Kaliteli bir ayak ama asla bir top Class değil , faydalanabildiğimiz kadar faydalanalım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
Varsa da mühim değil. Bizim ligde o paranın çeyreğini dahi veremezler artık.İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle6 milyon euro serbest kalma bedeli var diye duydum. Doğru mu?- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Tel reis seni telefon ana ekran görüntüsü yaptım.
Dostum sen nasıl bir kralsın ?
Yorum
-
Şu adamı kendine bakmayan, alemci ve canı istediği zaman oynayıp maç seçen Yattara ile kıyaslamak bu adamın iş ahlakına hakarettir net. Saha içinde yetenek olarak Yattara’dan eksiği yok. Yattara bu yaşlarda futbol ile ilişkisini kesmişti neredeyse. Bu adamı Fatih, Gökdeniz ve Szymek ile aynı takımda hayal edin bir de...En son Arda' tarafından düzenlendi; 21.01.2020, 11:14.
Yorum
-
Süper,devam.
Yorum
-
Sen ne kadar insansanİlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen insan mısın?
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Güzel analiz olmuş tebrikler. İlk geldiğinde bende fm profiline bakıp yok ya bu kadar değildir demiştim ama aynısı çıktı gerçektenİlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransferi gündeme geldiği zamanlarda kendisiyle ilgili şöyle bir analiz raporu hazırlamıştım bilgilendirme açısından, hiçbir zaman pişman etmedi
https://twitter.com/365scoutdata/sta...748646913?s=19
Gerçekten arayıp bulunca başarılı transfer yapılıyor işte. Örnek Nwakaeme örnek Ndiaye. Osmanlı Ndiaye'yi getirdi anında performans aldı. Sonradan geldiği takımdaki performansı nasıl acaba diye videolarını izledik, birebir aynı oyun vardı. Adamlar izlemiş bulmuş getirmiş. Nwakeme yine geldiği takımlarda da istatistik olarak hep belirli katkıyı vermiş burada da performansına devam ediyor. Scouting deyince çoğunluğun aklına 15-16 yaşında çocuk bul 2-3 yıl sabret Messi'ye dönüşsün geliyor ama 30 yaşında alıp 2-3 yıl tam performans verecek bir oyuncu da scouting başarısı olabiliyor.
Bu Yattara ile kıyaslanması konusuna gelecek olursak üzülüyorum gerçekten. Tony 100 gol 100 asist yapsa dahi benim gözümde Yattara hep üstün olacak. Küçükken mahallede roleplay yaptığım topçuyu nasıl satayım şimdi. O zamanlar 3 favori topçum vardı. Trabzonspor maç yaptığında Yattara olurdum, barçanın şampiyonlar ligi maçlarından sonra da eto'o veya Ronaldinho.
( ゚д゚)
Yorum
-
wakayeme daha pragmatik bir oyun stiline sahip yattara'ya göre.
sırf şov amaçlı hareketine ilk kez kasımpaşa maçında fark 5 olunca yaptığı bilek hareketiyle rastladım. ronaldinhonun imza hareketi vardır onu yaptı. onun haricinde hamleleri hep bellli bir sonuca yönelik.
karşısına alıyor rakibi mekanizmayı çalıştırıyor. yeri geliyor karşıyı hamleye zorlayıp ona göre hareketini yapıyor yeri geliyor kendisi erken davranıyor. biraz yavaş çalışan, garip bir tür makine. takım oyunculuğu, inanılmaz bi konsantrasyon..
yattara'da daha doğal gelişiyordu olay. wakayeme'deki matematiğin yerine şiir vardı. ilham geliyordu birkaç hareket, gelmiyordu ortalıkta yok..
duygusal olarak yattara desem de, wakayeme'nin tarzında futbolcu da nadir. onu izlemek de büyük keyif.futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir
Yorum
-
Sen yaşıyor musun başkan?İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen ne kadar insansan
Ses et arada...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Yattara benim gözümde saha içinde insanları eğlendiren, şov yapan, profesyonel yaşantısı olmayan, yeteneği üst düzey ama canı istediğinde oynayan bir adamdı .İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu adamı kendine bakmayan, alemci ve canı istediği zaman oynayıp maç seçen Yattara ile kıyaslamak bu adamın iş ahlakına hakarettir net. Saha içinde yetenek olarak Yattara’dan eksiği yok. Yattara bu yaşlarda futbol ile ilişkisini kesmişti neredeyse. Bu adamı Fatih, Gökdeniz ve Szymek ile aynı takımda hayal edin bir de...
Konu futbolsa Waka malı vurur masaya her türlü
.
Yorum
-
Yattara ve Jaja ile Nwakaeme'nin iş ahlakını karşılaştıracak olursak bunlar Nwakaeme'nin anca getir götürünü yapar. Hem masaya vurur, üstüne tokatlar.İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYattara benim gözümde saha içinde insanları eğlendiren, şov yapan, profesyonel yaşantısı olmayan, yeteneği üst düzey ama canı istediğinde oynayan bir adamdı .
Konu futbolsa Waka malı vurur masaya her türlü
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum