Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    abartma ile alakası yok.
    sota son vuruş ustası çalım yok
    yattara çalım var son vuruş yok
    bu adamda hepsinin özelliği var
    Sota da calim mi yok

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Rakip takım hocaları on kişiye taktiğini yapması gerekeni söyleyip sağ bekleri için sadece Allah yardımcın olsun demekle yetiniyordur sanırım

Yorum

• İlk olarak Nihat Güneş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sota da calim mi yok

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        anla iste kimlerle tartisiyoruz

yattarada son vurus yokmus allahim yarabbim sen yetis
        En son Hunk tarafından düzenlendi; 06.04.2019, 10:11.

Yorum

• İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          anla iste kimlerle tartisiyoruz

yattarada son vurus yokmus allahim yarabbim sen yetis
          yattara da son vuruş yoktu ki gerçekten zira son vuruşa gerek kalmıyordu bi vucut hareketi aaa bakmışsın gol olmuş

Yorum

• Seni bu takıma getiren öbür tarafta cenneti garantilemiştir herhalde
            Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
            (Dozer) Cemil Usta
            Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• bende neye yanıyorum..rodallegayla burağı çift forvet oynatacaz diye bu insan üstü varlığı kaç hafta yedek bekletmiştik..

Yorum

• Adam kafa vuruşu ile koşu yoluna pas atıyor, ayağıyla yaptıklarını bıraktım artık [emoji41]

Yorum

• Yorum

• İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sol açıkta siyahi bir Zidane var, teşbihte hata olmasın...
                    Çok dopru bir tespit. Aynı zidane gibi aklıyla ve fiziğiyle oynuyor.zidane tabiki apayrı bir admdı. Ancak bu adam jajanın da şotanın da yattaranın da üstü.böyle bir adamın 29 yaşına kadr keşfedilmemiş olması çok ilginç. Sorunlu bir adam da değil yani.peraire da tam bir dönsün. Sol sağ kanat ikiai de canavar gibi olacak. Böyle afamı malesef ilk yarı dopry dğzgün kullanamamıştık gs maçında potansiyelini göstermesine rağmen.

Yorum

• Adamda herşey var.Fizik desen maçta sanki mahaklenin abisi çocuklarla maç yapıyormuş gibi. Şut desen muazzam. Zeka desen olağan üstü. Her yaptığını bilerek isteyerek yapıyır.şuanda ne sosa. Ne a.kadir nede yusuf. Takımın açık ara en iyi oyuncusu. Özellikle ikinci yarı takımı aldı sırtına gidiyot.bu adm burakla çok iyi anlaşırdıda. Burak karaktersiz çıktı. Ve rode nin de tripli bir oyuncu olması dolatısıyla üçünün olduğy dönmde verim alamadık.

Yorum

• ilk ben demistim ligin en iyi oyuncusu diye,
                        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yattara da son vuruş yoktu ki gerçekten zira son vuruşa gerek kalmıyordu bi vucut hareketi aaa bakmışsın gol olmuş
                          Yattara 3-3 lük kayseri maçinda son dakikada pas vermedi yanınea bencillik yapti diye hatırlıyorum kendisine kinliyim

Yorum

• Nazım Sangare hayata küstü

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              satılması haramdır. o paradan fayda gelmez.
                              Gelir gelir , geçmişe yanılcak yapacak bir şey yok TS olmak bunu gerektirir

Yorum

• Dinozor diye okudum ama degil. helal olsun. ara bir bu kadarida olsun artik.
                                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim