Seneye cok daha iyi olacagini dusunuyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
Maçı komple yine seyrettim, hakikaten farklı boyutta. Jaja felan hikaye. Oyun görüşü, top kontrolü çok üst seviyede. En önemliside çok efendi birine benziyor, yani sorun çıkaracak bir yapısı yok.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Beyin ağırlık yapıyor tam çeviremiyor kafayı o pozisyonlardaİlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebide şu net pozisyonlardaki kafa vuruşlarını düzeltebilse müthiş olacak
.
Yorum
-
Takımımızın şuan en iyi oyuncusu neden satalımki. Sonra ondan alsığımız parayı kucka. İbanezlere. Zeki. Batuhanlara verelim diyemi. Çok astronomik bir rakam verilir satarsın ama 10a filan satmak enayikik. Adam tek başına galibiyrtlerden dolayı bir senede bu parayı çıkartur neredeyse. Bu sene neredeyse tek başına 4 galibiyeti var.ne merakliyiz hemen satmaya. Sanki sütekli çok süper topçular buluyoruz ya. Jaja yı gönderdik 8 yıldır hala jaja diyoryz. Tekkeyi ve gökdenizi sattık 10 yıldır isimlerini andık. Ne zaman akıllanacağız biz. Biz gs. Fb. Bjk değilizki. Onlar satar yenisini alırlar. Ama bize düşmügor sürekli kaliyeli topçular.bulunca kıymetini bikelim.İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAraplar bayılır böyle oyunculara sene sonu en az 10 milyon euroya araplar alır.
Yorum
-
Jaja baskadirİlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçı komple yine seyrettim, hakikaten farklı boyutta. Jaja felan hikaye. Oyun görüşü, top kontrolü çok üst seviyede. En önemliside çok efendi birine benziyor, yani sorun çıkaracak bir yapısı yok.
Jaja'ya laf yok
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Klas adamdı ama bu kadar etki yaratmıyordu benceİlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJaja baskadir
Jaja'ya laf yok

Bu terminatör gibi dalıyor rakiplere.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Ben böylesini izlemedim.
Çok akıllı, çok teknik vs hepsi tat veriyor ama en çok zevk aldığım mesele; sırtını dayadığı rakibinin kim olduğuna bakmaksızın topu kusursuz şekilde saklaması ve rakibini çaresiz bırakması. Mest oluyorum mest!Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Para eden adamı satacaksın yenisini bulacaksın,aynısını onura,yattaraya yaptınız siz elimizde patladılar.İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımımızın şuan en iyi oyuncusu neden satalımki. Sonra ondan alsığımız parayı kucka. İbanezlere. Zeki. Batuhanlara verelim diyemi. Çok astronomik bir rakam verilir satarsın ama 10a filan satmak enayikik. Adam tek başına galibiyrtlerden dolayı bir senede bu parayı çıkartur neredeyse. Bu sene neredeyse tek başına 4 galibiyeti var.ne merakliyiz hemen satmaya. Sanki sütekli çok süper topçular buluyoruz ya. Jaja yı gönderdik 8 yıldır hala jaja diyoryz. Tekkeyi ve gökdenizi sattık 10 yıldır isimlerini andık. Ne zaman akıllanacağız biz. Biz gs. Fb. Bjk değilizki. Onlar satar yenisini alırlar. Ama bize düşmügor sürekli kaliyeli topçular.bulunca kıymetini bikelim.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum