Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ceyhun Eriş
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Takımımız için inşallah faydalı olur! Hadi bakalım inşallah bişiler yapabilecek! buarada bu futbolcuyu bi başka futbolcuya benzetiyorum ama. bana katılan var mı acaba?Bir bordon var bir de mavin
Sevgin ömrünü yedi senelerin...
❁
Yorum
-
sankim bole hakan şükür tipi varİlk olarak guci_29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımımız için inşallah faydalı olur! Hadi bakalım inşallah bişiler yapabilecek! buarada bu futbolcuyu bi başka futbolcuya benzetiyorum ama. bana katılan var mı acaba?
yüz hatları karalığı filan
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
-
Adım kadar eminim, Hüseyin ve Ayman'la birlikte 3. ön libero olarak oynayacağından...İlk olarak UFUKHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleziya yine ceyhunu sol kanat oynatir marce gibi merak ediyorun nerde kullanacak tatmam güzel transfer ama iyide bir yabanci golcü alamliydilar
Yorum
-
Yok daha nelerİlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdım kadar eminim, Hüseyin ve Ayman'la birlikte 3. ön libero olarak oynayacağından...
Ne yani Ceyhun adam kovalayıp top kapacak sonra da bu topları ileriye mi taşıyacak?
Eğer yapmazsa da Ziya ona Elma'mı diycek?Hem adam kovalayıp hem de alınış sebebi olan topu ileriye taşıma görevini yapabileceğini zannetmiyorum.
Yorum
-
hayırlı olsun diyelim bakalım,ligin yıllanmıs ve kesfedilmemis! yıldızlarını! bir bir kadroya katıyoruz.
bu arada klasik "hocanın arkasındayız" lafının hakkını verdi yonetim,ziya kimi istediyse aldılar ne hikmetse.herkesin biran once gitsin diye dua ettigi adama sadece yonetim inanıyor demekki.tencere kapaga tam uydu galiba.
Yorum
-
vallaha bu transfere bir akyel , cagdas yada kürsat transferi kadar sevine bildim cünkü bence bu adamda ts in formasini haketmeyen topculardan olduguna inaniyorum .
ama herzamanki gibin o formayi tasiyan bir oyuncuya sonsuz saygim olacaktir
allahima sükürler olsun 10 numarali forma sahipli"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Ceyhun ve önlibero.Yok bu kadarı Ziyayı da aşarİlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdım kadar eminim, Hüseyin ve Ayman'la birlikte 3. ön libero olarak oynayacağından...
keyif adamı ..
Yorum
-
arkadaşlar kimse bana kızmasın felaket tellallığı yapmak istemiyorum karamsar biride değilim kimseye garezim yok (off tamam neyse) ama ceyhun un bize faydası olacağını pek sanmıyorum neden dicek olursanız ceyhun akıllı olsaydı samsumdan konyadan ankaragücünden en önemliside galatasarydan kovulmazdı (gerçekten öyle oldu kovuldu gitmedi) düşünün galatasaray neden göndersin ceyhun gibi bi oyuncuyu demekki var bişiler üstelik 9 takım değiştirmiş 30 yaşında bi topcu yani ortalama 1.5 sene oynamış bi takımda bakalım bizde ne kadar oynucak ama yinede hayırlı uğurlu olsun inşallah başarılı olur takıma fayda sağlar bizimde yüzümüz güler kalın salıcakla
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum