Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maçın kilidini çözerek farklı bir galibiyet almamızın en önemli mimarlarındandı...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• zaten yürüyerek yapıyor ne yapıyorsa, 36'ya kadar her türlü fayda sağlar
      #

Yorum

• Sen nasıl bir adamsın yani abartıyorum diyeceksiniz ama adamı izlerken ara sıra Ronaldinho'yu izlediğimi hissediyorum
        .

Yorum

• Süper ligin en iyi oyuncusu tartışmasız.
          yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• yaşm 38, cyziodan beri tüm yabancıları canlı izledim buna sota yattara jaja da dahil en iyi izlediğim yabancı nekawame dır net
            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Sol açıkta siyahi bir Zidane var, teşbihte hata olmasın...

Yorum

• Geldigi takimdaki diger Nijeryaliyi da alalim, takimda bug var galiba güçlerini 99 yapmislar. İsrail liginden 1 milyona aldik adam 40-50 milyonluk topcu cikti.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Objektif olmak gerekirse dünyanın en iyi oyuncusu bence

Yorum

• hakikaten insan değil.

kim bulup getirdiyse alnından öperim.

büyülüyor resmen. bi defa top ayapındayken güvende hissediyorsun alamazlar o topu tank gibi giriyor topla rakip arasına.
                    sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yaşm 38, cyziodan beri tüm yabancıları canlı izledim buna sota yattara jaja da dahil en iyi izlediğim yabancı nekawame dır net
                      ya illa abarticaksiniz dimi. Tamam cok iyi oyuncu da dur bakalim, shota, jaja..

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Geldigi takimdaki diger Nijeryaliyi da alalim, takimda bug var galiba güçlerini 99 yapmislar. İsrail liginden 1 milyona aldik adam 40-50 milyonluk topcu cikti.
                        Evet Ogu, muhtemelen alacağız onu da haberlere göre.. Bi de benim favorim Eli Dasa var Maccabi’de, sözleşmesi bitiyor.. inşallah onu da görür bizimkiler.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Geldigi takimdaki diger Nijeryaliyi da alalim, takimda bug var galiba güçlerini 99 yapmislar. İsrail liginden 1 milyona aldik adam 40-50 milyonluk topcu cikti.
                          Süratli olsa 150 milyon euro eder.Şaka ya da ironi değil

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Süratli olsa 150 milyon euro eder.Şaka ya da ironi değil
                            Ben artık süratli olmadığını da düşünmüyorum

İlk yarıda saha dışına çıkıp rakibini geçmesi, Olcay'ın golünde Nazım'la orta sahada başlayıp 50 metre top sürmesi. Bu adam başka bir şey dünya yıldızı şaka ya da ironi değil
                            #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ya illa abarticaksiniz dimi. Tamam cok iyi oyuncu da dur bakalim, shota, jaja..
                              abartma ile alakası yok.
                              sota son vuruş ustası çalım yok
                              yattara çalım var son vuruş yok
                              bu adamda hepsinin özelliği var
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Objektif olmak gerekirse, Messi'den 1-2 tık daha iyi.
                                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim