Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün yaptığı en önemli katkı son 10 dakika topu ileride tutmamızı sağlamış olması
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Doğru kelime olacak mı bilmiyorum ama bu sezonki en "dolgun" maçıydı. Top saklama meziyeti son dakikalarda epey işe yaradı. Yalnız ne yazık ki hakeme îtirazdan sonra gördüğü kartla sınıra dayadı kendisini. Ankaragücü maçında kart görürse Galatasaray maçında yok.

Yorum

• Belki çok verimli değildi ama 10 kişi kalmamızın ardından takımın kilit rolüne büründü. Hem sol hem sağ kanatta hem de ikinci santrafor olarak oynamak durumunda kaldı...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Adamın öyle bir kredisi var ki asla bitmez

Yorum

• G.tünü yirtti bu mac.
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• bir kaç maçtır ünal hoca çizgiden çıkartıp forvete çekiyor yoksa bu karaboğa orada çakılıp kalıyor. mükemmel ötesi bir fizik gücü, top tutma özelliği var kullan şöyle oyuna gir hep
              En son Mustafa YILMAZ tarafından düzenlendi; 10.11.2019, 23:59.
              sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Santraforde muhteşem etkili oluyor, bu adam kaleye yakın olmalı, resmen tek başına Alanya defansını ağlattı. Ekuban-Tony-Daniel 3'lüsüne direnebilecek bir defans hattı yok bu ligde.
                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• ------Sosa----Mikel-------

Eku---Stu---Sorloth----Waka

iple çekiyorum. özellikle iç sahada.

Yorum

• İlk olarak Emre Veli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ------Sosa----Mikel-------

Eku---Stu---Sorloth----Waka

iple çekiyorum. özellikle iç sahada.
                    Hiçbir zaman böyle başlamayız...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Uzun bir aradan sonra ilk kez o mücadele ruhunu gördüm kendisinde bugün gerçekten çırpındı ilerde sağol varol , vites artır ve devam et reis.
                      Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Maçların son 10 dakikasında başka bir şeye dönüşüyor.
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• göztepe maçında neredeydin birader? her maça böyle asılsan şampiyon yaparsın, gözünü seveyim kara oğlan.

Yorum

• tel reisi kızdırmayın ula
                            adamın tacını sürekli yanlış veriyorsunuz
                            bu adam 10 numara ya da santrafor da oynar her şey oynar alanyayı dağıttı resmen ama hava topuna çıkamıyor
                            "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                            Louis D. Brandeis

Yorum

• Santrafor olarak ço iyiydi sanki.
                              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak Çağdaş DENİZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                tel reisi kızdırmayın ula
                                adamın tacını sürekli yanlış veriyorsunuz
                                bu adam 10 numara ya da santrafor da oynar her şey oynar alanyayı dağıttı resmen ama hava topuna çıkamıyor
                                Bunları yazmak için gelmiştim tel reis için.

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim