Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Reis sana bunun yapanin kazandigi para zikkim olarak gecsin bogazindan.

Yorum

• Şöyle bir durum da var ki hem doğrudan kırmızı kart görmediği için hem de gördüğü ikinci sarının akabinde hakeme müdahalede bulunamadığı için şanslı. Hatırlarsanız geçen sezon kamuoyu ve hatta MHK tarafından bile yanlış olduğu kabul edilen Serdar Aziz'in Konya maçındaki pozisyonu sonrasında, Serdar sinirlenip hakeme topu fırlattığından 3 maç ceza almıştı. Bu yüzden Ndiaye'nin Nwakeme'yi frenlemiş olması da ilave bir cezanın önüne geçmiş oldu...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Malatya maçında, bu adamın takımın yarısından daha fazlası olduğunu öğreneceğiz.
        Büyük haksızlığa uğradı.
        Bu karar için eğer bir anlamı varsa savcılığa bile suç duyurusunda bulunmalı.
        Rezalet kararlarla cezalı duruma düştü.

Yorum

• premier lig'te kaldırılırdı ceza. bu arada kötü oynadı.

Yorum

• Sarı kartları sıfırlandı mı yoksa aynen devam mı ediyor? Bildiğim kadarıyla sınırdaydı.

Yorum

• hakem öyle bir salakki,ulan tamam kart gösteriyorsun da bari gösterdiğin kart ile futbolcuya doğru git,futbolcunun gözüne bak,hakem elinde kart ile hem nkvm hemde rakip futbolcunun arasından kimseye bakmadan gidiyor,kimse de anlamadı kartın kime çıktığını
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak ozturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sarı kartları sıfırlandı mı yoksa aynen devam mı ediyor? Bildiğim kadarıyla sınırdaydı.
                Kupadaki sarı kartlar ligi etkilemiyor, ligdeki de kupayı etkilemiyor.

Zaten o yüzden etkilesin diye kırmızıya çevirmeye çalışıyor futbolcular. Günlerdir bu kural tartışılıyor.

Şunu da söyleyim, etkilese bile Wakaeme'nin kartı kırmızıya döndüğü için 3 sarı kartı iptal olmayacaktı. Sonuç, Wakaeme kırmızı cezalısı ve hala ligde sarı kart sınırında.
                Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hakem öyle bir salakki,ulan tamam kart gösteriyorsun da bari gösterdiğin kart ile futbolcuya doğru git,futbolcunun gözüne bak,hakem elinde kart ile hem nkvm hemde rakip futbolcunun arasından kimseye bakmadan gidiyor,kimse de anlamadı kartın kime çıktığını
                  Aslında hakem ilk düdüğünü çalarken elini havaya kaldırdı endirek vuruş verdi bu da hakemi aldatmaya yönelik hareket demekti, ben ilk gördüğümde zaten bu şekilde düşünmüştüm ama spiker ısrarla lehimize faul verildiğini söyledi ve stat hoparlöründen de kendi oyuncularını söyleyince bir an şüpheye düşmüştüm acaba ben mi yanlış anladım diye.

Sonra acı gerçek ortaya çıktı...
                  Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Her işte bir hayır vardır.

Evet, Malatya maçında yok ama fener maçında sahada olacak en azından...

Kötü bir durumun iyi tarafı...
                    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• 30 yaşında adamsın, çocuk değilsin her hafta itirazdan kart yemek nedir?

Yorum

• Ligin en iyi kanat oyuncusu. 2.si de Visca...
                        #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Savunma kalabaliksa ve 2 li 3 lu sikistirmalar aliyorsa heh işte yine sacmalayacak dediğim kişi oluyor.

Genelde yaptigi iyi isler ayaginda fazla top tutmasiyla , zor calim denemeleriyle bozuluyor. Daha iyisi olabilir.

Yorum

• Yediği kartların hepsi haklı itirazdan kaynaklı. Hakemlerin ......

Ndiaye yakın oynadıkça nwakaeme'nin katkısı çok daha fazla olacaktır.
                            sadece aşk bizimkisi

Yorum

• VARın sarı kartlara da müdahale etmesi gerekir..dün akşam hakemi kurtaran hatta VARı kurtaran olay pozisyonlar ve kartların rengi oldu..pozisyon dışarıda olduğu için aldatmaya yönelik harekete çıkan sarı kart VAR tarafından hakeme bildirilemedi..peşinden gelen itiraza çıkan da yine sarı kart oldu..belki direkt kırmızı çıksaydı VAR müdahale edebilirdi veya penaltı şüphesi olsaydı VAR hakemi çağırabilirdi..vesselam hakemler orta hakemin yanlış kararına rağmen, VAR açısından kendilerini haklı çıkaracak konumdalar maalesef..
                              Şimdi gelelim karta..Trabzonspor kulübü bu kartı pfdkya taşımalıdır..şahsi kanaatim; ikinci kartta kırmızıya dönecek sertlikte bir itiraz görmedim..o itirazın kat be kat fazlası itirazlar oluyor her maç..neticede hakemlerin kötü niyetli olduklarına çıkıyor sonuç..bunların hesabı sorulmalıdır..bunların bilinçli yapıldığı çok açıktır..hakemin wakaemeyi özellikle attığı konusunda hiç mi hiç şüphem yok..maçın başından beri o anı kolladı..belli ki wakaemenin çıkışı bu hakemciğin sinirlerini bozmuş..düştüğü anda düdüğü çalıp sarı kartı çıkardı..aha fırsatı yakaladım hareketi..hatırlayanlar vardır 2010-11 sezonunda ki buca-fener maçında yan hakemin penaltı verirken yaptığı merasim hareketlerini..
                              bu kartı kabullenemiyorum bir türlü..en kritik maç öncesi en önemli silahın böyle sinir bozucu bir hakarete maruz kalıyor..bu kesinlikle ikinci deniz ateş bitnel olayıdır ve hesabı en ağır şekilde sorulmalıdır..
                              Herkese Merhaba

Yorum

• Allah bin kere belani versin Ali Sansalan denen it soyu. Gozunu Trabzonspor nefreti burumus mahlukat yuzunden en etkili adamimiz sikecilerle olan macimizda oynamayacak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim