Ulaş Özdemir'den dinlediğim kadarı ile,
Kendisine yapılan teklifte herhangi bir değişikliğin söz konusu olmayacağı, mevcut teklifin geçerli olduğu menejerine iletilmiş.
Ulaş Özdemir'in deyimi ile, imzalıyorsa imzalasın denmiş menejerine.
Eğer imzalamaz ise konu sezon sonu itibari ile Trabzonspor açısından kapanmış olacaktır dedi.
Dünyanın hiç bir yerinde 32-33 yaşında bir oyuncuya mevcut maaşından daha yüksek bir maaş teklif edilmez. Bu Ronaldo bile olsa-ki Madrid bıraktı, sonrasında gittiği Juve de bıraktı Ronaldo'yu. Wakaeme'nin de mevcut maaşından daha yüksek bir para talep ettiği aşikar. Daha da ileri gideyim, eğer yönetim Waka'ya mevcut maaşından 1 kuruş bile daha yüksek bir bedelle yeni sözleşme yaparsa Trabzonspor'a kötülük yapmış olur.
Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Bu oyuncu simdiye kadar az bir paraya oynadim hakkimi simdi verin pisikolojisiyle harekeket ediyor gibi geldi bana simdiye kadar ne aliyordu bilmiyoruz ancak takimda en fazla parayi almasi normal boyle oyuncular artik zor bulunur son transferinden iyi paralar kazanmak istemesini yadirgamiyorum
En son objek tarafından düzenlendi; 22.04.2022, 18:50.
Bayern münih gibi bir takim lewandoswki gibi bir oyuncuya bile iyilestirme önermiyor, uzun vaadeli sözlesme teklif etmiyor....
üstelik lewandoswkinin performansinda bir düsüs yok
yasi gelmis oyuncuya büyük paralar teklif edilmez, gervinhoya yaptik bu hatayi...
2.5 mio. € bizim icin büyük paralar, zaten gelirimizin 10%
En son hofsaale tarafından düzenlendi; 22.04.2022, 22:23.
Bayern münih gibi bir takim lewandoswki gibi bir oyuncuya bile iyilestirme vermiyor, uzun vaadeli sözlesme teklif etmiyor....
üstelik lewandoswkinin performansinda bir düsüs yok
Nwakaeme>Lewandowski olduğu için olabilir mi acaba?
5 milyon Euro istese. Verin abi diyecek adamlar var.
Imza atacaksa atsin.Atmiyacaksa sezon sonu emekleri icin tesekkür edilmeli.Bizim teklifimiz cok iyi.Daha iyisi varsa yapacak birsey yok.En fazla 1 sezon daha belki scor üretir ama saktliklari artik cok olmaya basladi. Zamani bitmek üzri.
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum