Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Canı istedi gitti canı istedi geldi,buna yok gidemezsin desen yandı gülüm keten helva ortalığı ayağa kaldırır. Çok merak ediyorum hangi toprak sahada mahalle maçları oynadı memlekette,sakatlansan ne olacak,salgın aldı başını gidiyor en büyük felaket Afrika’da. Test süreciydi,karantinaydı derken Başakşehir maçını unutun haaa birde pozitif çıkarsa beyimiz devreye kadar kepenkleri indirir. Ama çok önemli değil Trabzonspor amatör bir camia olduğu için bunlarda unutulur.
    İho zamanındaki profesyonelliği mumla arıyoruz Ömür... Ah İho başkanım nerdesin nerde !
    Ağasarlı_61

Yorum

• Nijerya da ya da havaalaninda virus kapip gelebilcegini dusundum. Boyle bi sey olsun , skorlara gore baskan kacacak delik arar

Yorum

• son zamanlarda kabız olmuş vücutta hapsolmuş bir necaset intikamı yaratıyordu.
        İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
        İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
        Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• 1 hafta tatilden sonra bu... Büyük sorumsuzluk.

Yorum

• 1 senedir kritik maçların neredeyse hiçbirinde sahada yoktu ve bu benim canımı acayip sıkıyor.

Yorum

• Bu maçta yoksa hangi maçta olacak?
              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
              FIRTINAİHTİLALEFSANE
              we the north

Yorum

• İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu maçta yoksa hangi maçta olacak?
                Ziraat Türkiye kupası Balıkesirspor karşılaması için hazır olacak.

Yorum

• İlk olarak Emre Veli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  1 senedir kritik maçların neredeyse hiçbirinde sahada yoktu ve bu benim canımı acayip sıkıyor.
                  Bunu yazmak için girdim konuya.Doğru hatırlamışım.
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Sosa ile birlikte iyi sattiniz takimi, nefretimsin bundan sonra. Sulalenle tekne turuna cikabilirsin Acin denen pislikle birlikte. Karaktersiz.

Yorum

• Olaya bak. Takımın en yüksek maaş alan oyuncusu kritik maçlar öncesi ülkesine gidip bağırsak enfeksiyonu oluyor. Bunların profesyonelliği para almaya gelince var. Düzenli halısaha oynayan adam yapmaz bunun yaptığı vurdumduymazlığı.

Yorum

• Buna izin veren derhal defolsun gitsin.

Kulüp çiftlik olmuş.

Yorum

• Bu olayda ciddiyetsizlik, başıboşluk en yukarının suçudur.

En çok maaş alan en önemli oyuncunu göz göre göre şu maçta oynatamamak tam olarak bizim en başımıza yakışırdı...
                          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Ne güzel çiftlik değil mi mr. beyin?
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Onurun morali bozuk versiyon 2
                              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Çin katar yok mu taliplisi? Gelecek surat yapacak mac kacircak. Yolla

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X