Hic acima duygun yok mu senin? Hic rakip oyuncularin duygularini düsünmüyor musun?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
maç içerisinde silik gözüküyorsa bu 80 dakika defansa dönüp oradaki tüm kondisyonunu eritmesinden dolayıdır. şaka gibi sol açık oyuncumuzu, en etkili oyuncumuzu dakikalarca savunma yapmaya zorlayacak bir oyun oynuyoruz. öyle ki rakip kırmızı görünce ve biz karş yarı sahaya yerleşince adamın meziyetleri ortaya çıktı tekrar. gücünde oyununda gram gerileme yok. tam tersine artık çok daha dirençli bence.
wakanın sadece hücum ettiğimiz yarı sahada oynaması maç başına en az 2 skor yaptırır. çok çok çok büyük adam.
Yorum
-
aynen bende de aynı olay oldu.herhalde pozisyonun tekrarını veriyorlar diye düşündümİlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada maçı ip tv ile izledim. Aynı çalımı attığı pozisyonun farklı olduğunu spiker söyleyene kadar anlamamıştım
TEKKEBALL
Yorum
-
Daha ne kadar formda olacak?İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo heybetli vucudu forma sokmak kolay değil. onun ilacı zamanArafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
dünkü maçı dikkatle izlemişsen eğer her zaman kolaylıkla yaptığı hareketleri, çalımları yapamadı.ayrıca kendisinin formundan değil vucudunun formundan bahsettim. zaten yazdığım bir tespitti. eleştiri değilİlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha ne kadar formda olacak?En son DURAS tarafından düzenlendi; 16.08.2019, 11:38.
Yorum
-
Çok yoruluyor adam abi, valla ben bu adamı bu saatten sonra eleştirmem bileİlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledünkü maçı dikkatle izlemişsen eğer her zaman kolaylıkla yaptığı hareketleri, çalımları yapamadı.ayrıca kendisinin formundan değil vucudunun formundan bahsettim. zaten yazdığım bir tespitti. eleştiri değil
Her topu ona atıyoruz ve ondan birşey bekliyoruz ve beklentimiz, karşılıyor da...
İyi ki var takımda da yolumuzu buluyoruz...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum