İmzalanmasın. Emeklilik ikramiyesi bağlamaya gerek yok. Yürüyecek hali yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
Bunu görmemiştim ciddi mi buİlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir futbolcu aylardır doğru düzgün oynamadığı halde nasıl 45 dk bile çıkarmıyor. Maç içerisinde yorgunluktan topu bana atmayın diyen bir futbolcu ilk kez görüyorum. Bu nasıl bir kondisyondur rezillik bence.
Yorum
-
Ciddi ciddi yapti mi boyle birseyİlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir futbolcu aylardır doğru düzgün oynamadığı halde nasıl 45 dk bile çıkarmıyor. Maç içerisinde yorgunluktan topu bana atmayın diyen bir futbolcu ilk kez görüyorum. Bu nasıl bir kondisyondur rezillik bence.
Yorum
-
Maçı izlemediniz mi arkadaş adam 40. Dk larda topu bana atmayın dedi hatta bir ara Abdülkadir tam atıyordu bu pası istemedi diye top kaptırdık Abdullah Avcı’da kenardan tepki gösterdi.İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCiddi ciddi yapti mi boyle birseyBazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
-
Daha fazla eziyet cekmemek icin ara sira kopuyordum mactan, gormemisim. Suc bu adamda mi, yoksa daha sozlesmesi bitmedigi halde bu adama bu genisligi, bu lakayitligi veren yönetim ve teknik ekipte mi bilemedim.İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçı izlemediniz mi arkadaş adam 40. Dk larda topu bana atmayın dedi hatta bir ara Abdülkadir tam atıyordu bu pası istemedi diye top kaptırdık Abdullah Avcı’da kenardan tepki gösterdi.
Yorum
-
maç sonrası konuşması, menajerinin açıklaması, son haftalarda yedek kalmalar, berbat haldeyken oynatılması vs hepsini toplayınca benim gördüğüm bizim yönetimin rest çektiği, wakaeme'nin beklediği tekklifleri bulamadığı ve gelinen noktada iyi bir kontrat almak için taraftarı sürece dahil etmek istediği yönünde. yönetim üzerinde baskı oluşturmak istiyor menajeri.
son durumuna bakınca yedekten gelip ikinci yarılar sıkışan maçları açacak bir adama ne kadar verilirse o fiyata kontrat yapılması gerekiyor.
orta yaşlı denilebilecek ve ne alacağın belirsiz hale gelmiş bir adama büyük paralar vermeye gerek yok.En son zaqua tarafından düzenlendi; 12.05.2022, 10:01.
Yorum
-
39 yaşında.İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuzun zamandır diyorum. bu adamın son sözleşmesi olacak.
sözleşmesini garantiye almadan oynamaz bu adam.
ya sakatlanırsa bitti gitti. adam salak değil yaşı 32
Ama fit.
Ona göre, 39.
Yorum
-
Kalmak isteyen adamda adım atar ama anlaşılan adım atmak yerine yönetimi ortaya atıyor.
Evet Türkiye standartlarında harika bir topçu ama bir takım oyuncusu değil. Senelerdir arkasındaki boşlukları gördük izledik üzerine birde yaşı geldi 33'e belki de yaşı 35 onu da bilmiyoruz. Ben devam edilmesini istemiyorum. Adamın heykeli yapıldı bu şehre ama pek umrunda değil.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum