Bireysel olarak bırakılmaması gereken takım ile beraber oynadığında yükselen bir oyuncu. Herkesi çalımlayıp gol atsa zaten bu ligde işi ne. Seviyesi premier lig ve ispanya olmadığı kesin. Topta alamadı. Arkadaşlarını topla da buluşturamadı. 4 tane kaleyi bulan şutun 3'ünü o çekmiş. Takımda kimse kaleyi tutturamamış. Sturridge'in direkten dönen topu dışında şutu yok takımın.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç sonu demecinde gol sevinciyle alakalı sırrını merak ettim. "Gol atmaya devam edersem kollarımla yaptığım işaretin anlamını söyleyeceğim" dediği şey nedir?
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebalck panter hareketi olarak düşünüyordum ben, böyle deyince tereddüt ettim ama odur muhtemelen.
Kara Panterler tipik sol/sosyalist sağ yumruk kaldırma hareketini kullanırdı. (Solcu diye sol yumruk kalkmaz, o sol yumruk anarşist fraksiyonların sembolüdür)BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleManası çok derindir, "ben adama bilezik gibi geçiririm" demek de olabilir, "saksıya fesleğen gibi oturturum" anlamı da çıkar
Kara Panterler tipik sol/sosyalist sağ yumruk kaldırma hareketini kullanırdı. (Solcu diye sol yumruk kalkmaz, o sol yumruk anarşist fraksiyonların sembolüdür)
Yorum
-
İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen yılın çok gerisinde. Ha bunda rakibin ekstra tedbiri de etkili. Ünal hocanın devreye girmesi gerekiyor. O ki adama 3 kişi basıyor pozisyon bulmamız daha kolay olmalı. Duruma göre strateji uygulamalıyız.
Sent from my iPhone using Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWakayemeye saglik ekibinin cok dikkat etmesi lazim
elimizdeki bu vasat saglik ekibi korkutuyor beni
sakatlanabilir dikkat etmezlerse bu cocuga
Yorum
-
İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen yılın çok gerisinde. Ha bunda rakibin ekstra tedbiri de etkili. Ünal hocanın devreye girmesi gerekiyor. O ki adama 3 kişi basıyor pozisyon bulmamız daha kolay olmalı. Duruma göre strateji uygulamalıyız.
Form tutma haricinde geçtiğimiz sezondan kaybettiğimiz oyuncularında etkisi var.Geçen sezon Yazıcı ve Ömürün,Pereira ve Sosa ile yaptığı paslaşmalarla oyun kuruyordu dolayısıyla sol kanatta Wakayı daha tehlikeli noktalarda topla buluşturabiliyorduk.Şimdi ise sağ kanadı yeterince etkili kullanamıyoruz,Waka ise topu çok daha geriden almak zorunda kalıyor.
İlerleyen zamanlarda inşallah daha iyi bir performans ortaya koyacağına inanıyorum.
Yorum
-
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok güzel bir şiirin dizelerini yazar gibi..
C52941C4-E592-4000-B820-2ADEFDAF1D14.jpeg10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum