Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ceyhun Eriş

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Murat Ocak 1,5 yıllığına kiralandı. Bu da sanırım transfer tarihimizde bir ilk.
    Üstat,
    Bir şeyler yazacak kadar sağlığına kavuştuğunu görmek çok güzelmiş.
    Adettendir aramıza dönene hoş geldin demek: Hoş geldin Üstat!

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      (...) Teknik direktörlük o kadar basitleştirildi ki, artık herkes yapabilir bu işi.
      Haklısınız. Ziya Doğan bile yapabildiğine göre...
      Hem de Trabzonspor'un başında...

Yorum

Herkes fikrini söylemekte özgürdür, fakat bazi $eyleri devamli yazmanin ne faydasi var bize, Ziya hocayi bende yeterli görmüyorum, ondan daha iyi bilen arkada$lar varsa yönetime müracaat etsin, takimin ba$ina onlar gecsin, ön liberosuz mu oynatacaksiniz, ön liberolu mu oynatacaksiniz, oynatinda bizde kafayi yemekten kurtaralim. Yok Musampayi niye oynatmiyor, o adam futbolculuk dönemini bitirdi, sirf para icin geldi Trabzona. Oynatsada futbolcu oynayamasa, yerimde oynatilmiyorum diyecek, Marcelinhoyuda her hafta izliyorum, hem hakkindaki yorumlari okuyorum, hemde tv den oynadigi futbolu izliyorum, sanki burada cok daha iyi mi oynuyur? Polanyali kacti suclu Ziya Dogan, yukoslav gereksiz faul yapar suclu yine Ziya Dogan. Cünkü en kolay hedef hoca, teknikdrektörlük o kadar basitle$tirildiki, artik herkes yapabilir bu i$i.

sürekli bize göre yanlış olan şeyeler yapılırsa, biz de sürekli yazarız..
        bu nedir ya.. onu yazma bunu söyleme.
        demokles mi kesildiniz başımıza.
        başlığı kapatalım, sürekli gündeme getirmeyelim.
        sen aksini düşünüyorsan fikrini söylersin. hem de istersen sürekli söylersin.
        ama millete fikrini söyleme demenin manası nedir.
        yanlış görüyorlar tepki gösteriyorlar.
        ne yapalım yanlış olduğunu düşündüğümüz şeyi görüp susalım mı??

t. direktörlük çok basitleşti evet.
        ziya doğan gibi bir adam inadı yüzünden 10 maçta 7 mağlubiyet 2 beraberlik alıyor, hem de trabzonspor gibi bir takımda.. ama hala oturuyor.
        bence de ne kadar basitleşti bu işler.

sanki doğru işler yaptı adam, doğru sonuçlar aldı biz de doğruları eleştiriyoruz..
        En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 02.02.2007, 00:31.

Yorum

• Ya arkadaşlar adam şuan bizim topçumuz ve olumsuz eleştiriler havalarda uçuşuyor,bi sabredin bakalım adam çok iyi topçuda olsa yada olmasada yeni takımında neler yapacagını kimse kestiremez takımımızda ve dünyada bunun örnekleri mevcut.O yüzden her TS lu futbolcuya sahip cıktıgımız gibi Ceyhunada sahip cıkalım zaten bekleneni veremezse 6 ayda burası Trabzon bunuda öğütür bizim taraftarımız ama daha ortada fol yok yumurta yok hatta kümes bile yok fakat olumsuz eleştiriler almış yürümüş bir maçizleyelim bari el insaf...
          Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Trabzonsporu cali$tirmak icin ko$arak gelecek kac hoca sayabilirsiniz bana? Alikemal, Sadi, $.Güne$, Giray hoca, bunlar bizden yeti$en hocalar, hepsini iskartaya cikarmadik mi? Bunlardan cok mu daha iyi biliyoruz biz bu i$i?
            insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ya arkadaşlar adam şuan bizim topçumuz ve olumsuz eleştiriler havalarda uçuşuyor,bi sabredin bakalım adam çok iyi topçuda olsa yada olmasada yeni takımında neler yapacagını kimse kestiremez takımımızda ve dünyada bunun örnekleri mevcut.O yüzden her TS lu futbolcuya sahip cıktıgımız gibi Ceyhunada sahip cıkalım zaten bekleneni veremezse 6 ayda burası Trabzon bunuda öğütür bizim taraftarımız ama daha ortada fol yok yumurta yok hatta kümes bile yok fakat olumsuz eleştiriler almış yürümüş bir maçizleyelim bari el insaf...
              ceyhun kimmiş nasıl oynayacak allah bilir.. muhakkak katkısı da olacaktır. ceyhun geldikten sonra ceyhuna destek elbet vereceğiz.

ama tekrar söylüyorum ;
              biz bu yönetimi ceyhunları alsın diye seçmedik...
              bana verdiği sözleri tutmadığı sürece ne yaparsa yapsın umurumda değil.

fatih i satmadan 2 tane 10m dolarlık adam alacak diye seçildi nuri bey.
              bu sözü vermeseydi o koltuğa o-tu-ra-maz-dı...
              kendini başkan yapan vaadi yalan çıkan bir adama ne denir?
              yalan ki hem de kuyruklu...
              bu saatten sonra ne yaparsa yapsın eleştirilir.
              yalancı çoban hikayesi işte. bundan sonra doğru da söylese inanmaz kimse.
              ben yalancı bir başkan istemiyorum.
              ve son derece haklı olarak sözlerine ve icraatlarına güvenmiyorum.
              sözünü tutmayan adama güvenilmez.

Yorum

Trabzonsporu cali$tirmak icin ko$arak gelecek kac hoca sayabilirsiniz bana? Alikemal, Sadi, $.Güne$, Giray hoca, bunlar bizden yeti$en hocalar, hepsini iskartaya cikarmadik mi? Bunlardan cok mu daha iyi biliyoruz biz bu i$i?
                takımın başına geçecek adamı seçmek benim işim değil. aslında bu yönetimin de işi değil. hocayla birlikte defolsunlar gitsinler.

bassınlar parayı alsınlar ersun yanal ı.
                bari kentin ve takımın kültürüne uygun bir sistemle aptal yerine konmadan oynatılır takım.

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Haklısınız. Ziya Doğan bile yapabildiğine göre...
                  Hem de Trabzonspor'un başında...
                  Size göre Trabzonsporun ba$inda bu kadar basit bir hoca varsa, bizi 4. büyük saymayanlara bo$una kiziyoruz.

Eger yönetimler bizi kücültüyse, onlarida oraya istanbul takimlarinin delegeleri secti herhalde? Ya bizler dogru secim yapamiyoruz, yada sectiklerimiz Trabzonsporu kücültüyor, ve bizlerde her nedense hep i$ i$ten gecdikden sonra bazi $eylerin farkina variyoruz.

Yorum

Size göre Trabzonsporun ba$inda bu kadar basit bir hoca varsa, bizi 4. büyük saymayanlara bo$una kiziyoruz.

Eger yönetimler bizi kücültüyse, onlarida oraya istanbul takimlarinin delegeleri secti herhalde? Ya bizler dogru secim yapamiyoruz, yada sectiklerimiz Trabzonsporu kücültüyor, ve bizlerde her nedense hep i$ i$ten gecdikden sonra bazi $eylerin farkina variyoruz.

bize alenen yalan söylendi.
                    trabzon tarihinde kongrede yalan söyleyen, yapmayacağı işin garantisini veren bir başkan duydun mu?
                    biz aynı seviyeye, aynı izzeti nefse nuri bey de sahiptir dedik.
                    lakin o bize yalan söylemeyi yeğledi.
                    delegelerin suçu bu yalanları gördükten sonra gerekli imzayı toplayıp genel kurula gitmemektir. nuri beyi seçmek değil.

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      takımın başına geçecek adamı seçmek benim işim değil. aslında bu yönetimin de işi değil. hocayla birlikte defolsunlar gitsinler.

bassınlar parayı alsınlar ersun yanal ı.
                      bari kentin ve takımın kültürüne uygun bir sistemle aptal yerine konmadan oynatılır takım.
                      Belki unutmu$ olabilirsiniz, Ersun Yanali ilk Trabzonun ba$ina getirmek isteyen ba$kan Ö. Sümerdir, yanal Trabzona kadar geliyor ve Trabzonun bazi yöneticileri Yanali tehditlerle Trabzondan uzakla$tiriyorlar. Yani kendi kendimize verdigimiz zararlarin bazan farkia varamiyoruz.

Ben ne yönetimi nede hocayi savunmuorum, benim derdim Trabzonspor, sezon bitsin ondan sonra hesap mi soracagiz hoca mi kovacagiz, bu konular o zaman tarti$ilir.

Yorum

sürekli bize göre yanlış olan şeyeler yapılırsa, biz de sürekli yazarız..
                        bu nedir ya.. onu yazma bunu söyleme.
                        demokles mi kesildiniz başımıza.
                        başlığı kapatalım, sürekli gündeme getirmeyelim.
                        sen aksini düşünüyorsan fikrini söylersin. hem de istersen sürekli söylersin.
                        ama millete fikrini söyleme demenin manası nedir.
                        yanlış görüyorlar tepki gösteriyorlar.
                        ne yapalım yanlış olduğunu düşündüğümüz şeyi görüp susalım mı??

t. direktörlük çok basitleşti evet.
                        ziya doğan gibi bir adam inadı yüzünden 10 maçta 7 mağlubiyet 2 beraberlik alıyor, hem de trabzonspor gibi bir takımda.. ama hala oturuyor.
                        bence de ne kadar basitleşti bu işler.

sanki doğru işler yaptı adam, doğru sonuçlar aldı biz de doğruları eleştiriyoruz..
                        Yeter artik ya, adama sölemediginiz laf kalmadi ziya hocaya hergün ziya dogana laf laf laf, yönetime bile bukadar hakaret edilmedi, offffff yeter yaa sanki takimin tek sorumlusu bu adam :-(
                        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

Belki unutmu$ olabilirsiniz, Ersun Yanali ilk Trabzonun ba$ina getirmek isteyen ba$kan Ö. Sümerdir, yanal Trabzona kadar geliyor ve Trabzonun bazi yöneticileri Yanali tehditlerle Trabzondan uzakla$tiriyorlar. Yani kendi kendimize verdigimiz zararlarin bazan farkia varamiyoruz.

Ben ne yönetimi nede hocayi savunmuorum, benim derdim Trabzonspor, sezon bitsin ondan sonra hesap mi soracagiz hoca mi kovacagiz, bu konular o zaman tarti$ilir.
                          birileri ersun yanal ı tehdit ettiyse bunun sorumlusu taraftar değildir....

bazı şeyler sene sonuna bırakılmaz.
                          önümüzdeki sezon için yapılacak işlerin aylar öncesinden planlanması, araştırılması gerekir.
                          bizi şu an yönetenler gibi olur yoksa.
                          sene sonuna kadar planlamalarını yapmadılar. vahid hocanın yerine getirecek adamla anlaşmadılar. alınacak gidecek futbolcuları belirlemediler.
                          sene başında aldık boyumuzun ölçüsünü.
                          şimdi bu plansızlık programsızlık sonucu ortaya çıkan rezillik temizlenmeye çalışılıyor. aynısının yeni gelen tarafından da yapılmaması için bu yönetime yapıldığı gibi gerekli zaman yeni gelecek olanlara da verilmelidir.
                          transfer döneminin ortasında kongre mi olur?
                          yeni gelen adam ne zaman plan program yapacak ..?

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yeter artik ya, adama sölemediginiz laf kalmadi ziya hocaya hergün ziya dogana laf laf laf, yönetime bile bukadar hakaret edilmedi, offffff yeter yaa sanki takimin tek sorumlusu bu adam :-(
                            yönetime alenen yalancı diyorum daha ne diyeceğim...
                            ziya doğana söylediğimin kat be kat fazlasını söylüyorum. söylenmediği senin hüsnü kuruntun.

Yorum

bize alenen yalan söylendi.
                              trabzon tarihinde kongrede yalan söyleyen, yapmayacağı işin garantisini veren bir başkan duydun mu?
                              biz aynı seviyeye, aynı izzeti nefse nuri bey de sahiptir dedik.
                              lakin o bize yalan söylemeyi yeğledi.
                              delegelerin suçu bu yalanları gördükten sonra gerekli imzayı toplayıp genel kurula gitmemektir. nuri beyi seçmek değil.
                              Evet bunlarin hepsi dogru, fakat $u anda yapilacak bir $ey var mi? Bende oy kullandim, Özkan Sümere verdim oyumu. Bunlari ele$tirmeyede kar$i deyilim, takima bir zarar gelmesinde kim ele$tirirse ele$tirsin.

Yorum

yönetime alenen yalancı diyorum daha ne diyeceğim...
                                ziya doğana söylediğimin kat be kat fazlasını söylüyorum. söylenmediği senin hüsnü kuruntun.
                                Iyi senin dedigin olsun, ben artik sezon sonuna kadar bu tartismalara girmemeye calisacagim.
                                Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim