Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1 kisiyld yalniz biraksa, delip geciyor ama israrla pas verip ona ne yaklasiyoruz, ne de alan olusturuyoruz. Adamda mecburen 2-3 kisinin arasina daliyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• her mac 2-3 kisi önünü kapattior....ne yapsin adam...basaksehirde olsa 30 tane assist yapar...net...oyunu rakip sahaya yikmaliyiz ve pres ile oynamaliyiz...bunun icinde daha direncli bir ortasaha gerekli
      Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Eski tadı bir daha yaşatması zor görünüyor şu hâliyle özletiyor
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• bir formsuzlugunu atsa üzerinde inan kimse tutamaz
          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Önümüzdeki maç yusuf formdayken dinlendirilmeli.
            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Yazıcı ya da Ekuban yakınındayken defans hattını dağıtıyorlardı. Şimdi rakibin 2-3 adamı sadece onu savunuyor. Ekuban'ın dönmesini dört gözle bekliyordur.

Yorum

• Defansa çok sık gelmek zorunda kalıyor. Orta sahamızın oyuncu eksiltip kanatta bu adamı topla buluşturması lazım.

Yorum

• son 3-4 maçtır çok kötü buna gol attığı rize maçı dahil..
                  lafı evirip çevirmeye gerek yok..
                  çok yorgun görünüyor, pas atılacak kritik yerlerde pas atmıyor, geri gelemiyor vs
                  ama reisi seviyoruz, eski günlerini bekliyoruz
                  Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• Düşüş devam ediyor.
                    Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
                    Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
                    Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• yürüyecek hali kalmamış...

yazık

sosaya bak bakalım biraz utan

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• valla ben başakşehir maçında beğendim kendisini
                        defansa baya yardım etti
                        novak hiç çıkmadı neredeyse bu yüzden yalnız kaldı. sturridge al ver hiç yapmadı kamil sağ tarafa yakın oynadı
                        bu adam heman değil sonuçta birileri alan boşaltacak ki kendini göstersin
                        "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                        Louis D. Brandeis

Yorum

• diger kanatta risk ihtiva eden olmadiginda rakip top yekun bu adami savunuyor. arkadaslar oradan da cikarsa zaten bizimle isi ne ki bu adamin ?
                          istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• İlk yarıda kanatta Gassama karşısında etkisiz kaldı. İkinci yarı ortaya geçti ama orada da atılan toplara bir türlü vuramadı...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Geçen seneye göre çok kötü.
                              8. Kuşatma

Yorum

• gradel bolasie ile yedeklenmeliydi . bizi de bu adam bu performansla yedek olur. devre arası gradeli getrisinler kanat nasıl olurmuş görsünler.
                                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim