Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ceyhun Eriş

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ceyhun lara kaldık demek artık.
    ne yapalım.. denize düştük yılana sarıldık.
    biri demişti ki geçen gün, bırakın kardeşim şu zaman şunu yapmıştı edebiyatını. bugün bana ne veriyor onu söyle....
    vay be.. bu kadar ufaldık demek.
    benim yöremin adamı olsa anlayacağım.. elaleme gösterilen müsamahaya bak.
    bundan gayrı kimse kulüp değerlerinden falan söz etmesin.
    bi tarafı sıkıştımı, her yol mübah artık bukulüpte.

gelelim işin transfer boyutuna.
    ceyhun kalite olarak üst düzey bir adamdır.
    ama devamlılığı yoktur.
    ayrıca kafalarda soru işareti bırakan bir mesele daha var.
    en iyi oynadığı dönemlerde dahi teknik direktörler tarafından takas yolu ile gönderilmesi vakidir.
    yani ciddi anlamda "problem" futbolcu statüsündedir.

herşeye rağmen teknik olarak bakarsak ceyhun katkı sağlayacaktır.
    ama ceyhunun gelişi musampa gibi bir yıldızı kazanmamızın yolunu tamamen tıkamıştır. artık musampayı rüyalarda izleriz. yakında o da kaçar zaten.
    hayırlı olsun artık bizim topçumuz. ama sol açık oynatırsa ziya hoca şaşırmam.....

son olarak ekleyeyim.
    yönetim kademeli olarak takımı artık küçültme demiyorum, ufacık hale getirme operasyonunu başarılı olarak işletmektedir.
    transferler son günlere bilinçli olarak bırakılarak taraftarların "neyse bu sıkışık zamanda buna da şükür" demesinin yolu açılarak, küçük de olsa bize yeter ki katkı sağlasın demeleri sağlanmakta, yani taraftarın takım sevgisini takımı küçültürken araç olarak kullanılmaktadır.
    büyük oyuncular sırası ile giderken, sıradan adamlar alınarak, adına takım oyunu adını vermekteler arkadaşlar.
    adama sormazlar mı??
    madem risp ve ayman takım oyunu için lazım, neden bu adamlar marcelinho gibi bi yıldızla oyatılmaz??
    ya da marcelinho gibi birini alacaksın, neden bu statüdeki bir adam fatih tekke gibi takımın yarısı olan biri ile birlikte oynayamaz...
    verilen mesaj, trabzonspor un yıldız oyuncuyu kaldıramayacağı....
    yawaş yawaş bu yıldızlardan arınması gerektiği...
    ki çok güzel uygulanıyor....

biz de mecburen izliyoruz.
    neyse ..
    ceyhun hoşgeldi...
    ceyhundan çok lafımız idare ve hoca kılıklıyadır.
    velhasılı hayırlı olsun. takım iy olsun da bizim lafımız yanlış çıksın biz de yutalım mühim değil...
    En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 31.01.2007, 06:24.

Yorum

• Insallah verimli olur bu noktadan sonra protesto etmenin bi anlami yok. Bence orta sahada iyi is yapar.

Huseyin Ayman
      ``````Ceyhun
      Yattara Gokdeniz Musampa
      ``````Umut(Ersen)

Yorum

• ceyhun futbolu bilen oynamayı seven kaliteli bir oyuncu hayırlı uğurlu olsun.benim kafama takılan tek şey bizler hernekadar yaşı 30 desekte ceyhunun ben 1-2 transfer daha görürüm zihniyetine kapılıp bizim takımı hafife alması ve daha öncede diğer takımlarda yaptıkları gibi zorunlar çıkartması.eğer bunları düşünmez ben artık Trabzonsporda futbolu bırakacağım jübilem burda olacak ben bu takımı sırtlayacağım ve burdan ekmek yiyeceğim derse çokta başarılı olur hepimizin gönlüne taht kurar.bence herşey ceyhunun kafasında biter yoksa gerisi biz ne desek boş.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Ceyhunun transferi iyi oldu..Orta sahaya güç katacaktır..Forvetede bayağı bir desteği olur..Hayırlı olsun..

Yorum

• türkiyenin en yetenekli futbolcusu ama bir turlu hakettıgı degeri goremeyen bir futbolcu.. kısır dongulerle bir turlu istikrar saglayamayan bu kadar buyuk yetenekde bir futbolcunun hakketdigi degeri umarim trabzonsporda bulur.. basarilar dilerim kazanan trabzonspor olur...
            Trabzonspor, çiçegin kokusunun yaziya dökülememe halidir benim icin.. twitter @hakankont

Yorum

• Hayırlı olsun diyorum.Umarım bize katkısı olur
              BORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR

Yorum

• bir de sivas dan serveti , denizli den yusuf u , galatasaraydan necati yi veya tolga yı, beşiktaştan baki mercimek i aldık mı tamamdır bu iş , böylece topu kendi yarı sahamız içinde çevireceğimiz için futbolcuların yorulma oyundan kesilme problemleri ortadan kalkacaktır., rakip takım da kendi kalesine gol atarsa hooop 3 puan cepte,,, ayrıca kendi takımlarında forma şansı bulamayan bu futbolculara sıcak bir yuva sunmanın mutluluğu da mevzunun duygusal boyutu
                şampiyonluk gerçekti hayal oldu...

Yorum

• 1- Ceyhun takima hic birsey veremez. Ceyhun siradan bir futbolcudur (belki siradanin biraz ustu) ve bu transfer takimimizi biraz daha siradanlastirmistir.
                  2- Madem Ceyhun'u alacaktin neden Marcelinho'yu sattin ??
                  3- Trabzonspor'un transfer ihtiyaci vardir ama ondan once takim olma ihtiyaci vardir. Once takim olursunuz sonra eksik yerlere takviye yaparsiniz. Takim olamayan, sistemsiz bir futbol oynayan bu takima istediginiz kadar transfer yapin bir ise yaramaz. fb'nin bir donem dalga gecilen haline donduk.
                  4- Yapilmasi gereken Hoca'nin degistirilmesidir. Eger bu yonetim bunu yapamiyorsa o zaman yonetim degistirilmelidir.
                  5- Yonetimin bundan sonraki planlari ne acaba, Gokdeniz, Yattara ve Step'i satip onlarin yerinede Baki Mercimek, Yusuf, Murat Hacioglu, Umit Bozkurt ve Kompela'yi almak mi acaba ? Ama ben yonetimin plan yapma kapasitesi oldugunu sanmiyorum, dogaclama ve anlik kararlarla takimin parasini car-cur ediyorlar..
                  6- Herseye ragmen, Insallah Trabzonspor'umuz icin cok faydali bir transfer olur ve ben yanilmis olurum.. ama hic sanmiyorum.
                  İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Hayırlı olsun
                    Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
                    Kobra

Yorum

• Pazarlıkta Ankaragücünün teklifi para artı Celaleddin ama çok kıymetli bilgin teknik direktörümüz Celalettinin takasta verilmesine o bana lazım diye karşı çıkıyor,bu adam hergün ayrı bir suç işliyor bizi çıldırtmak içinmi yapıyor bunları kene gibi yapıştı ya bırakmıyor yakamızı
                      KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
                      Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• Yönetimi transfer konusunda çok "geniş" buluyorum. Yine son dakikaya dayandık. En önemli açığımız sağ bek derken, forvet ortada yokken sol beki gönderiyoruz transferler son dakikaya kadar bir türlü olmuyor. Büyük takım istediğini alırken parlak oyuncusunu verir mi? Küçük takım verir benim bildiğim. Allah bilir Fatih Akyel'i de kadroda tutmayı planlıyordur yönetim. Böylelikle sağ bek sorunu da çözülmüş olur öyle değil mi? Çünkü yönetimin anlayışı ne yazık ki bu kadar
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• inşallah Trabzonsporumuza faydalı olur
                          hayırlı olsun
                          BMN I TRABZON
                          7 geliyor 7

Yorum

• bende olumsuz diye düşünüyorum inşallah iyi olur
                            takımda iskelet yok omurga yok valla ne diyeyim hayırlı olur umarım
                            "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
                            O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• musampa oynatılmayacaksa hayırlı olmasın...

gitgide sıradan bi takım olma yolunda hızla ilerliyoruz.....
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• inşallah bu arada murat ocak kiralmış
                                "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim