ceyhun tam bır fıyasko
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ceyhun Eriş
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
KUTADGU
aradaki fark yine ortada...
yazık yazık kendini takımdan üstün görüyorsun bre densiz, karaktersiz...
sen kimsin de her oyun sonrası direk soyunma odasına gidiyorsun. 5 kişiyi çalımlayıp kahraman olacak güya aklıyla..
seni bu takıma getirip, marcelinho için sistem düzenlemeyip sana özel sistem düzenleyenler de utansın...
Yazıklar olsun.............
Yorum
-
djokay trabzona geldikten 16 saat sonra maca cikti ve süper oynamisti ,bizde yorgun haliyle böyle oynuyorsa ileride cok daha iyi oynar düsünmüsdük tam aksi oldu ,ceyhun da sanki ona benziyor iki mac oynadi ,yatmaya basladi ,iyi uykular
anasini satiyim milyonlari aliyorsunuz poponuzu yirtarcasina oynasiniza be
ihsanbayran
Yorum
-
bence djkaj örneği uymaz ceyhuna...bir performans düşüklüğü yaşadığı kesinİlk olarak ihsanbayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledjokay trabzona geldikten 16 saat sonra maca cikti ve süper oynamisti ,bizde yorgun haliyle böyle oynuyorsa ileride cok daha iyi oynar düsünmüsdük tam aksi oldu ,ceyhun da sanki ona benziyor iki mac oynadi ,yatmaya basladi ,iyi uykular
anasini satiyim milyonlari aliyorsunuz poponuzu yirtarcasina oynasiniza be
Yorum
-
İlk olarak lazman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleişte senaryom.....Ceyhun başına buyruk oynar...gol de atar...fakat istikrar sağlayaMaz...Ziya Doğan Ceyhun u keser...Yönetim ve taraftar Ceyhun un oynaması için baskı yapar..Ziya Doğan inat eder...oynatmaz...Sistemeime uymuyor..v.b. de...Ziya DOĞAN gider...
bu yazıyı 13.02.2007 de yazmıştım...olur mu dersiniz?....................Celliac ..................
Yorum
-
bu takimdan herkes ama ziya gitmezİlk olarak lazman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu yazıyı 13.02.2007 de yazmıştım...olur mu dersiniz?
Yorum
-
gs maçında oyundan alması yanlıştı ama ankaragücü maçında dooruydu ceyhun hiç bir şey yapamadı ayrıca yanlış yerde oynuyor forvet arkasında oynamalıİlk olarak atlantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZiya doğan takim oyunu oynatamiyor ceyhun ne yapsin, 2 maçtır da oyundan aliyor ,futbolcularla problem yaşayan ziya oyuncularında performansini etkiliyor"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
-
Ceyhun kesinlikle oyun kurucu olarak oynatılmamalı forvet arkasında çok etkili olur ama başımızda bi teknik direktör olmadığı için diyecek bişey yok....Marcelinhoyu sol bek oynarken görmüş adamım ben ceyhunu stopere çekse şaşırmam açıkcası...Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
-
[QUOTE=lazman;707686] lazman tarafından yazılan
işte senaryom.....Ceyhun başına buyruk oynar...gol de atar...fakat istikrar sağlayaMaz...Ziya Doğan Ceyhun u keser...Yönetim ve taraftar Ceyhun un oynaması için baskı yapar..Ziya Doğan inat eder...oynatmaz...Sistemeime uymuyor..v.b. de...Ziya DOĞAN gider... bu yazıyı 13.02.2007 de yazmıştım...olur mu dersiniz? [QUOTE]
İnşallah .TRABZONSPOR'U SEVİYORSAN,KÜFÜR ETME,SEYİRCİSİZ OYNAMAYA MAHKUM ETME TEPKİ GÖSTERECEĞİMİZ KİŞİLERİN YERLERİ BELLİ AMA SAHA YERİ DEĞİL
Yorum
-
aynen katılıyom sana abi ziya dogan daha oynucları nerede oynatcagını bilmiyo......İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCeyhun kesinlikle oyun kurucu olarak oynatılmamalı forvet arkasında çok etkili olur ama başımızda bi teknik direktör olmadığı için diyecek bişey yok....Marcelinhoyu sol bek oynarken görmüş adamım ben ceyhunu stopere çekse şaşırmam açıkcası...Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
-
KUTADGU
belki dağıtabilecek oyuncusu ama asla top dağıtan oyuncusu değil...İlk olarak murat aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleceyhun takımın şuan top dağıtabilecek tek oyuncusu sen ceyhunu her maç çıkarırsan takım tabiki kötü olur ziya hoca gel sen bırak bu işi ya
zira bencilliği çok seviyor... velhasılı kelam ceyhun' ben kendi adıma beğenmiyorum.
musampa sol kanat oyuncusu olmasına rağmen çok daha dikine ayağa oynayan, oyunu rahatlatan ve de üstelik ceyhundan daha fazla koşan bir oyuncu..
daha önce de söyledim ceyhun egolarını tatmin edebileceği bir takımda oynayabilir sadece. velakin bu trabzonspor asla değildir.
Yorum
-
sevgili kardeşim yattara da ceyhun tarzı bir futbolcu ama 89 dakika bişe yapmaz 1 dakikada öle bir hareket yaparki maçı alır ceyhunda bu tarz doğru kendine oynemayı seviyor ama öyle paslar atıyorki maçı bağlıyorSORUN ÇÖZEN BENİM İÇİN YÖNETİCİDİR...
SORUN ÇÖZEMEYEN BENİM İÇİN YÖNETİCİ DEĞİLDİR...
SORUNA SORUN KATAN BENİM İÇİN TRABZONSPOR'LU DEĞİLDİR...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum