Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorumlara inanamadım. Su soruyu kendinize sorun, wakame olmasa ikinci yarı atak yapabilir miydik? Vasat oynayan bi ton adam varken, takımda cabalayan, pozisyon yaratan neredeyse tek adama saldırıyorsunuz

Yorum

• Bugün kötüydün reis. AEK ve Malatya macinda telafi edersin artik
      .

Francesco
      Totti

Yorum

• Düşüş görüyorum Waka reis.

Umarım parayı aldım yatışa geçtim modunda değilsindir.
        .

Yorum

• arap atı gibi oyunun ilk bölümlerinde gözükmüyor ama sonlara doğru ortaya çıkıyor.
          sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Kendi standardının altındaydı.
            #Dik oyna

Yorum

• bu kadar çok pas ve tercih hatası umarım nazarlıktır.
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu kadar çok pas ve tercih hatası umarım nazarlıktır.
                Geride ve hücumda çok yalnız kaldı.
                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Hadi kötü oynarsın anlarım da , ikinci yarıda Abdüşle atağa kalkmışız gayet müsait pozisyon üstelik atak başlangıcında Abdüşten öndesin ayni tempoda koşsan Abdüş önüne bırakacak kaleciyle karşı karşıya kalacaksın ama manasız bi şekilde yavaşladın ve Abdüş tek alternatifi olan Schörlot a dönmek zorunda kaldı neden ?
                  En son Jackdaniels tarafından düzenlendi; 19.08.2019, 00:36.
                  Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Kötü oynadı tel reis bugün
                    Pas hatası da yaptı
                    Keşke biraz dinlenip ikinci yari girseydi
                    Sezon başı kampı sıcak nem kolay değil
                    Uc haftası var daha forma girmesine
                    "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                    Louis D. Brandeis

Yorum

• yorgun vücut beyne ayak uyduramadı sistem hata verdi

bu haliyle de birkaç pozisyon yarattı (sanırım ünal hoca da bu tarz 'ölüsü de bir şeyler ypabilir' tarzı bir mottoyla sahada tuttu kendisini) ama yetmedi.

hiçbir hareket yapmadan rakibi yatırdığı pozisyon güzeldi bir yolunu bulup oradaki satrancı kazanıyor.
                      futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tam bir rezalet oynadı.Yaptığı sayısız kritik pas hatası da çabası.

Böyle devam et,Avdijaj hazır bekliyor.
                        Tony'i kesecek adam Trabzonspor'un tarihinde olmadı, bundan sonra da olmasi mümkün değil. Kötü oynadı olayına gelirsek takım kötüyse bile en iyisi, en faydali işlere imza atan yine Tony'di. Stresini Ünal hoca üzerinde ativer kardeş.

Yorum

• Abi yorgunum deseydin hocaya, son 20 dakika girerdin. Sakatlanirsan daha kötü olur.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tony'i kesecek adam Trabzonspor'un tarihinde olmadı, bundan sonra da olmasi mümkün değil. Kötü oynadı olayına gelirsek takım kötüyse bile en iyisi, en faydali işlere imza atan yine Tony'di. Stresini Ünal hoca üzerinde ativer kardeş.
                            Kesemez tabi ama vazgeçilmez olmadığını göstermek lazım arada. Yerine bekleyen olduğunu bilirse salamaz kolay kolay. Şuanda da saldığını düşünmüyorum gerçi, sezon başı hazır değil o kadar ama bu maçta son 15-20 dk Avdijaj şans bulmalıydı.
                            ( ゚д゚)

Yorum

• Kötüydün ama sana hata bulmuyorum. Hocan seni 65-70 arası çıkarmalıydı.

Yorum

• umarım geçici bir formsuzluktur.... çok alıştık şapkadan tavşan çıkarmana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X