Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kabul geçen senenin gerisinde, stadyumda izlerken çok daha ağırlaşmış, düşündüklerini erken yapamadığını görüyorum. Fakat direk oyuncuyu suçlamak yerine, "niye bu adam aynı performansı veremiyor?" u düşünsek bazı şeyleri aşarız aslında. Bu adam niye hep 2-3 kişiyle yalnız kalıyor. Zaten bi kanat oyuncusunun 3 rakibi üzerine çekmesi bile avantaj yaratmalı bize. Fakat bunu bile kullanamıyoruz, adam boğuluyor rakibin arasında.

Yorum

• Hiç savunma yapmıyor. Geçmişte neden büyük takımlara transfer olmadığı az çok belli olmaya başladı sanırım.

Yorum

• Sezon başından beri yazıyorum.Sözleşme yanlış yapıldı.Prim mantığıyla devam edilmeliydi.
        Bu sezon yokları oynuyor.
        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Yatışa geçti sanki, savunmada yok, hücumda da naptığı belli değil. Zaman zaman etkili olsa da, geçen sezonun çok gerisinde, umarım açılır.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• ya bu adamı önce unutturmak lazım..

vezirle kaleyi alt alta hizalayıp rakibin matı görmeyeceğini ummak gibi bir şey bu. ver vakayemeye yapsın bir şeyler ... ne bir ikili oyuna gelen var, ne ofansif orta sahadan alan açan var (yusuf yazıcı..). vakayeme opsiyonlardan biri olacak, bu şekilde 3. bölgede iş bitirebilir. o noktada yaratıcılıktan yoksun ts takımı.

öte yandan fiziksel olarak hiç ekonomik kullanılmamasının da etkisi var bunda.

yatışta olduğunu düşünmüyorum. elinden geleni yapmadığına dair net bir gösterge olduğu kanısında değilim. aksine hep konsantre, maçın içinde takımcı bir görüntüsü var. alternatif silahlar lazım, wakayemeye odaklı gaziantepi sturridge ile vurmak gibi.
            futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• Bir kere çizgide oynamalı, ve birebire sürekli birileri gelmeli. Alıştığınız için böyle geliyor ama her topta kaleye inebiliyor çizgide yakaldıysa rakibi teke tekte. Sol bek, ortasaha rakibi çekmeli ordan sahte koşularla.
              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Rakibin tek karsilama yapmasi gereken oyuncu waka.
                Her top ayagina geldiginde karsisinda 1 den fazla oyuncu oluyor. Nedeni :
                1- Yusuf varken yusufa markaj yapan bir adam oluyordu. Simdi yusuf sonrasi o bolgemiz bos kaldigi icin markaj yapacak rakipde bos kalip wakaya kademe uyguluyor.
                2- Yusuf varken novak haricinde bir pas alternatifi oluyordu, artik o da yok.

Yorum

• Nwakaeme bence sezona kötü başladı. Şurada iki maç öncesine kadar da iyi bir performans gösteremedi. Oynadığı maçlarda neredeyse 70 dakika hiç bir şey yapmadan sahada dolaştı. Bazı maçlarda son 15-20 dk. devreye girdi. Ama bir gerçek var ki geçen yıl ki Nwakaeme'yi şu ana kadar göremedik. Tabi bu durumun oluşmasında bazı oyuncuların eksikliği ve takım oyunumuzun geçen yıl ki seviyede olmaması da var. Ayrıca Yusuf, Abdülkadir ve hatta Ekuban'ın yokluğu nedeniyle Nwakaeme ciddi markajı altında kalıyor. Abdülkadir, Ekuban ve Sturridge dönünce daha rahat oynayacaktır. Ama o zamana kadar iş işten geçmese bari...

Bu arada son iki maçta daha aktif bir Nwakaeme görüyoruz. İki maçta da kendisini beğendim. Böyle devam etmeli.

Yorum

• stresli oynuyor topu bana verdiler her şeyi yapmam lazım diyor bindirme yapan novakı bile görmüyor. kafası dağınık.
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Hücumda bir tek onun ayağına baktığımız için performansı düşüyor doğal olarak. Bir alternatifi yok oyun içerisinde. Ekuban, Abdüş, Sturridge olsa bu durumda olmazdı.

Yorum

• Evet Novak'ı hiç görmemeye başladı nedense. Novak'la yaptıkları ikili oyunlar bitti. Öte yandan Ekuban sahada olsa çok daha farklı olurdu, hücum silahımız kalmadığı için çok markajda kalıyor.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• adam oynamıyor yürümüyor yardım yok pas yok yaptığı ortalar diğer taraftan dışarı çıkıyor adam gecemıyor..
                          yıkllık 2..2.5 milyon alırken iyi...
                          ama yorgunum..
                          bu nedemek la

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Takimda 10 numara yok, sag kanatta Fransa 2. liginde yedekte oturan hali saha topcusu bizde ilk 11 oyuncusu oldu, markaj bile yapmiyorlar topu cogu zaman kendi kendine kaybediyor.

Gecen sezon bu bolgelerde Yusuf ve Ömür vardi, simdi kimse yok. Oynayanlar Alman 4. lig ya da Fransa 2. lig seviyesinden transfer edilmis, muhtemelen menajer scout iliskisinden dogan transferler.

Dolayisiyla Wakayeme tek kaldi, herkes ondan bir sey bekliyor ve adam eziliyor. Bu takima birer tane Jaja ve Yattara alinirsa sampiyonluk gelebilir ama şu an icin alacagimiz her galibiyet "ekstra" puan getirecek. Devre arasina kadar maksimum puanla kendimizi atalim, eger liderden ciddi fark yememissek 2-3 A kalite transferle sampiyonluk gelebilir. Wakayeme de ancak boyle toparlanir.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• 90 dakika ayağına bakıyoruz bu durumda Messi olsa fayda etmez

Yorum

• Bir şekilde dinlendirilip sonra yorum yapılmalı.Robot gibi kullanıyoruz adamı.
                                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim