Bugün yaptığı en önemli katkı son 10 dakika topu ileride tutmamızı sağlamış olması
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
Doğru kelime olacak mı bilmiyorum ama bu sezonki en "dolgun" maçıydı. Top saklama meziyeti son dakikalarda epey işe yaradı. Yalnız ne yazık ki hakeme îtirazdan sonra gördüğü kartla sınıra dayadı kendisini. Ankaragücü maçında kart görürse Galatasaray maçında yok.
Yorum
-
bir kaç maçtır ünal hoca çizgiden çıkartıp forvete çekiyor yoksa bu karaboğa orada çakılıp kalıyor. mükemmel ötesi bir fizik gücü, top tutma özelliği var kullan şöyle oyuna gir hepEn son Mustafa YILMAZ tarafından düzenlendi; 10.11.2019, 23:59.sadece aşk bizimkisi
Yorum
-
Santraforde muhteşem etkili oluyor, bu adam kaleye yakın olmalı, resmen tek başına Alanya defansını ağlattı. Ekuban-Tony-Daniel 3'lüsüne direnebilecek bir defans hattı yok bu ligde.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Hiçbir zaman böyle başlamayız...İlk olarak Emre Veli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle------Sosa----Mikel-------
Eku---Stu---Sorloth----Waka
iple çekiyorum. özellikle iç sahada.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Santrafor olarak ço iyiydi sanki.
Yorum
-
Bunları yazmak için gelmiştim tel reis için.İlk olarak Çağdaş DENİZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületel reisi kızdırmayın ula
adamın tacını sürekli yanlış veriyorsunuz
bu adam 10 numara ya da santrafor da oynar her şey oynar alanyayı dağıttı resmen ama hava topuna çıkamıyor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum