Asıl Nwakaeme'yi İnşAllah ligde bir an önce Şampiyonluğu İlan Edip ve Şampiyonlar Liginde İzleyeceğiz ve Göreceğiz.Nwakaeme Trabzonspor ile Şampiyonlar Liginde de adından söz ettirecek...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
Canın sağ olsun reis. O kupa ellerinde yükselecek Nijerya türküleri çalıp oynayacaksın.
Yorum
-
Acun sırf bize güç kaybettirmek için bunu İngiltere'ye götürecekmiş gibi hissediyorum, takımda kalsa seneye de şampiyonluk adayı olacağımızı biliyor.
Yes ve Hasan yalancı çobana bağladı diye inanmıyordum ama Yağız Sabuncu 2+1 imzalayacak dediğinde inanmıştım, herkes bitti derken o arada ne olduysa haberler bıçak gibi kesildi.
Galiba bizim yönetim yine ağırdan davranıp bedavaya kaptırdı, gidişini şampiyonluk sonrası açıklayıp tepkileri hafifletmek istiyor olabilirler ama 1 kere şampiyon olduk yeter kadroyu dagitalim zihniyetindelerse bunun adı ihanet olur. Sen şampiyon olmana rağmen yıldızını elinde tutamayıp kaciriyorsan bunun hiçbir açıklaması olamaz."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
daha bizle kalmalı
Yorum