Maçın kilidini çözerek farklı bir galibiyet almamızın en önemli mimarlarındandı...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
Geldigi takimdaki diger Nijeryaliyi da alalim, takimda bug var galiba güçlerini 99 yapmislar. İsrail liginden 1 milyona aldik adam 40-50 milyonluk topcu cikti."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
ya illa abarticaksiniz dimi.İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaşm 38, cyziodan beri tüm yabancıları canlı izledim buna sota yattara jaja da dahil en iyi izlediğim yabancı nekawame dır net
Tamam cok iyi oyuncu da dur bakalim, shota, jaja..
Yorum
-
Evet Ogu, muhtemelen alacağız onu da haberlere göre.. Bi de benim favorim Eli Dasa var Maccabi’de, sözleşmesi bitiyor.. inşallah onu da görür bizimkiler.İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeldigi takimdaki diger Nijeryaliyi da alalim, takimda bug var galiba güçlerini 99 yapmislar. İsrail liginden 1 milyona aldik adam 40-50 milyonluk topcu cikti.
Yorum
-
Süratli olsa 150 milyon euro eder.Şaka ya da ironi değilİlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeldigi takimdaki diger Nijeryaliyi da alalim, takimda bug var galiba güçlerini 99 yapmislar. İsrail liginden 1 milyona aldik adam 40-50 milyonluk topcu cikti.
Yorum
-
Ben artık süratli olmadığını da düşünmüyorumİlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSüratli olsa 150 milyon euro eder.Şaka ya da ironi değil

İlk yarıda saha dışına çıkıp rakibini geçmesi, Olcay'ın golünde Nazım'la orta sahada başlayıp 50 metre top sürmesi. Bu adam başka bir şey dünya yıldızı şaka ya da ironi değil
#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
-
abartma ile alakası yok.İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya illa abarticaksiniz dimi.
Tamam cok iyi oyuncu da dur bakalim, shota, jaja..
sota son vuruş ustası çalım yok
yattara çalım var son vuruş yok
bu adamda hepsinin özelliği varNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum