Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Abi zaman geçmesin, bu adamın sözleşmesi bitmesin, bizden gitmesin, futbolu bırakmasın ve hep izleyelim ya...

40 yıldır hababam sınıfı izler ve hala yüzümüz güler keyif alırız ya, öyle bir tadı var adamın.

Nazar değmesin, Allah sakatlık vermesin inşallah...
    Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Sen insan mısın?
      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Son 20 yılda hatırladığım en iyi kanat oyuncumuz. Maalesef Yattara'yı da geçti
        #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Kötü başladı sezona aşikar kimse inkar edemez. Ancak şu Kasımpaşa maçında gösterdiği performansın yarısını her maç oynasa enteresan şeyler olur

Ünal Karaman'ın gidişi mi pozitif etkiledi devre arası dinlenmesi mi iyi geldi bilmiyorum ancak ben dün izlerken inanılmaz huzur buldum aklıma Fb maçı geldi sağ bekleri geldi
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Delleniyo Oğlan!
            EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              dönüyor
              demiştim

Yorum

• Nwkayame izlerken hep aklıma Erman Toroğlu sözü geliyor bu adam normal değil arkadaşlar bu adam uzaylı
                Adamı izlerken gülümsüyorum yahu

Yorum

• Bazen en basit pasi bile veremiyor, cildirmamak icin kendimi zor tutuyorum sonra bir bakiyorum muhtesem sag ayagiyla muhtesem gol atiyor...

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• kart sınırında ama bütün kartları itirazdan gördü. isterse sezonu kartsız tamamlar.

Yorum

• Transferi gündeme geldiği zamanlarda kendisiyle ilgili şöyle bir analiz raporu hazırlamıştım bilgilendirme açısından, hiçbir zaman pişman etmedi

And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Bilardo oynuyor mu acaba

Yorum

• Böyle bir adama sahip olmak inanışmaz birşey. Şu adam 3 istanbul takımından birinde olsa bu oyuncudan başka bir oyuncu konuşulmazdı herhalde. Yattara jajada iyiydi ama bu başka. O fizik o şutlar o ortalar o çalımlar muazzam.

Yorum

• Başakşehir veya fb'de oysasa sadece ilk yarıdan 10 gol, 6 asist ortalaması olur demiştim.

Nihayetinde bu takımlar atak sürekliliği yaratmada, takımı boyunu kısaltmada ve ileride çoğalmada ligin en iyi takımları.

Hüseyin hoca ile modern oyun felsefesine sahip olmamız Nwakaeme'yi rahatlattı.

Takım boyu azaldığından geriye pek koşmuyor.

Zira savunma hattı rakibi önde karşılıyor ve dönen topları aldığı için enerjisini sadece 3.bölge için kullanıyor.

Onun alanını açacak, sol bek bindirmesi, desteği olmadan şu yaptıkları inanılmaz.

Novak'ın topsuz koşuları ile daha da istim üstüne çıkacaktır.

Sağ taraftan da atak zenginliği yaratırsak rakibin dengesi daha da bozulacaktır.

Şota'dan sonra gelen artık en iyi yabancı oyuncu tartışması bile olmaz.

Yorum

• 6 milyon euro serbest kalma bedeli var diye duydum. Doğru mu?

Yorum

• aslında bir genç oyuncu topla nwakaeme kadar oyalansa, koşu yapan oyuncuların önüne topu salmasa, gereksiz çalıma girse yerden yere vurulur ama nwkaeme'nin buralardan çıkma potansiyeli yüksek ve bunu daha önce göstermiş. o yüzden denemesi kimseyi rahatsız etmiyor.

genç oyunculara da bu gözle bakalım, özellikle kanat oyuncularına. basit oyna diye tutturmayalım. o özellik varsa deneyecek.

bunun en üst seviyesi messi. o da rahatça topu kanada açabilirdi ama 3 kişinin arasına dalmayı tercih etti ve oralardan hep çıktı ve efsane oldu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim