Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• adam.

Yorum

• tabi ki güçlü oyuncu olduğunu yattara gibi değil ancak gene de dikkat etmek lazım bunlara güven olmaz
      İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Wakayeme inanılmaz derecede kuvvetli bir oyuncu.Sakatlık geçmişi de temiz.Ayrıca genel olarak düşük tempoda oynayan bir oyuncu.Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Yorum

• İlk yarı kayıptı. İkinci yarıda bir şeyler yapmaya çalıştı ama son hamlelerde sıkıntı yaşadı. Buna rağmen yine asistini yaptı...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bugün sönük olmasa herhâlde 4'ün de yukarısını, belki da daha erkenden görebilirdik. Her ne olursa olsun, vasat oynadığı maçlarda dahi tabelaya yazdırmaya devâm ediyor. Bunun alışkanlık hâline gelmesi muhteşem.

Yorum

• Neyse böyle maçlarda kötü oyna problem değil,yeterki herkes durduğunda sen devreye gir

Yorum

• papi iyi karşıladı gayet iyiydi.
              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Sturridge gol sevincini ne güzel seyretmiş [emoji16]
                TRABZONSPOR
                iyi ki varsın Eren Bülbül...
                İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Cok formsuz, gecen seneden eser yok, yinede vazgecilecek bir adam degil, ne zaman napacagi belli olmuyor, düsünün simdi gecen seneki Nwakame ve Ömür olsa kanatlarda aerti birde Ekuban, bu takimin hücum gücününün karsisinda kimse duramazdi.
                  No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Diri gözükmüyor, sanki çok yorgun gibi, formsuz.
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Şu aralar kendi standartlarına göre kötü ama diğerleri durduğunda o devreye girecek, inanıyorum.

Yorum

• Düşük tempoda bile istatistik yapmaya devam ediyor
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Geçen sene de geç form tutmuştu, dün maça azıcık girebilseydi erkenden farka giderdik
                          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Kötü falan değil. Parmak embesili 2. yarının başı peşpeşe 2 kontrada topu boş durumdayken atmadı herifi oyundan düşürdü. Yılanın varlığı yeter, sakın ola Waka'yı tartışmaya kalkmayın kendinize yazık ederseniz.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• rakip üçlü oynadığı için bu maç biraz daha içerde oynadı, defansa da gelmedi kovalanacak bir bek olmadığı için, papy'nin topla çıkışları olmasın diye içeride kaldı, yani farklı bir görevle sahadaydı. bolca merkeze yakın pas alışverişi yaptığını gördük.

Yorum

• Performansını yükselt geçen seneki tel reisi izlet bize waka. Seviliyorsun

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim