiraz ediyorsa vardir birseyler.“

Bünyamin Gezer demisti galiba Alex bir pozisyona itiraz ettigi zaman orda birsey vardir muhtemelen diye olaya yaklasirdim. Ali Sansalan böyle sacma bir karar ile Hakemlik kariyerini baslamadan bitirdi bence.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Senin yollarina kurban olsun mhk.
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Adamın hammaddesi

Yorum

• Gör işte ancak ve ancak nasıl durdurulabileceğini!

Al namussuzlardan öcünü bizzat namussuzun kendisinden.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kulüp yarın sabah itiraz dilekçesi verecekmiş TFF'ye. Emsal karar var mı bilmiyorum ama bendeki de bir umut...
                              Hatalı karar sonrası yapılan itirazdan atılan oyuncunun kararı nasıl geri dönmüyorsa, bu da dönmez. Ancak doğrudan kararla birlikte kırmızı kart gelmiş olsaydı işler değişebilirdi. Yıllar önce Rüştü bizim maçta yanlış kırmızı kart gördüğünde cezası iptal edilmişti...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bugün şerefsizliğe kurban verdik Anthony'i.

ekşi sözlükte şöyle yazılmış hakkında:
                                kör ve zeka geriliğine sahip hakem.
                                https://eksisozluk.com/ali-sansalan--5408195

Kasıtlı olarak maçın seyrine müdahale ederken eli ayağına dolaşan sözde hakemdir. Henüz 31 yaşında fakat kariyerinin kalanında bu mallık ile hatırlanacak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim