Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tony konusunda geçmişe de bakarak beklentiniz olmasın bence. Bu sezon şampiyon olalım da yapacak bir şey yok. Böyle işlerde çuvallıyoruz hep.

Araplardan falan yüksek teklif gelir ona. Onu bırak Acun zaten ayartıyordur.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      saçmaliyor iste, salak sanmaktir milleti o tarz konusmak,,, bagliligi yüksek diyor yaa he tamam o zaman oldu tövbe estf
      bjk aboubakar olayi bence danisikli dövüs idi ve 2 tarafin da isine geldi o olay, bjknin de topçunun da, tiyatro sundular millete =)
      Yok ya son maç gs saçmalamasa şampiyonluk gidiyordu elden. Beşiktaş para kazansa memnun olabilirdi bu olaydan ama eline bir şey geçmedi ki. Hatta gel oyna sakat olmadığını kanıtla vs diye gündem yaptılar ama olmadı 1 maç daha oynasa 1,5 milyon maaşa sözleşmesi uzayacaktı. Gel 2 verelim oyna falan dediler Araplardan 6 milyon alıyormuş şimdi
      ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yok ya son maç gs saçmalamasa şampiyonluk gidiyordu elden. Beşiktaş para kazansa memnun olabilirdi bu olaydan ama eline bir şey geçmedi ki. Hatta gel oyna sakat olmadığını kanıtla vs diye gündem yaptılar ama olmadı 1 maç daha oynasa 1,5 milyon maaşa sözleşmesi uzayacaktı. Gel 2 verelim oyna falan dediler Araplardan 6 milyon alıyormuş şimdi
        valla bilmiyorum ya biraz garip o is, herif sahaya inip seviniyordu, orda baska bir mokluk var sanki... ayrica saglam aboubakar > batshuayi hele bizim ligde... görecegiz yakinda 3 5 maç gol atamadiginda
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İki gündür elemeleri izliyoruz, şu net bu adam Macar, Makedon, Arnavut vs olsa varya ülkesinde ilah muamelesi görürdü. Futbolu atletizm sanan Nijeryalılara fazla topçu.
          ( ゚д゚)

Yorum

• İnanılmaz şekilde sözleşme imzalamıyoruz yine. Bu takım en son ne zaman biriyle sözleşme imzaladı hatırlamıyorum bile zaten. Acun bağlantısı yüzünden fenere gitmese bari.
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İnanılmaz şekilde sözleşme imzalamıyoruz yine. Bu takım en son ne zaman biriyle sözleşme imzaladı hatırlamıyorum bile zaten. Acun bağlantısı yüzünden fenere gitmese bari.
              Trabzonsporun ve Türk futbolunun Ronaldinhosu adam.Yürüyerek oynadığı için yaşının kaç olduğunun bir önemi yok.35 yaşında da olsa yine çıkar oynar.Sözleşme yenilememiz lazım bir an önce.Giderse Trabzonspor çok şey kaybeder.

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İnanılmaz şekilde sözleşme imzalamıyoruz yine. Bu takım en son ne zaman biriyle sözleşme imzaladı hatırlamıyorum bile zaten. Acun bağlantısı yüzünden fenere gitmese bari.
                Gökdeniz ve Tekke’den sonrası aklımda yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                trabzonspor

Yorum

• İstanbul takımları göz kırpıyor tel reise.

(UEFA)

Yorum

• Yine aynı senaryoyu izleyeceğiz sanırım. Bir an önce sözleşme yenilenmeli ya da devre arası satışı için şimdiden söz kesilsin yabancı bir takımla. Aynı filmi yıllardır izlemekten sıkıldık artık...
                    "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• Vakame Trabzon'un evladı. Gitmez bir yere.
                      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Sosa da demiştim Nwakaeme için de aynısını düşünüyorum.İstanbul havada kapacak.
                        Bizim yönetim yine yüzüne gözüne bulaştıracak ve en son sucu Nwakaemeye atacak.
                        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sosa da demiştim Nwakaeme için de aynısını düşünüyorum.İstanbul havada kapacak.
                          Bizim yönetim yine yüzüne gözüne bulaştıracak ve en son sucu Nwakaemeye atacak.
                          Sonu sosa gibi olacaksa İstanbul'da, bir sorun yok
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Alıştığımız şekilde biter bu filmin sonu…
                            "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Aynen öyle alıştırın, sene sonu fenerde muhtemelen
                              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Yaşı geçti artık. Doğru fenere.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim