Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Seneye cok daha iyi olacagini dusunuyorum

Yorum

• Maçı komple yine seyrettim, hakikaten farklı boyutta. Jaja felan hikaye. Oyun görüşü, top kontrolü çok üst seviyede. En önemliside çok efendi birine benziyor, yani sorun çıkaracak bir yapısı yok.
      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• bide şu net pozisyonlardaki kafa vuruşlarını düzeltebilse müthiş olacak

Yorum

• İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bide şu net pozisyonlardaki kafa vuruşlarını düzeltebilse müthiş olacak
          Beyin ağırlık yapıyor tam çeviremiyor kafayı o pozisyonlarda
          .

Yorum

• Adam king fakat bizde bu türlü adamlar zamanla oyun içinde ve dışında Burak gibi krallığını ilan eder inşallah öyle olmaz, tevazu ve takım oyunundan uzaklaşırsa bu yetenek ve zekaya hakaret eder.

Yorum

• avrupa liginde izleriz inşallah. asıl onu merak ediyorum.
              #

Yorum

• Araplar bayılır böyle oyunculara sene sonu en az 10 milyon euroya araplar alır.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Araplar bayılır böyle oyunculara sene sonu en az 10 milyon euroya araplar alır.
                  Takımımızın şuan en iyi oyuncusu neden satalımki. Sonra ondan alsığımız parayı kucka. İbanezlere. Zeki. Batuhanlara verelim diyemi. Çok astronomik bir rakam verilir satarsın ama 10a filan satmak enayikik. Adam tek başına galibiyrtlerden dolayı bir senede bu parayı çıkartur neredeyse. Bu sene neredeyse tek başına 4 galibiyeti var.ne merakliyiz hemen satmaya. Sanki sütekli çok süper topçular buluyoruz ya. Jaja yı gönderdik 8 yıldır hala jaja diyoryz. Tekkeyi ve gökdenizi sattık 10 yıldır isimlerini andık. Ne zaman akıllanacağız biz. Biz gs. Fb. Bjk değilizki. Onlar satar yenisini alırlar. Ama bize düşmügor sürekli kaliyeli topçular.bulunca kıymetini bikelim.

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Maçı komple yine seyrettim, hakikaten farklı boyutta. Jaja felan hikaye. Oyun görüşü, top kontrolü çok üst seviyede. En önemliside çok efendi birine benziyor, yani sorun çıkaracak bir yapısı yok.
                    Jaja baskadir
                    Jaja'ya laf yok
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Jaja baskadir
                      Jaja'ya laf yok
                      Klas adamdı ama bu kadar etki yaratmıyordu bence

Bu terminatör gibi dalıyor rakiplere.
                      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: XKSOK9z.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 22.6 KB 
Kimlik: 11213432
                        Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                        (Dozer) Cemil Usta
                        Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Ben böylesini izlemedim.

Çok akıllı, çok teknik vs hepsi tat veriyor ama en çok zevk aldığım mesele; sırtını dayadığı rakibinin kim olduğuna bakmaksızın topu kusursuz şekilde saklaması ve rakibini çaresiz bırakması. Mest oluyorum mest!
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Yattara, Jaja ve Nwakaeme'nin aynı takımda olduğu bir takım hayal ediyorum. Önlerine de Fatih Tekke'yi koyuyorum. Offf!

Keşke hepsi aynı anda oynayabilseydi. Keşke...

Yorum

• Maşallah...
                              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Takımımızın şuan en iyi oyuncusu neden satalımki. Sonra ondan alsığımız parayı kucka. İbanezlere. Zeki. Batuhanlara verelim diyemi. Çok astronomik bir rakam verilir satarsın ama 10a filan satmak enayikik. Adam tek başına galibiyrtlerden dolayı bir senede bu parayı çıkartur neredeyse. Bu sene neredeyse tek başına 4 galibiyeti var.ne merakliyiz hemen satmaya. Sanki sütekli çok süper topçular buluyoruz ya. Jaja yı gönderdik 8 yıldır hala jaja diyoryz. Tekkeyi ve gökdenizi sattık 10 yıldır isimlerini andık. Ne zaman akıllanacağız biz. Biz gs. Fb. Bjk değilizki. Onlar satar yenisini alırlar. Ama bize düşmügor sürekli kaliyeli topçular.bulunca kıymetini bikelim.
                                Para eden adamı satacaksın yenisini bulacaksın,aynısını onura,yattaraya yaptınız siz elimizde patladılar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim