Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hic acima duygun yok mu senin? Hic rakip oyuncularin duygularini düsünmüyor musun?
    .

Francesco
    Totti

Yorum

• 1-1 olana kadar hiç kasmadı. Enteresan şekilde son 15 dk resital izletti penaltı golü gelse güzel kapanacaktı akşam
      trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• Maç içinde silik görünmesinin nedeni novak ve waka dışında sola destek verenin olmaması. Oyun sağ kanada yıkılıyor. Bunda ömür, parmak ve sosanın etkisi var.

Yorum

• maçın 7 dk uzatmasını sağ köşenin orda eritti karşı taraf için sinir bozucu.

novak ve nwakaeme bunları elimizde tutmamız gerekiyor.
          #

Yorum

• Rakibin psikolojisini bozdu. Sosa pası aldı gidiyor rakip ona basacağına Tony'i kapatıyor, devamında penaltı oldu.

Yorum

• maç içerisinde silik gözüküyorsa bu 80 dakika defansa dönüp oradaki tüm kondisyonunu eritmesinden dolayıdır. şaka gibi sol açık oyuncumuzu, en etkili oyuncumuzu dakikalarca savunma yapmaya zorlayacak bir oyun oynuyoruz. öyle ki rakip kırmızı görünce ve biz karş yarı sahaya yerleşince adamın meziyetleri ortaya çıktı tekrar. gücünde oyununda gram gerileme yok. tam tersine artık çok daha dirençli bence.

wakanın sadece hücum ettiğimiz yarı sahada oynaması maç başına en az 2 skor yaptırır. çok çok çok büyük adam.

Yorum

• İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu arada maçı ip tv ile izledim. Aynı çalımı attığı pozisyonun farklı olduğunu spiker söyleyene kadar anlamamıştım
                aynen bende de aynı olay oldu.herhalde pozisyonun tekrarını veriyorlar diye düşündüm
                TEKKEBALL

Yorum

• vakayeme yi daha az geriye koşturacak sistemleri yaratmak gerekiyor.

bunun en güzel örneği 3-4-3 tür.
                  TEKKEBALL

Yorum

• Top ayağına gelince, ister istemez yerimden kalkıyorum.
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Anthony bey napıyorsunuz?
                      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• o heybetli vucudu forma sokmak kolay değil. onun ilacı zaman

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          o heybetli vucudu forma sokmak kolay değil. onun ilacı zaman
                          Daha ne kadar formda olacak?
                          Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Daha ne kadar formda olacak?
                            dünkü maçı dikkatle izlemişsen eğer her zaman kolaylıkla yaptığı hareketleri, çalımları yapamadı.ayrıca kendisinin formundan değil vucudunun formundan bahsettim. zaten yazdığım bir tespitti. eleştiri değil
                            En son DURAS tarafından düzenlendi; 16.08.2019, 11:38.

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              dünkü maçı dikkatle izlemişsen eğer her zaman kolaylıkla yaptığı hareketleri, çalımları yapamadı.ayrıca kendisinin formundan değil vucudunun formundan bahsettim. zaten yazdığım bir tespitti. eleştiri değil
                              Çok yoruluyor adam abi, valla ben bu adamı bu saatten sonra eleştirmem bile
                              Her topu ona atıyoruz ve ondan birşey bekliyoruz ve beklentimiz, karşılıyor da...
                              İyi ki var takımda da yolumuzu buluyoruz...
                              Arafilboylu

Yorum

• Reis uzatmaların bugunu buldu. Keşke geçen sene deneseydik bunu skor 1-1 olduktan ve yedi dakika uzatma gösterildikten sonra her trabzonsporlu aha yiyoruz psikolojisine girmiştir. Girmek zorundadır. Adam bütün korkuyu söktü aldı be.
                                OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim