Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ceyhun Eriş

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ceyhun tam bır fıyasko
    umutlarım ve ben vazgeçilmez intahar eylemlerinde....

Yorum

• Sanki mahalle arasında maç yapıyo Trabzonsporda oynuyosun kardeşim biraz sorumluluk

Yorum

• aradaki fark yine ortada...

yazık yazık kendini takımdan üstün görüyorsun bre densiz, karaktersiz...

sen kimsin de her oyun sonrası direk soyunma odasına gidiyorsun. 5 kişiyi çalımlayıp kahraman olacak güya aklıyla..

seni bu takıma getirip, marcelinho için sistem düzenlemeyip sana özel sistem düzenleyenler de utansın...

Yazıklar olsun.............

Yorum

• djokay trabzona geldikten 16 saat sonra maca cikti ve süper oynamisti ,bizde yorgun haliyle böyle oynuyorsa ileride cok daha iyi oynar düsünmüsdük tam aksi oldu ,ceyhun da sanki ona benziyor iki mac oynadi ,yatmaya basladi ,iyi uykular anasini satiyim milyonlari aliyorsunuz poponuzu yirtarcasina oynasiniza be
          ihsanbayran

Yorum

• İlk olarak ihsanbayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            djokay trabzona geldikten 16 saat sonra maca cikti ve süper oynamisti ,bizde yorgun haliyle böyle oynuyorsa ileride cok daha iyi oynar düsünmüsdük tam aksi oldu ,ceyhun da sanki ona benziyor iki mac oynadi ,yatmaya basladi ,iyi uykular anasini satiyim milyonlari aliyorsunuz poponuzu yirtarcasina oynasiniza be
            bence djkaj örneği uymaz ceyhuna...bir performans düşüklüğü yaşadığı kesin

Yorum

• İlk olarak lazman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              işte senaryom.....Ceyhun başına buyruk oynar...gol de atar...fakat istikrar sağlayaMaz...Ziya Doğan Ceyhun u keser...Yönetim ve taraftar Ceyhun un oynaması için baskı yapar..Ziya Doğan inat eder...oynatmaz...Sistemeime uymuyor..v.b. de...Ziya DOĞAN gider...

bu yazıyı 13.02.2007 de yazmıştım...olur mu dersiniz?
              ....................Celliac ..................

Yorum

• İlk olarak lazman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu yazıyı 13.02.2007 de yazmıştım...olur mu dersiniz?
                bu takimdan herkes ama ziya gitmez

Yorum

• Ziya doğan takim oyunu oynatamiyor ceyhun ne yapsin, 2 maçtır da oyundan aliyor ,futbolcularla problem yaşayan ziya oyuncularında performansini etkiliyor
                  T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak atlantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ziya doğan takim oyunu oynatamiyor ceyhun ne yapsin, 2 maçtır da oyundan aliyor ,futbolcularla problem yaşayan ziya oyuncularında performansini etkiliyor
                    gs maçında oyundan alması yanlıştı ama ankaragücü maçında dooruydu ceyhun hiç bir şey yapamadı ayrıca yanlış yerde oynuyor forvet arkasında oynamalı
                    "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• Ceyhun kesinlikle oyun kurucu olarak oynatılmamalı forvet arkasında çok etkili olur ama başımızda bi teknik direktör olmadığı için diyecek bişey yok....Marcelinhoyu sol bek oynarken görmüş adamım ben ceyhunu stopere çekse şaşırmam açıkcası...
                      Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• [QUOTE=lazman;707686] lazman tarafından yazılan
                        işte senaryom.....Ceyhun başına buyruk oynar...gol de atar...fakat istikrar sağlayaMaz...Ziya Doğan Ceyhun u keser...Yönetim ve taraftar Ceyhun un oynaması için baskı yapar..Ziya Doğan inat eder...oynatmaz...Sistemeime uymuyor..v.b. de...Ziya DOĞAN gider... bu yazıyı 13.02.2007 de yazmıştım...olur mu dersiniz? [QUOTE]

İnşallah .
                        TRABZONSPOR'U SEVİYORSAN,KÜFÜR ETME,SEYİRCİSİZ OYNAMAYA MAHKUM ETME TEPKİ GÖSTERECEĞİMİZ KİŞİLERİN YERLERİ BELLİ AMA SAHA YERİ DEĞİL

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ceyhun kesinlikle oyun kurucu olarak oynatılmamalı forvet arkasında çok etkili olur ama başımızda bi teknik direktör olmadığı için diyecek bişey yok....Marcelinhoyu sol bek oynarken görmüş adamım ben ceyhunu stopere çekse şaşırmam açıkcası...
                          aynen katılıyom sana abi ziya dogan daha oynucları nerede oynatcagını bilmiyo......
                          Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• ceyhun takımın şuan top dağıtabilecek tek oyuncusu sen ceyhunu her maç çıkarırsan takım tabiki kötü olur ziya hoca gel sen bırak bu işi ya
                            SORUN ÇÖZEN BENİM İÇİN YÖNETİCİDİR...
                            SORUN ÇÖZEMEYEN BENİM İÇİN YÖNETİCİ DEĞİLDİR...
                            SORUNA SORUN KATAN BENİM İÇİN TRABZONSPOR'LU DEĞİLDİR...

Yorum

• İlk olarak murat aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ceyhun takımın şuan top dağıtabilecek tek oyuncusu sen ceyhunu her maç çıkarırsan takım tabiki kötü olur ziya hoca gel sen bırak bu işi ya
                              belki dağıtabilecek oyuncusu ama asla top dağıtan oyuncusu değil...

zira bencilliği çok seviyor... velhasılı kelam ceyhun' ben kendi adıma beğenmiyorum.

musampa sol kanat oyuncusu olmasına rağmen çok daha dikine ayağa oynayan, oyunu rahatlatan ve de üstelik ceyhundan daha fazla koşan bir oyuncu..

daha önce de söyledim ceyhun egolarını tatmin edebileceği bir takımda oynayabilir sadece. velakin bu trabzonspor asla değildir.

Yorum

• sevgili kardeşim yattara da ceyhun tarzı bir futbolcu ama 89 dakika bişe yapmaz 1 dakikada öle bir hareket yaparki maçı alır ceyhunda bu tarz doğru kendine oynemayı seviyor ama öyle paslar atıyorki maçı bağlıyor
                                SORUN ÇÖZEN BENİM İÇİN YÖNETİCİDİR...
                                SORUN ÇÖZEMEYEN BENİM İÇİN YÖNETİCİ DEĞİLDİR...
                                SORUNA SORUN KATAN BENİM İÇİN TRABZONSPOR'LU DEĞİLDİR...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim