Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ceyhun Eriş

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• -1461 TRABZON-

Yorum

• Takımımız için inşallah faydalı olur! Hadi bakalım inşallah bişiler yapabilecek! buarada bu futbolcuyu bi başka futbolcuya benzetiyorum ama. bana katılan var mı acaba?
      Bir bordon var bir de mavin
      Sevgin ömrünü yedi senelerin...

Yorum

• ziya yine ceyhunu sol kanat oynatir marce gibi merak ediyorun nerde kullanacak tatmam güzel transfer ama iyide bir yabanci golcü alamliydilar

Yorum

• İlk olarak guci_29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Takımımız için inşallah faydalı olur! Hadi bakalım inşallah bişiler yapabilecek! buarada bu futbolcuyu bi başka futbolcuya benzetiyorum ama. bana katılan var mı acaba?
          sankim bole hakan şükür tipi var yüz hatları karalığı filan

Bazen Sevinç Bazen Keder
          YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• yararlı olur olur..bana öyle geliyo inaşallah da olur.
            sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

• hoşgeldin inşallah başarılı olursun
              SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
              CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• inşallah hayırlı olur.katkı sağlıyacağına inanıyorum.inşallah başarılı olur
                inadına TRABZON
                ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• İlk olarak UFUKHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ziya yine ceyhunu sol kanat oynatir marce gibi merak ediyorun nerde kullanacak tatmam güzel transfer ama iyide bir yabanci golcü alamliydilar
                  Adım kadar eminim, Hüseyin ve Ayman'la birlikte 3. ön libero olarak oynayacağından...

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Adım kadar eminim, Hüseyin ve Ayman'la birlikte 3. ön libero olarak oynayacağından...
                    Yok daha neler Ne yani Ceyhun adam kovalayıp top kapacak sonra da bu topları ileriye mi taşıyacak?

Eğer yapmazsa da Ziya ona Elma'mı diycek?Hem adam kovalayıp hem de alınış sebebi olan topu ileriye taşıma görevini yapabileceğini zannetmiyorum.

Yorum

• hayırlı olsun diyelim bakalım,ligin yıllanmıs ve kesfedilmemis! yıldızlarını! bir bir kadroya katıyoruz.
                      bu arada klasik "hocanın arkasındayız" lafının hakkını verdi yonetim,ziya kimi istediyse aldılar ne hikmetse.herkesin biran once gitsin diye dua ettigi adama sadece yonetim inanıyor demekki.tencere kapaga tam uydu galiba.

Yorum

• vallaha bu transfere bir akyel , cagdas yada kürsat transferi kadar sevine bildim cünkü bence bu adamda ts in formasini haketmeyen topculardan olduguna inaniyorum .
                        ama herzamanki gibin o formayi tasiyan bir oyuncuya sonsuz saygim olacaktir
                        allahima sükürler olsun 10 numarali forma sahipli
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ceyhun ve önlibero.Yok bu kadarı Ziyayı da aşar
                          keyif adamı ..

Yorum

• arkadaşlar kimse bana kızmasın felaket tellallığı yapmak istemiyorum karamsar biride değilim kimseye garezim yok (off tamam neyse) ama ceyhun un bize faydası olacağını pek sanmıyorum neden dicek olursanız ceyhun akıllı olsaydı samsumdan konyadan ankaragücünden en önemliside galatasarydan kovulmazdı (gerçekten öyle oldu kovuldu gitmedi) düşünün galatasaray neden göndersin ceyhun gibi bi oyuncuyu demekki var bişiler üstelik 9 takım değiştirmiş 30 yaşında bi topcu yani ortalama 1.5 sene oynamış bi takımda bakalım bizde ne kadar oynucak ama yinede hayırlı uğurlu olsun inşallah başarılı olur takıma fayda sağlar bizimde yüzümüz güler kalın salıcakla

Yorum

• ve birşeyi düzeltmek istiyorum ankaragücünden kovulmadı biz istedik aldık

Yorum

• bence yerinde transfer ceyhunun topculuğuna lafım yok ama kişi lik olarak çok eleştirildi nakaragücüne gittikten sonra kendini bayağı düzelttiği söyleniyo inşallah uyum sağlarlarsa büyük katkısi olur

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim