Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Asıl Nwakaeme'yi İnşAllah ligde bir an önce Şampiyonluğu İlan Edip ve Şampiyonlar Liginde İzleyeceğiz ve Göreceğiz.Nwakaeme Trabzonspor ile Şampiyonlar Liginde de adından söz ettirecek...

Yorum

• Aga Abdullah Avcı'ya yazar bu maç aga.

Yorum

• Hayatım boyunca böyle salakça bir penaltı görmedim. Böyle bir havada kendi ceza sahanda böyle bir kontrol olur mu ya.

Yorum

• Gerçekten bombok bir penaltı

Yorum

• Maçın başından çıktığı âna kadar gram oynama isteği yoktu. Bu ekran başında bile görülüyorken neden devre arası kulübeye oturtulmadı anlam veremedim.

Yorum

• hele bu maçta kabahat sende degil hocada, bu kosullarda berbat oynadigin isteksiz oldugun belliyken senin 78dk oynayip Kouassi'nin oyuna girmemesi rezilliktir kimse kusura bakmasin
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Dün top oynamaya üşendi resmen hiçbir şey yapmadığı gibi gitti o aptalca penaltıyı da yaptı.

Orada o topu göğsünle yumuşatmak filan bunlar zaten bu havada burda ne işimiz var diye düşünmenin tezahürü olan hareketler.
                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Bu kadar gevşek oynanmaz. Vur topa işte vur.

Rakibin sağ beki yokken hiçbir şey yapamadı. Baiano oynasa formayı çıkarıp sahayı terk ederdi herhalde.

Yorum

• Koçum sözleşme işi ne oldu? Uzatıyorsan uzat artık….
                    onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
                    NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• wakayama 3 mac once sampiyonluk kupasi almis gibi. lig bitene kadar tatile ciksin. kafa baska havalarda.

Yorum

• Canın sağ olsun reis. O kupa ellerinde yükselecek Nijerya türküleri çalıp oynayacaksın.

(UEFA)

Yorum

• Acun sırf bize güç kaybettirmek için bunu İngiltere'ye götürecekmiş gibi hissediyorum, takımda kalsa seneye de şampiyonluk adayı olacağımızı biliyor.

Yes ve Hasan yalancı çobana bağladı diye inanmıyordum ama Yağız Sabuncu 2+1 imzalayacak dediğinde inanmıştım, herkes bitti derken o arada ne olduysa haberler bıçak gibi kesildi.

Galiba bizim yönetim yine ağırdan davranıp bedavaya kaptırdı, gidişini şampiyonluk sonrası açıklayıp tepkileri hafifletmek istiyor olabilirler ama 1 kere şampiyon olduk yeter kadroyu dagitalim zihniyetindelerse bunun adı ihanet olur. Sen şampiyon olmana rağmen yıldızını elinde tutamayıp kaciriyorsan bunun hiçbir açıklaması olamaz.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• reyiz 4 yıl başarıyla görevini yaptı ve şampiyon oldu

reyizle güzel şekilde ayrılmanın vakti geldi

hikaye güzel bir sonla bitmiş olacak,

daha ne olsun
                            TEKKEBALL

Yorum

• Dün londra’dan story paylaşmıştı hayırdır inşallah.
                              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Daha iş yapar, bir anlık hata yüzünden silenlerden değiliz, min 2 ,maks 3 yıl daha bizle kalmalı
                                Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                                zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim