Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ceyhun Eriş

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evet bunlarin hepsi dogru, fakat $u anda yapilacak bir $ey var mi? Bende oy kullandim, Özkan Sümere verdim oyumu. Bunlari ele$tirmeyede kar$i deyilim, takima bir zarar gelmesinde kim ele$tirirse ele$tirsin.
    takıma gelecek ne zarar kaldı allah aşkına. bir sonraki zararda küme düşeceğiz.
    ve bu zararı vermesi en kuvvetle muhtemel fail de bu yönetim ve hoca.
    zarar görmekten ziyan olmuş takım bunlar yüzünden.. az daha otururlarsa bakalım başımıza ne iş gelecek.

Yorum

• Bu yönetim Trabzon tarihinin en fazla oyunu aldi, ve secildi, BMN de Z. Dogan icin anket yapildi % 85 t.d olmasi istendi, eger bbazi $eyler dogru gitmiyorsa, bunlari isteyenlerin hic mi sucu yok. Secici olarak biz yanli$lik yaptik, e $imdide diyoruz ki hayir biz sizi istemiyoruz, siz gidin ba$kalari gelsin, zaten o ba$kalarini biz 23 senedir hep ariyoruz.
      insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• iki de bir ziya dogan istifa diyenleri anlamakta zorluk cekiyorum.zaten kim gelirse gelsin 7 mac sonra defol git diye nagralar atacaklar.17-18 yasinda birisi bile kalkip trabzonspor teknik direktörüne lan diye baslayip bi sürü küfür yagdiyor.iyice sapitiyoruz.sene sonuna kadar beklenmeli bi kere ondan sonra düsünülür biseyler.bi kere ziya dogan gitse kim getirelecek 85% anketle. türkiyede yerli olarak diger hocalar dahami iyi olacak sanki.tüm hocalar yetersiz diye kovuldu tek yönetim kaldi birde bu tip yönetimleri secen taraftarlar yerinde sayiyor.takim eriyor biz kavga ediyoruz.takimi basariya getiren insanlari yiyip bitiriyoruz yine kavga ediyoruz.yabanci hoca gelse türkiye sartlarini özelliklede trabzon sartlarini kavrayamadigi icin yeterli görmüyoruz.bu isi cikmaza biz sokuyoruz.sanki tüm teknik direktörler yeteneksiz bir tek biz futboldan anliyoruz...

neyse insallah ceyhun basarili olur.bu kadar laftan sonra onun hakkinda acilan basligada onunla ilgili biseyler yazalim
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

Bu yönetim Trabzon tarihinin en fazla oyunu aldi, ve secildi, BMN de Z. Dogan icin anket yapildi % 85 t.d olmasi istendi, eger bbazi $eyler dogru gitmiyorsa, bunlari isteyenlerin hic mi sucu yok. Secici olarak biz yanli$lik yaptik, e $imdide diyoruz ki hayir biz sizi istemiyoruz, siz gidin ba$kalari gelsin, zaten o ba$kalarini biz 23 senedir hep ariyoruz.

yönetimin seçilme sebebini söyledim zaten.
          eğer çok net şekilde yıldızları yollamadan 2 tane 10m dolar değerinde iki dünya yıldızı yalan vaadi olmasaydı seçilemezdi. yanına stad falan 1-2 yalan daha ekledi...

ziya doğan meselesi ise tamamen lazaroninin ürünü..
          çok büyük hoca getireceğini vaad eden yalancılar ekibi başımıza çorap örüp de lazaroni yi getirince ve sonucu da facia olunca bu yöne eğildi herkes. ben de dahil.
          çünkü yönetimin seçimine güvenmiyordum. ve ziya doğanı en azından önceden tanıdığımızı düşünüyordum. yönetimin seçeceği yeni bi balona daha tahammülüm yoktu.
          lakin ziya doğan ın geçmişteki başarısını biz demek ki yanlış anlamışız...
          fatih tekke gerçekten çok büyük bir futbolcu.. fatih tekke nin futbolcu özelliklerinin yanında liderliği olmasaydı demek ki o sene o kadroya rağmen yamuk bir anlayış izleyecektik.
          bu benim görüşüm değil. ziya doğan ın tercihleri ile bize ispatladığı.
          o dönemde 3 lü ön liberolar falan görmedik biz. beklerin defansa çakıldığına şahit olmadık vs.vs....
          demek ki buna rağmen o takımbaşarılı oldu.. cidden çok büyük camiayız....

ziya doğan a olan tek itirazım takımı yarı yolda bırakıp gitmesiydi... ama gene de yeni başlamış sezonda başka şansımız yoktu....

ortada görünen gerçek bu takımın ne kadar kötü olursa olsun ilk 5 ten aşağı düşmeyecek kalitesi olduğudur.
          bunu 14. yapan bi adamın hocaığından şüphe ederim..
          buna ek katkı da lazaroniden....
          yönetim en büyük günahkar bu konuda onu saymıyorum bile.

şimdi mesele ziya ve yönetim giderse takıma ne yönde etki eder.
          negatif etki edeceğine inansam istifa etsiner demem zaten.
          ama bu takımı hocasız bırakalım, başında sadece bi antrenör ve kondüsyoner olsun gene 14. ol-maz...
          yönetime lafım yok zaten.
          ortada bi yönetim olduğuna falan inanmıyorum. ben yalancılara inanmam.

Yorum

• $u ön liberoyu icat eden adami yakalarsam, onun ....... bizm ba$imizida belaya soktu adam, $imdi Ziya Doganin oynattigi ön liberolari sayamiyoruz, 3 mü 5 mi, bizimde kafamiz kari$ti? Bir gün maci izlemeyi birakip, sirf ön libero sayacagim.
            insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• trabzonspor u sevdiğinizden hiçbir şüphem yok...
              aynı aşkı 7 yaşında düzcede yaşarken, etrafımdaki herkes bana bir istanbul küçüğünü tutmamı telkin ederken,trt de gördüğüm puan cetvelinde yeni söktüğüm okumam ile trabzon yazısını gördüğüm(3. sıradaydı) ve aileme kızdığım andan beri ben de duyuyorum.
              söylediklerimiz ters de olsa eminimki hepimizin asıl kalbini parçalayan takımın başarısızlığı, tepkisi de tepkisizliği de başarının gelmesi için.
              en azından bunu bilelim.. ne dersek diyelim hepimiz trabzonspor aşığıyız...
              başarısızlığından ne maddi ne manevi bir menfaatimiz yok....

Yorum

• Afganistandan sesleniyorum artık akıl kalmadı yönetim yeter defol git! askerlik bi yandan siz bi yandan yeter be biz ne zaman güleceğiz güldürün şu yüzümüzü!!!

Yorum

• İlk olarak ShadoW tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Afganistandan sesleniyorum artık akıl kalmadı yönetim yeter defol git! askerlik bi yandan siz bi yandan yeter be biz ne zaman güleceğiz güldürün şu yüzümüzü!!!
                  Kardeşim Allah sabır versin sizlere işiniz zor, ama merak etme Trabzonspor son maçlarda umut verdi bizlere, tabi takımda bazı şeyler değişirse çok daha iyi olur bunların neler olduğunu hepimiz biliyoruz zaten...

Yorum

• bizim takımda binbir gece masalına döndü bir 10 m bin dolardır gidiyor bırakalım artık bu lafları 10 m dolar verseniz ne aymanı görebilirdiniz ne rispi nede ceyhunu aymanda risp te ceyhun da avrupa da olsa 10 m dolara alınacak topçular takıma fayda sağlayacak transfer önemli yıldız lafını bir kenara bırakalım trabzonda yıldız kayar...
                    UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Bence takıma çok büyük katkı sağlayacak hayırlı olsun..

Yorum

• hayırlı olsun diyelim
                        Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

Size göre Trabzonsporun başında bu kadar basit bir hoca varsa, bizi 4. büyük saymayanlara boşuna kızıyoruz.
                          Ve cevap veriyorum:
                          Boşuna kızmıyoruz. Trabzonspor'un dünyaya mal olmuş misyonunu kabul etmiyorlar o yüzden kızıyorum. Yönetim ve takımın başına getirdikleri Ziya Doğan'da olnlardan. Söylemleriyle değilse bile eylemleriyle.
                          İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Eğer yönetimler bizi küçültüyse, onları da oraya İstanbul takımlarınin delegeleri secti herhalde?
                          Hayır onlar seçmedi. Bunu siz de biliyorsunuz. İki tane yıpranmış adamın karşısına denenmemiş ve çok şeyler vaad eden bir alternatif olarak çıktıkları için seçildiler. Kalabalıkların ruh halini bilmez misiniz? Duymak istedikleri tatlı yalanları söyleyenlere perestij ederler. Bunu isterseniz biraz daha genelleştirip Türkiye'de seçimle gelen yönetimler ve onlara oy verenlerin yaşadıkları hayal kırıklıklarını gözden geçirelim. Şairin dediği gibi:"Ümide sevgiye bir öyle ihtiyaç var ki,/Yüzüncü kez dahi aldatsalar da aldanırız." Üzgünüm, kalabalıkların ruh hali böyle. Kurtarıcıya ihtitaç duyuyorlar. Sonra o kurtarıcıdan kendilerini kurtaracak başka bir kurtarıcıya. Altrenatif üretme mümkün olmadığı sürece de bu böyle devam edecek.
                          İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ya bizler doğru seçim yapamıyoruz ya da seçtiklerimiz Trabzonspor'u küçültüyor ve bizler de her nedense hep iş işten geçdikden sonra bazı şeylerin farkına varıyoruz.
                          Bu konuda sonuna kadar haklısınız. Ama yakın gelecekte de ümit ışığı yok. Üzgünüm ama bilgi ve kültür seviyesi bu derece düşük bir ülkede enformatik olarak boykot ve bombardımana tabi tutulmuş bir toluluktan ne bekliyorz ki? Bir kere delege adayları belirlemiyor, kendisine sunulanlardan birini tercih etmek zorunda kalıyor. Sonuç da böyle.
                          Mesele Ceyhun Eriş'in Trabzonspor'a transfer olması. yani konuştuğumuz genel meselerin yanında bir teferruat. Ama her teferruat bütünü aksettiriyorsa ne yapalım?

Hocamız, yarın defansif mantalite gereği bu adamı ön libero ya da sol bek oynatmaya kalkar da huzursuzluk çıkarsa sorumlusu kim olacak? Tabiî bazı insanlara göre ne olursa olsun Hoca masum. Bu durumda suçlu yönetim ya da Mars'tan gelen zehirli radyoaktif ışınlar oluyor.

Transfer bahsinde Hoca'nın bu kadar gündeme gelmesi bir tesadüf mü sizce? Hayır. Zira Trabzonspor tarihinde belki de ilk defa Transfer Hoca'nın istediği doğrultuda yapılıyor. Üstelik gelir gelmez kadronun yeterli olduğunu söyleyen bir hocanın.

Ceyhun inşallah Trabzonspor'a faydalı olur. İstemeyenin Trabzonsporluluğundan şüphe ederim. Ama yıldızlar bu kadar kolay harcanıyor ve yerlerine mazisi çalkantılarla dolu topçular getiriliyorsa istikbal çok aydınlık değil demektir.
                          En son poetricus tarafından düzenlendi; 02.02.2007, 14:02.

Yorum

• ya bu arad bişeyi merakediom ceyhun formayı öptümü??????*
                            İNADINA TRABZON DEGİL ÖLÜMÜNE TRABZON

Yorum

• İlk olarak serseerii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ya bu arada bir şeyi merak ediyorum: Ceyhun formayı öptümü?
                              Benim izlediğim imza görüntülerinde ne formayı ne de bayrağı öptüğünü görmedim. Ama haber bültenlerindeki görüntüler bildiğiniz gibi seçmedir. Atlanmış olabilir [mi]?

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Benim izlediğim imza görüntülerinde ne formayı ne de bayrağı öptüğünü görmedim. Ama haber bültenlerindeki görüntüler bildiğiniz gibi seçmedir. Atlanmış olabilir [mi]?
                                bu konuda bilgisi olan var mıı tam olarak öpüp öpmemesi konusun da
                                İNADINA TRABZON DEGİL ÖLÜMÜNE TRABZON

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim