Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ceyhun Eriş

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adettendir,

Gelene hoş geldin demek ve iyi temennilerde bulunmak. Adet yerini bulsun: Hoş geldin Ceyhun, sen de hoş geldin.

Gidene yolun açık olsun demek de adettendir. Adet yerini bulsun: Güle güle Murat Ocak, yolun açık olsun!

Adettendir, haddini aşana "PES" demek. Adet yerini bulsun: PES artık! Plansızlığın, programsızlığın tavan yaptığı kulübü bugünkü haline getirenlere. PES!

Gelen ağam, giden paşam..... Yaşasın yeni maraton kültürü!
    Trabzonsporlu olmak...
    Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Merak etmeyin Yattara'yı durdurmak hiç de zor değil. En fazla bir devre etkili olabiliyor. Geri kalan sürede kendisini Ziya Doğan sahadan siliyor. "Dünyada geçemeyeceğim futbolcu yok" diyordu. Keşke aynı şey hocalar için de geçerli olsa.
      biliyorum bu konuyu tartışma yeri bura değil ama yattara izlediğim kadarıyla şu an sadece en fazla 60 dakkika etkili olabiliyor
      [ille d' 7]

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Adettendir,

Gelene hoş geldin demek ve iyi temennilerde bulunmak. Adet yerini bulsun: Hoş geldin Ceyhun, sen de hoş geldin.

Gidene yolun açık olsun demek de adettendir. Adet yerini bulsun: Güle güle Murat Ocak, yolun açık olsun!
        karıştırdım sanırım dinlediğim haberlerde murat ocağın sezon sonuna kadar verildiğini söylüyordu ama senin yazına bakılırsa satıldı yanlışmıyım....
        [ille d' 7]

Yorum

• İlk olarak units tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          karıştırdım sanırım dinlediğim haberlerde murat ocağın sezon sonuna kadar verildiğini söylüyordu ama senin yazına bakılırsa satıldı yanlışmıyım....
          Yok satilmadi, sadece sezon sonuna kadar kiralandi.
          Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• Murat Ocak 1,5 yıllığına kiralandı. Bu da sanırım transfer tarihimizde bir ilk.
            Trabzonsporlu olmak...
            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• bazı çevreler ceyhun un Ünal Karamanın yerini alabileceğini yazmış,
              ceyhun iyi bir futbolcu olabilir ama, gerek sergileyeceği performans, gerekse futbol ahlaki ile Ünal Karaman ile karşılaştırılacak seviyeye geleceğini sanmıyorum.
              Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
              Sadri ŞENER

Yorum

• İlk olarak pendik_tsli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşlar kimse bana kızmasın felaket tellallığı yapmak istemiyorum karamsar biride değilim kimseye garezim yok (off tamam neyse) ama ceyhun un bize faydası olacağını pek sanmıyorum neden dicek olursanız ceyhun akıllı olsaydı samsumdan konyadan ankaragücünden en önemliside galatasarydan kovulmazdı (gerçekten öyle oldu kovuldu gitmedi) düşünün galatasaray neden göndersin ceyhun gibi bi oyuncuyu demekki var bişiler üstelik 9 takım değiştirmiş 30 yaşında bi topcu yani ortalama 1.5 sene oynamış bi takımda bakalım bizde ne kadar oynucak ama yinede hayırlı uğurlu olsun inşallah başarılı olur takıma fayda sağlar bizimde yüzümüz güler kalın salıcakla
                ortalaması 1.5 yıl demişin...bizle anlaşması da öyle...1.5 yıllık...
                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

Adettendir, haddini aşana "PES" demek. Adet yerini bulsun: PES artık! Plansızlığın, programsızlığın tavan yaptığı kulübü bugünkü haline getirenlere. PES!

Gelen ağam, giden paşam..... Yaşasın yeni maraton kültürü!
                  pes haklisin
                  ama 1. sirada suc bütün trabzonsporlularin aynen 22 yildir sampiyon olamamaligimidada ve bunu göremedikden sonra saaten sampiyon olamiyacagiz
                  İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Murat Ocak 1,5 yıllığına kiralandı. Bu da sanırım transfer tarihimizde bir ilk.
                  benim bildigimde sezon sonuna kadar bayagada eminim
                  ahanda kaynak http://www.trabzonspor.org.tr/manset...&HaberID=35599

ve ne ünali ünalin pabucu bilen olamaz
                  En son selcuk tarafından düzenlendi; 01.02.2007, 23:41.
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Murat Ocak 1,5 yıllığına kiralandı. Bu da sanırım transfer tarihimizde bir ilk.
                    Abi sanırım 1 hafta önce Feridun da 1.5 yıllığına Samsunspor'a kiralandı.. 1.5 yıllığına kiralamak yeni moda oldu olacak 3 yıllık kiralık verselerdi
                    Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• murat ocak sadece yarım sezonluğuna kiralandı...karıştırmasak tam süper olacak...seneye bizde Murat...eminim ve son kararım...

Yorum

• evet aynen öyle son sayfaya kaynakda yazdim
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          murat ocak sadece yarım sezonluğuna kiralandı...karıştırmasak tam süper olacak...seneye bizde Murat...eminim ve son kararım...
                          Hocam iyi eminsin de sitelerdeki haberlerin neredeyse tümünde 1.5 yıllığına verilidiği yazıyor.. Neyse artık

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Ferdinand tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hocam iyi eminsin de sitelerdeki haberlerin neredeyse tümünde 1.5 yıllığına verilidiği yazıyor.. Neyse artık
                            sitelerdeki bilgiler yanlış sevgili Ferdinand...Futbol federasyonunun sayfasında oyuncu sözleşmelerinin detayları var...oradan görebilirsiniz...yukarda selçuk linkini verdi zaten bir önceki sayfada...

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sitelerdeki bilgiler yanlış sevgili Ferdinand...Futbol federasyonunun sayfasında oyuncu sözleşmfaelerinin detayları var...oradan görebilirsiniz...yukarda selçuk linkini verdi zaten bir önceki sayfada...
                              Bilgilendirdiğin için sağol hocam bakmamışım kusura bakma sitelere bakıp sallıyorum ben de işte
                              En son Erkin tarafından düzenlendi; 02.02.2007, 00:12.

Yorum

• Herkes fikrini söylemekte özgürdür, fakat bazi $eyleri devamli yazmanin ne faydasi var bize, Ziya hocayi bende yeterli görmüyorum, ondan daha iyi bilen arkada$lar varsa yönetime müracaat etsin, takimin ba$ina onlar gecsin, ön liberosuz mu oynatacaksiniz, ön liberolu mu oynatacaksiniz, oynatinda bizde kafayi yemekten kurtaralim. Yok Musampayi niye oynatmiyor, o adam futbolculuk dönemini bitirdi, sirf para icin geldi Trabzona. Oynatsada futbolcu oynayamasa, yerimde oynatilmiyorum diyecek, Marcelinhoyuda her hafta izliyorum, hem hakkindaki yorumlari okuyorum, hemde tv den oynadigi futbolu izliyorum, sanki burada cok daha iyi mi oynuyur? Polanyali kacti suclu Ziya Dogan, yukoslav gereksiz faul yapar suclu yine Ziya Dogan. Cünkü en kolay hedef hoca, teknikdrektörlük o kadar basitle$tirildiki, artik herkes yapabilir bu i$i.
                                En son salihismet tarafından düzenlendi; 02.02.2007, 00:16.
                                insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim