Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ceyhun Eriş

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ofli olta atali bir balik tuttI tebrik etmek gerekir
    14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• Herhalde Murat Ocak'ı gönderecek Ziya, sizde.Adam belki sol bek ama aynı zamanda ileriye çıkıp çalım atıyor.Yasak kardeşim yasak kaleyi düşünmek.Hala çözemediniz mi?
      En son Selman tarafından düzenlendi; 31.01.2007, 01:34.

Yorum

• şuana kadar bu kadar tartışılan transfer ben bir f.akyel hatırlıyorum. bununda sonu onun gibi olacak. tabi bizimde sonumuz aynı olacak birbirimize düşücez. cezalar havalarda uçuşacak. biraz felaket tellallığı gibi oldu ama eminim böyle olacak...
        Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• eger takıma uyum saglarsa bence çok isabetli bir transfer... haaaaaaaaa tabii ki hazret faktörü var ... sag bek oynatır mı acaba .? sezon başı şampiyon olacagız dedik şu halimize bakınız

Yorum

• bu zamana kadar yapılan her transferde takımı iyiye götüreceği inancı bende hasıl olduğu için her zaman hayırlısı dedim ama şimdi takımın durumu ortada artık dibe vurduk şimdi her maçı kazansak ligi 3 bitiririz matematikten başka kimse bizim şampiyonlar ligi ihtimalimize ihtimal dahi vermezken sürekli transfer yapıp bu transferlerle takımın sıradanlaştırılmasına kızıyorum yani şimdi ceyhun geldi ne oldu olan şu ali+murat+para+bidaha para yani yaklaşık hesap 3 milyon euro yani bir Allahın kulu bu adam bu para edermi onu söylesin ikincisi bu adam oynatılması bir dert o zaman kim kesilecek eksik olmayan bir mevkiye transfer hemde 30 yaşında ve ciddi bir fiyata üçüncü olarak takım bu sene geleceğe yatırım yapmalıydı nasıl milan bulunduysa bu senede gençler taranıp birileri alınabilirdi hakeza brezilya seferinden tarananlarda vardı kolaya kaçılmıştır futbolunun son transferlerini yapacak olanlara yönelinmiştir bu hayati hatadır iki sene sonra tekar takımı yenilemek zorunda kalacağız ve elimizde bir kaç pimi çekilmiş el bombası olduğundan kimseyle el sıkışamayacağız ve bedelsiz bır bir fırlat gitsin diyeceğiz yabancıları nasıl göndermek için uğraştıysak djokaj geçen sene eller bunlarda öyle olacak yani şampiyon olmak istiyorsak bunu kaliteli yerlilerle yapabiliriz 10 takım değiştirmiş ceyhunla değil.zaten takımda yıldız say deyince aklıma hep yıldız arayan göğe baksın esprisi geliyor bizde durum aynıdır tolunay hami ünal ogün abdullah osman cengiz bizdeyken milli takıma çağırılıyordular şimdi kim var yedek olarak gökdeniz ve hüseyin artık küçülmek değil kalkmak dirilmek isteyen trabzonu tekrar tekrar uyuşturuyoruz benim derdim sıradanlaşmak bunu ifade ederken belki sığlaşıyorum ama derin konuşmayı beceremiyorum.taktiği olmayan ziya hoca ya herkes yazdı mantalite yanlış taktik yok dedi elde var sıfır kaliteli yabancı alınsın özellikle kaleci dendi takım tolgaya kaldı ve kaliteli yabancılar ya satıldı ya gönderildi yada küstürldü şimdi birleri ceyhunla sevin diyor bana ben buna kızıyorum ben trabzonsporluyum sıradan takım tutmuyorum ben istanbula kök söktüren bir takımı tutuyorum ama sadece ibb den direk oynuyan oyuncu alabildik bejekeden kovulan lanetlenen cağdaşı bonservisle aldık bize yapmadığı saygısızlık kalmayan erdinç geri getirildi yani iyi futbolcu çok yani caner dedik nuri dedik cafercan dedik gökhan ünal dedik emre belezoğlu dedik olan ne bunları alamazmışız o zaman 30 luk futbolcu alalım şimdi biz canere vaktinde 3 milyon eur versek satmazlarmı ama biz ceyhuna veriyoruz aynen geysenin gençlerine büyük paralar teklif etsek gelmezlermi yok 3 ay sonra bedavaya alınacak aymana milyon dolar bonservis veriyoruz bizde para çok muş onu bu sayede öğrendik.yani yönetim ceyhunu alarak bize bir uyku hapı daha verdi ama beni bir hap uyutmaya yetmiyor kutuyla almam lazım
            sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• En azindan bundan sonra takim kaleye sut atar sanirim...

Yorum

• hami gitti gideli fileler sapasağlam.
                ceyhun hami olamaz ama fileleri baya yıpratır.
                Özkan SÜMER

Yorum

• Valla ben kararsızım. Bekleyip görelim bakalım neler olacak...
                  Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                  Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                  - Eomer -

Yorum

• İlk olarak durito tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    En azindan bundan sonra takim kaleye sut atar sanirim...
                    şut çektirmez ziya manteliteye ters bikere

yukarda mehmet in sözü
                    unutmayınki butakımın başında ziyaa var.
                    Benim yaradılışımda fevkalade olan bir şey varsa,TÜRK olarak dünyaya gelmemdir....Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• ziya yine 2 hafta ertelemiş.O da ii sallamaya başladı.2. yarı türkiyeyi bi dahaki sezondada avrupayı sallayacak ya.İii sallıyor
                      Özkan SÜMER

Yorum

• Ceyhun şuanda doğru transfermi acaba..
                        Sıradan takımlara döndük fbnın zamanında kovduğu adam Ceyhun ama yinede takımımızdaki şuanki futbolcuların çoğundan iyi
                        Kaldıki Ceyhun iyi oynamaya başlarsa - Ziya Doğan takımdan onuda keser .. Herzaman Yattara ' ya yaptığı gibi..
                        Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• işte bir yönetim klasiği daha. Ulan bu oyuncu daha yeni gelmedi mi bu takıma ne alıp veremedikleri var üstelik fenerin elinden kaptığımız (hala gülüyorum ya) oyuncu sen git ver ankaragücüne ayıptır ya yönetim biraz insafa gelmurat o cağı geçtik ali gibi süper belki de türkiye de yaşıtlarında en parlak geleceği olan oyuncudan ne istedin amacınız neydi. Bem daha bişey diyemicem bu yönetime. Artık transferlere de bişe demicem. Zaten oyuncularına gönül vermedim vermemde ben trabzonspor'a aşığım istediği transferleri yapsınlar yeterki Trabzonsporum başarılı olsun başka bişe demiyorum
                          Barış Memiş - İbrahima Yattara yeni ikili...

Yorum

• Bizi biz yapan değerler denildi mi artık masal gibi geliyor herkese. Hatta bir çoğumuz gülmeye bile başlıyordur 'hade len' diye. Yerlilerin en kralını biz çıkarırıdık zamanında şansımız yabancıdan yana tutmazdı. Şimdi ise önümüze gelene saldırmaya başladık can havliyle. Ne yerlisi kaldı ne yabancısı. Bu zihniyetle nereye kadar gideceğiz bakalım. Herneyse...

Ceyhun hayırlı olsun demekten başka çare yok. Umarım başarılı olur olmasına da daha ilk mikrofon uzatılır uzatılmaz Avrupa aşkının depreşmesi düşünelisi bir durum. Sanki bize bir lütufmuş gibi hazretleri. Neydin ki ne oldun! Adam daha nereye geldiğinin farkında değil. Herneyse...

Ziya DOĞAN'ın en çok istediği adamlardan biriydi. En çok şaşırdığım yönetimimizin hocanın her istediğini alması oldu. Yaptıkları doğrudur bence fakat klavuzumuz karga buna kafalar basmıyor işte.

Umut

Gökdeniz Ceyhun Yattara

Ayman Hüseyin

Çağdaş Risp Milan Musa

Jefferson

İşte Ziya DOĞAN'ın muhtemel kadrosu. Burdan değiştirse oynasa bir Musa'yla birde Çağdaş'la oynar. Musampa'nın üzerine soğuk bir bardak su içelim. Bu adam bu kadroya Musampa'yı hayatta sokmaz. Mentalitesi, zihniyeti, saçları, kilosu, anlayışı her birşeyi eksik çünkü. Musampa'nın ruhuna El Fatiha...
                            En son My tarafından düzenlendi; 31.01.2007, 04:07.
                            "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Umarım bu transfer takım için hayırlı olur. Tabii bende herkes gibi Murat'ın kiralanmasını anlayamıyorum...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Son Kayseri Maçımız da gördük. Trabzonspor futbol oynamayı unutmuş.
                                Orta saha da takımı yönlendirecek Lider oyuncu yada Topu ayağında iyi saklayıp adam kaçırıp olumlu ve isabetli paslar yapacak futbolcu yok.
                                Marcelinho'nun bu özellği vardı bence Ama Ziya Doğan bundan faydalanamadı.
                                Sanırım şimdi Ziya Doğan Orta saha ya beyin ve lider oyuncusunu buldu kendi
                                isteğine göre.. Bekleyelim görelim. Bazı arkadaşlar Ziya Hoca'ya haksızlık ediyor. Bence gereksiz. Eleştirilmesi gereken varsa kulübü yöneten yönetim.
                                Çünkü takımın iskelet oyuncularını satan onlar. Bu takım şu anda derme çatma yani toplama oyunculardan kurulu olunca bu takımdan ne beklenirki? Ligden düşmesek buna sevinelim. Ziya Doğan değil yönetim eksiktir.
                                Hatırlayalım 2 sene önce Ziya Hoca dönemin de Türkye'nin en iyi futbol oynayan takımıydık. Ben inanıyorum yine böyle güzel ve ezici futbol oynayan Trabzonspor'u göreceğiz. Tabiki birileri Trabzonspor'u ligden düşürmeyi kafasına koymamışsa aklıma böyle şeylerde gelmiyor değil. Çünkü Trabzonspor üzerine ne dümenler çevriliyor ne oyunlar oynanıyor. Adı üzerinde hep söylerim.
                                Oy Trabzon Trabzon için kaynayi kazan bana göre.

Neyse biz gene bekleme ve umud moduna alalım kendimizi.
                                Tekrardan Ceyhun için hayırlı olsun diyorum. İnşallah orta sahaya bir hareket bereket katar. Ziya Hoca bakalım haklımı çıkacak.
                                hobisi amatör fotoğrafçılık >>
                                .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim